Ερμής στον Τοξότη 17/11-06/12 – Η Ώρα Της Αλήθειας

krios-zvdia-astrology

Ερμής στον Τοξότη 17/11-06/12 – Η Ώρα Της Αλήθειας .

Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου .

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας αφήνει πίσω του τον έντονο Σκορπιό για άλλη μια χρονιά και μπαίνει στον επεκτατικό Τοξότη. Θα είμαστε πιο κοινωνικοί και πολλοί μπορεί να αρχίσουν να ανυπομονούν ιδιαίτερα για τις γιορτές.

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που κυβερνά ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, και ο Ερμής κυβερνά τα ταξίδια, την επικοινωνία, τους νέους και τη σκέψη μας.

zodia-taro-45

Οι σκέψεις μας μπορεί να στραφούν προς τα ταξίδια ή τα μέλη της οικογένειας/τη διευρυμένη οικογένεια και η σκέψη μας θα είναι ευρύτερη και πολύ διευρυμένη. Μπορεί επίσης να νιώθουμε πιο δυναμικοί, αισιόδοξοι και παρορμητικοί.

Ο Ερμής δεν είναι απόλυτα άνετος σε στην ενέργεια του Τοξότη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα πάρουν αρνητική τροπή. Στον Τοξότη , ο Ερμής ανησυχεί για τη μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων, αλλά μπορεί να χάσει τα ίχνη των μικρότερων αλλά σημαντικών λεπτομερειών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ερμής στον Τοξότη 17/11-06/12 – Η Ώρα Της Αλήθειας .

Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο συνδέεται με την επέκταση και τη διάδοση της γνώσης που μπορεί να έχει μεγάλο βάθος. Αυτή είναι μια περίοδος εξόδου και η συναναστροφή με άλλους θα έρθει πιο εύκολα από το κανονικό, ακόμη και για όσους είναι ντροπαλοί. Αυτός ο Ερμής έχει να κάνει με οράματα του μέλλοντος και μπορεί να ρίξει φως σε αυτό που πρέπει να βγει στο φως.

Η πρόκληση με τον Ερμή σε αυτό το ζώδιο είναι να αναπτύξετε διάκριση στην αναζήτηση της αλήθειας και να μην πέφτετε θύματα κάθε ιδέας που έρχεται στο δρόμο σας. Πρέπει να θυμόμαστε ότι μόνο μέσω της διάκρισης μπορούμε να περιορίσουμε τις ιδέες για να βρούμε το μονοπάτι προς την πραγματική αλήθεια, που είναι η αληθινή αναζήτηση για τον Τοξότη.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 17-19/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

chartomantia-098

Ερμης στον Τοξότη 17/11-06/12 – Η Ώρα Της Αλήθειας .

Περιμένετε να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες ιδέες, ανθρώπους και τη ζωή γενικότερα. Ο Τοξότης είναι ένα μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς και τα μεταβλητά ζώδια υπόκεινται σε αλλαγές και τα ζώδια της φωτιάς είναι επιρρεπή στη δράση.

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι ιδεαλιστής, οραματιστής και δυναμικός και δεν του αρέσει να βαριέται. Το μυαλό μας μπορεί εύκολα να αγχωθεί και μπορεί να βιώσουμε την ανάγκη για κάτι μεγαλύτερο από το κανονικό για να απασχολήσει το μυαλό μας.

Στον Τοξότη αρέσει να έχει την ευρύτερη οπτική γωνία ιδεών και εννοιών. Μπορεί να περάσουμε από αρκετές ψυχικές περιπέτειες και ανατροπές και καθώς ο Τοξότης κυβερνά τον 9ο οίκο της κοσμοθεωρίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε την άποψή μας για το πώς λειτουργεί ο κόσμος ή να τη διευρύνουμε με κάποιο τρόπο. Μπορεί επίσης να ενδιαφερθούμε για περαιτέρω εκπαίδευση και δεν χρειάζεται να είναι τυπική.

Το μειονέκτημα του Ερμή στον Τοξότη :  μπορεί να οδηγήσει στο να μιλάς χωρίς πρώτα να σκεφτείς, να υπερβάλλεις ή να πεις πράγματα που απλά δεν ισχύουν. Το μυαλό μας μπορεί να περιπλανιέται περισσότερο από το συνηθισμένο, κάτι που μπορεί να είναι θετικό ή αρνητικό. Μπορεί να έχετε τόσες πολλές διαφορετικές σκέψεις που ίσως κάνετε καλά να γράψετε τις σημαντικές για να τις αναφέρετε αργότερα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 17-19/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

taro-zodia-098