Ερμής στους Διδύμους 11-28/05 Προσοχή μην χαθείτε στην καταιγίδα της Επικοινωνίας

stress-996×497

Ερμής στους Διδύμους 11-28/05

Ερμής στους Διδύμους 11-28/05 :  Ο Ερμής, είναι κυβερνήτης, της επικοινωνίας, των ταξιδιών και του νου. Είναι ποιητής, μάντης, θεραπευτής, τυχερός αστέρας και οδηγός του κάτω κόσμου. Με το μαγικό κηρύκειο στο χέρι, ο Ερμής οδηγεί τις ψυχές, από τον κατώτερο στον ανώτερο κόσμο.

Αυτή είναι μια πολύ σύντομη διέλευση, γιατί θα διαρκέσει μόλις δύο εβδομάδες, αλλά όλα καλά! Αυτό είναι το μόνο που χρειαζόμαστε, εξάλλου.

Ο Ερμής στους Διδύμους, είναι η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή : όλα και όλοι λειτουργούν με υπερβολική ταχύτητα, και πάντα σύμφωνα με το πλάνο. Ο Ερμής κυβερνά τους Διδύμους (και την Παρθένο), οπότε είναι «στο σπίτι» του, γι’ αυτόν τον κύκλο!

zodia-taro-45

Είμαστε πολύ τυχεροί που βιώνουμε τη βαθιά ουσία του Ερμή κάθε χρόνο. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε, να επικοινωνήσετε, να δημιουργήσετε ένα δίκτυο, να γράψετε, να τραγουδήσετε, να χορέψετε – ό, τι σας ενθουσιάζει πνευματικά ή δημιουργικά. Η εποχή των Δίδυμων είναι αναμφισβήτητα η πιο πολυσύχναστη εποχή του χρόνου.

Οι Δίδυμοι είναι οι πνευματώδεις λόγιοι και ο τσιγγάνοι μουσικοί. Στο μη εκπαιδευμένο μάτι, φαίνονται ήρεμοι, χαλαροί και σκεπτόμενοι, αλλά μια δέσμη νευρικής ενέργειας δονείται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του ομαλού εξωτερικού παρουσιαστικού τους. Το μικρό μέγεθος και η ταχύτητα του Ερμή, αντικατοπτρίζονται τέλεια στις ιδιότητες των Διδύμων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ερμής στους Διδύμους 11-28/05

Οι Δίδυμοι σύμφωνα με το αρχέτυπο, είναι ανθεκτικοί, πνευματώδεις και πάντα σε κίνηση. Αντιπροσωπεύουν τη δυαδικότητα σε όλες τις μορφές: αρσενικό και θηλυκό, φως και σκοτάδι, μέρα και νύχτα, ζωή και θάνατος, ήλιος και φεγγάρι. Στην Ανατολική Ασία, αυτό είναι το Γιν και το Γιανγκ. Είναι τα δίδυμα από το Popul Vuh, την ιστορία δημιουργίας του λαού των Μάγια. Στο τέλος του Popul Vuh, τα δίδυμα βγαίνουν μέσα από τη γη, ανεβαίνουν στον ουρανό και γίνονται ο ήλιος και το φεγγάρι.

Παρά τη φλυαρία του, ο Δίδυμος είναι μια μυστική ψυχή, που κρύβεται. Οι Δίδυμοι παραδέχονται ανοιχτά ότι δεν μπορούν ή δεν θα μείνουν σε καμία σχέση, εργασία ή φυσική τοποθεσία για πολύ. Ξετρελαμένοι με το μυστήριο, εθίζονται εύκολα από τους νέους ανθρώπους ή από καινούργιες ιδέες και στη συνέχεια, εξίσου γρήγορα, εγκαταλείπουν αυτές τις εμμονές με εκπληκτική ταχύτητα. Εδώ βλέπουμε τη διαβόητη εχθρότητα των διδύμων.

Διαβαστε επισης : Navi Selam Η τράπουλα των Medium προβλέπει για τις σχέσεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ερμης στους Διδύμους 11-28/05

Ο ένας δίδυμος θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Ο άλλος ανυπομονεί να πετάξει και να μην επιστρέψει ποτέ. Ο Δίδυμος φεύγει συνήθως από τη ζώνη άνεσής του για να κατασβήσει την ατέλειωτη δίψα του, για ό,τι είναι πραγματικό, ακραίο και μεθυστικό… και στη συνέχεια επιστρέφει για να λικνιστεί και να ησυχάσει, από τη δική του επανάσταση.

Ο Ερμής μπαίνει στους Δίδυμους όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω – μια πολύ παραγωγική επιρροή της γης, για να ξεκινήσει αυτή η πολύβουη διέλευση.

Στις 12 Μαΐου, ο Ερμής τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτή η επιρροή φέρνει τη γείωση και τη σταθερότητα στο μυαλό μας. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, θα ξεκινήσει αργότερα το ίδιο βράδυ. Αυτή η ανάδρομη κίνηση, θα διαρκέσει ως τις 24 Ιουνίου.

Η εποχή των Διδύμων, ξεκινά επίσημα στις 20 Μαΐου! Αυτό συμβαίνει όταν ο ρυθμός της ζωής, αυξάνεται πραγματικά. Στη Νέα Σελήνη στους Δίδυμους στις 22 Μαΐου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη. Αυτή η επιρροή είναι πολύ θετική και ευχάριστη. Μια υπέροχη μέρα για κοινωνικοποίηση! Μπορεί να φύγετε από το σχολείο ή από τη δουλειά σας, νωρίτερα. Μικρές χαρούμενες εκπλήξεις… είναι πιθανές!

Διαβαστε επισης : Navi Selam Η τράπουλα των Medium προβλέπει για τις σχέσεις

zodia-zvdia-75

Ωστόσο την ίδια μέρα, ο Ερμής τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Την τελευταία φορά που συνέβη αυτή η όψη, ο σύντροφός μου ξέχασε να κλειδώσει το αυτοκίνητό μου και κάποιος ήρθε στη μέση της νύχτας και το έκλεψε. Επομένως, δεν είναι κατάλληλη μέρα για να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Πρέπει να δώσουμε στον εαυτό μας επιπλέον χρόνο, για να κάνουμε τα πάντα.

Αντιμετωπίστε αυτήν την ημέρα, όπως θα κάνατε μια μέρα με ανάδρομο Ερμή. Τα καλά νέα είναι ότι, λόγω της επιρροής της Αφροδίτης, φαίνεται ότι όλα είναι εντάξει στο κοινωνικό μέτωπο.

Ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο, όταν η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα. Αν γεννηθήκατε με τον Ερμή στους Διδύμους, αυτές τις επόμενες δύο εβδομάδες είναι η Επιστροφή του Ερμή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος