Ερμής Σύνοδος Χείρων – Η ιστορία των πληγών είναι η ευκαιρία να αλλάξουμε το κάρμα μας και να ξαναγράψουμε το πεπρωμένο μας

paixnidi-rantevoy

Ερμής Σύνοδος Χείρων – Η ιστορία των πληγών είναι η ευκαιρία να αλλάξουμε το κάρμα μας και να ξαναγράψουμε το πεπρωμένο μας.

Ερμής Σύνοδος Χείρων στις 20 Μαρτίου 2024 .

Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα είναι μια ευκαιρία να σκάψουμε βαθιά σε πληγές, να εντοπίσουμε μοτίβα αυτο-δολιοφθοράς και να επαναπροσδιορίσουμε την κατανόησή μας για τον εαυτό μας.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα στον Κριό δεν είναι η τυπική διέλευση του Ερμή. Γιατί ο Ερμής θα περάσει ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα στον Κριό λόγω της επερχόμενης ανάδρομης πορείας του.

zodia-taro-45

Ο Ερμής θα παραμείνει εντός της σφαίρας συνόδου με τον Χείρωνα και τον Βόρειο Δεσμό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ενεργοποιώντας ευκαιρίες για επανεξέταση και επανεγγραφή μοτίβων σκέψης που αυτο-σαμποτάρουν.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης (η οποία είναι ενεργή μέχρι τις 7 Μαΐου 2024), μπορούμε να βρούμε θεραπεία αντιμετωπίζοντας παλιές πληγές και αγκαλιάζοντας νέες προοπτικές που ευθυγραμμίζονται με τις υψηλότερες δυνατότητές μας.

Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα στις 20 Μαρτίου 2024 είναι η πρώτη σύνοδος σε μια σειρά από 3. Οι άλλες σύνοδοι συμβαίνουν στις 15 Απριλίου 2024, στις 20° Κριός (με ανάδρομο Ερμή) και η 3η στις 7 Μαΐου 2024, στις 2 ° Κριός.

zwdia-tarw-zodia-19

Ενώ οι ακριβείς ημερομηνίες σηματοδοτούν την ενεργειακή αιχμή της διέλευσης, ο Χείρωνας σε σύνοδο με τον Ερμή είναι ενεργός για όλη την περίοδο – από τώρα μέχρι τα μέσα Μαΐου. Αυτή είναι μια έντονη διέλευση που θα επηρεάσει τον καθένα μας.

Σύνοδος Ερμής Χείρων στον Κριό – Η πληγή της Ταυτότητας

Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα συμβαίνει στο ζώδιο του Κριού. Ο Κριός είναι το ζώδιο του «Είμαι». Ο Κριός είναι η ταυτότητά μας.Επομένως, η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα θα προκαλέσει την πληγή της ταυτότητάς μας.

Ανεξάρτητα από το πόσο σίγουροι και ολοκληρωμένοι είμαστε, όλοι έχουμε μια βαθιά ριζωμένη πληγή ταυτότητας, γιατί όλοι υποφέραμε κάποια στιγμή από συναισθήματα απόρριψης και εγκατάλειψης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Κάθε φορά που κάποιος μας εγκατέλειπε ή μας απέρριπτε, αμφισβητούσε εγγενώς την ύπαρξή μας. «Έχω το δικαίωμα να είμαι εδώ;» «Έχει πραγματικά σημασία η ύπαρξή μου;» “Ποιός είμαι?”

Αυτά είναι τα θεμελιώδη ερωτήματα που θα φέρει στην επιφάνεια η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα στον Κριό.

Σύζευξη Ερμή Χείρωνα – Η ιστορία της πληγής της ταυτότητάς σας

Ο Ερμής στην αστρολογία αντιπροσωπεύει τη «γενική αφήγηση» – τον τρόπο που νοηματοδοτούμε τον κόσμο, τη γενικά αποδεκτή «ιστορία», αυτό που λέμε στον εαυτό μας, αυτό που πιστεύουμε ότι είναι αληθινό.

Επομένως, η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα θα αποκαλύψει τη «γενική αφήγηση» ή την ιστορία της πληγής του Χείρωνα. Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία της πληγής της ταυτότητάς μας (Ο Χείρωνας στον Κριό).

tilefonikes-provlepsis

Η ιστορία της πληγής μας μπορεί να εντοπιστεί μέσω της οικογενειακής μας καταγωγής, που μπορεί να εκτείνεται σε γενιές πίσω. Ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό συμμετέχει επίσης σε αυτή τη διέλευση. Ο Ερμής δεν κάνει σύνοδο μόνο με τον Χείρωνα, αλλά και με τον Βόρειος Δεσμό της Σελήνης .

Οι σεληνιακοί δεσμοί εμφανίζονται συνεχώς στη δυναμική της οικογένειας, τονίζοντας μοτίβα που κληρονομούνται από γενιά σε γενιά. Εάν ο Νότιος είναι παρελθόν κάρμα που πρέπει να απελευθερωθεί και να μεταμορφωθεί, ο Βόρειος είναι η ευκαιρία να αλλάξουμε το κάρμα μας και να ξαναγράψουμε το πεπρωμένο μας.

Όταν ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Χείρωνα και τον Βόρειο Δεσμό, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να εμβαθύνουμε στα βαθιά ριζωμένα μοτίβα που κληρονομήσαμε από την οικογένειά μας και να κατανοήσουμε τους τρόπους με τους οποίους έχουν επηρεάσει την αίσθηση της ατομικότητας και του σκοπού μας.

zodia-0988

Σύνοδος Ερμής Χείρωνας στον Κριό – Θεραπεύοντας την Πληγή της Ταυτότητας

Τα καλά νέα είναι ότι η επερχόμενη διέλευση Ερμή-Χείρωνα – συνοδευόμενη από τον Βόρειο Δεσμό – είναι μια μοναδική ευκαιρία 1) να κατανοήσουμε τη βαθύτερη δυναμική αυτής της πληγής ταυτότητας και 2) να ξαναγράψουμε αυτό το σενάριο που έχει μεταδοθεί για γενιές.

Η οικογενειακή  ιστορία σας έχει διαμορφώσει, αλλά δεν σας καθορίζει. Μπορείτε να σπάσετε τον κύκλο. Μπορείτε να ξαναγράψετε το σενάριο.

Δεν είσαι ελαττωματικός. Είστε εσείς – ένα μοναδικό άτομο που μπορεί να μοιάζει ή να μην μοιάζει με αυτό που περιμένει ή επιθυμεί η οικογένειά σας. Η αξία σας είναι εγγενής και δεν καθορίζεται από τις αντιλήψεις των άλλων για εσάς.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Δεν είσαι βάρος. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ευθυγραμμιστούν για να γεννηθεί ένα παιδί. Είστε εδώ για έναν λόγο. το γεγονός ότι γεννηθήκατε σε κάποιες δύσκολες συνθήκες δεν ακυρώνει την ύπαρξή σας.

Δεν είσαι αντίγραφο της οικογένειάς σου. Ενώ μοιραζόμαστε DNA με τους συγγενείς μας, είμαστε όλοι μοναδικά άτομα, με μια μοναδική ιστορία και ατομική αποστολή να εκπληρώσουμε. Η ταυτότητά σας δεν περιορίζεται στις προσδοκίες ή τους περιορισμούς που θέτει η οικογένειά σας.

Δεν είσαι αμαρτωλός. Η ευχαρίστηση είναι η πύλη προς την ουσία και την προσωπική μας δημιουργικότητα. ΜΠΟΡΕΙΤΕ να εμπιστευτείτε τις παρορμήσεις σας και τη δημιουργική ιδιοφυΐα σας. Θα σας κατευθύνουν προς την εκπλήρωση και την αυθεντικότητα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

Ερμής Σύνοδος Χείρωνας – Το δώρο μέσα στην πληγή

Ίσως αναρωτιέστε – τότε γιατί όλοι αυτοί οι αγώνες; Γιατί πρέπει να βιώσουμε την πληγή και τις προκλήσεις που συνδέονται με αυτήν;

Γιατί υπάρχει ένας κρυμμένος θησαυρός στην πληγή.

Είναι όλα τα πράγματα που κάνουμε για να θεραπεύσουμε, όλα τα μαθήματα που μαθαίνουμε και όλες οι δυνάμεις που αναπτύσσουμε για να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες που διαμορφώνουν τις μοναδικές δυνατότητές μας, μετατρέποντας τελικά την πληγή μας στο μεγαλύτερο δώρο μας.

Η επερχόμενη σύνοδος Ερμή-Χείρωνα στις 20 Μαρτίου 2024 είναι μόνο η αρχή της αποκάλυψης της «ιστορίας πληγών». Όλο και περισσότερα στρώματα θα αποκαλυφθούν καθώς αναπτύσσεται η διέλευση τις επόμενες εβδομάδες.

zwdia-fotia

Εκτός από τη σύνοδο του Ερμή με τον Χείρωνα και τον Βόρειο Δεσμό, έχουμε δύο ισχυρές εκλείψεις. Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου 2024, με τον Ερμή σε σύνοδο του Χείρωνα και τον Βόρειο Δεσμό και μια Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 Απριλίου 2024, ακριβώς σε σύνοδο με τον Χείρωνα.

Αυτές οι διελεύσεις συνοδεύονται από μια ευκαιρία να ξαναγράψουμε τα καρμικά μας μοτίβα μια φορά στη ζωή. Αυτή τη φορά μπορούμε πραγματικά να σπάσουμε τον κύκλο.

Οι επόμενες εβδομάδες θα προσφέρουν περισσότερες ενδείξεις για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να ξαναγράψουμε την ιστορία της πληγής μας, ώστε να ξεκλειδώσουμε πλήρως τις δυνατότητές μας και να ζήσουμε τη ζωή που προορίζεται να ζήσουμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia