Ερμής στον Τοξότη – Αβεβαιότητα αλλαγές στα σχέδιά μας την τελευταία στιγμή

sagittarius-passion

Ερμής στον Τοξότη .

Ερμής στον Τοξότη 9 – 28 Δεκεμβρίου 2019 .

Ερμής: ο προστάτης των ταξιδιών, της επικοινωνίας και του ανθρώπινου μυαλού. Μάντης, ποιητής, προφήτης, τυχερό αστέρι και οδηγός του κάτω κόσμου. Με ένα μαγικό κηρύκειο στο χέρι του, ο Ερμής οδηγεί τις ψυχές από τους κατώτερους στους ανώτερους κόσμους.

Ο Ερμής κυβερνά τις διανοητικές διεργασίες, η δική του επιρροή καθορίζει την αντίληψή μας και τον τρόπο επικοινωνίας μας. Στον Τοξότη, η επικοινωνία γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Από την πρώτη μέρα του κύκλου του Τοξότη, νιώθουμε τη φωτιά του.

zodia-taro-45

Πιστεύω ότι η περιέργεια και η ερευνητική διάθεση του Τοξότη είναι αυτή που παρέχει τόση θέρμη. Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία, τον διαχειριστή της δικαιοσύνης. Έτσι, ο Ερμής στον Τοξότη είναι ωμός και ειλικρινής –το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα μπορούμε να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό.

Αυτή η διέλευση είναι ένα ταχύρυθμο μάθημα στην Αλήθεια και φαίνεται ότι μερικοί από μας είναι πολύ έτοιμοι να μπουν σε αυτόν τον φλογερό και άμεσο ρόλο. Η αναζήτηση της αλήθειας σημαίνει ότι λέμε κάτι όταν όλοι οι άλλοι μένουν σιωπηλοί. Σημαίνει ότι γινόμαστε σύμμαχοι, καταγγέλτες, αμφισβητίες. Είναι ο πυρήνας της αυθεντικότητας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ερμής στον Τοξότη .

Αυτό που είναι μοναδικό στον Τοξότη είναι το πόσο γρήγορα κινείται. Μία σπίθα φτάνει και το προσάναμμα ανάβει, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τις φλόγες απ’ το να γίνουν πυρκαγιά. Κάτω από αυτή την επιρροή, νιώθουμε ότι πρέπει να δράσουμε τώρα.

Είναι διαφορετικό από την ανυπόμονη φωτιά του Κριού, γιατί εμπλέκει το ταξίδι ή την ανακάλυψη. Η φωτιά του Κριού είναι συνήθως παρορμητική, κινείται για χάρη της κίνησης. Ο Τοξότης, ως το τελευταίο στοιχείο της φωτιάς, είναι πιο εκλεπτυσμένος, αντιπροσωπεύει τη φωτιά της πνευματικής και ηθικής περιέργειας.

Μετά τον πρόσφατο ανάδρομο κύκλο του Ερμή στον Σκορπιό επιβεβαιώνω ότι, κάτω από την επιρροή του Σκορπιού, έχουμε κάπως την επιλογή να μιλήσουμε ή να παραμείνουμε σιωπηλοί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Προβλέψεις 2ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου .

tarw-taro-xartomanteia

Μπορούμε να κρυφτούμε και να εσωτερικεύσουμε αν θέλουμε. Αλλά όχι με τον Ερμή στον Τοξότη –πρέπει να μιλήσουμε. Ο κένταυρος ευδοκιμεί στην αλλαγή και την κίνηση, απελευθερώνει όλη τη θέρμη της στιγμής. Ποιος είναι καλύτερος τρόπος για να προσκαλέσεις την αλλαγή απ’ το να επικοινωνείς ειλικρινά; Αυτό που βγαίνει με τον Ερμή στον Τοξότη δεν είναι νέο. Ξέρουμε ήδη τι πρέπει να αναγνωρίσουμε και να αποδεχτούμε.

Ας μην περάσουμε στην κριτική ή την ηθικολογία. Μείνετε κοντά στον βράχο της ύπαρξής σας. Είναι πάντα καλύτερο να είμαστε σε αρμονία με τους άλλους, ακόμα και με εκείνους που διαφωνούμε. Η αλήθεια δεν έχει πάντα ζεστή αντιμετώπιση, ακόμη κι από τον Τοξότη.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ερμής στον Τοξότη .

Αυτό είναι το αστείο με τον κένταυρο. Είναι τόσο πρόθυμος και περίεργος, που μπορεί να είναι σε βαθιά άρνηση για ζωτικές αλήθειες. Μπορεί να μην βλέπει καθαρά τον εαυτό του ή το μονοπάτι του.

Μπορεί να μην μπορεί να αναγνωρίσει τα δικά του ηθικά ελαττώματα. Αλλά στο τέλος τη ημέρας, ο Τοξότης είναι πολύ αυθεντικός τύπος. Είναι συνήθως ο πρώτος που δείχνει ανωτερότητα μπροστά στην μικροπρέπεια.

Αν παλεύετε να το καταφέρετε αυτό, βρείτε την ηρεμία σας με μια βόλτα και διαλογισμό. Κοιτάξτε την έναστρη νύχτα. Διώξτε το σκοτάδι και ανυψωθείτε.

Ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον Τοξότη τους τελευταίους δύο χειμώνες, έτσι σκεφτείτε τις σεζόν των γιορτών του 2017 και 2018 για να αναγνωρίσετε τα σημαντικά μαθήματα που πήρατε και μπορεί να προκύψουν ξανά. Στις 19 Δεκεμβρίου (την ίδια ημέρα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο), ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Προβλέψεις 2ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου .

dream

Ερμης στον Τοξότη .

Αυτό συνήθως φέρνει αβεβαιότητα, αλλαγές στα σχέδιά μας την τελευταία στιγμή και ή απογοήτευση, αλλά είναι και μια ευκαιρία για πραγματικά βαθύ ύπνο! Το χειμερινό ηλιοστάσιο έρχεται δύο ημέρες αργότερα στις 21 Δεκεμβρίου. Την ημέρα των Χριστουγέννων έχουμε την έκλειψη του Ηλίου!

Αυτή η διέλευση είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους Κριούς και τους Λέοντες και δυσμενής για τους Διδύμους, την Παρθένο και τους Ιχθύς. Άνθρωποι της φωτιάς, έχετε προειδοποιηθεί: κρατήστε το υπό έλεγχο πριν αρχίσετε να ρίχνετε ξαφνικά λεκτικές βόμβες σε οικογενειακές μαζώξεις. Ή αυτό είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε! Δεν ξέρω!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος