ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 23/11 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.11 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 04. Το Σπίτι ( Ρήγας Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Διάθεση για συζήτηση
2) Ευχάριστα νέα γάμου – εγκυμοσύνης
3) Νέα επαγγελματική δραστηριότητα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Διαφοροποιηθείτε από αυτό που κάποτε ήσασταν. Οι εποχές άλλαξαν, άρα και εσείς πρέπει να συμβαδίσετε με το τώρα. Κάντε κάτι ανάλογο και στην αισθηματική σας ζωή.

ζωδια – Καρκίνος: Οι σκέψεις που κάνετε είναι απόλυτα σωστές. Πρέπει να λύσετε τους ζυγούς με το παρελθόν, και να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

ζωδια – Ζυγός: Ζείτε έναν παραλογισμό. Το συντροφικό σας ταίρι, συμπεριφέρεται παράλογα και μια ιστορία από το παρελθόν σας ζητά επίμονα την καρδιά σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην ξοδεύετε την ώρα σας, με πρόσωπα που δεν είναι στην δική σας νοοτροπία. Καλύτερα να είστε μόνοι και ήρεμοι, παρά περικυκλωμένοι από μετριότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι όποιες σκοπιμότητες δεν είναι για εσάς. Ότι επιθυμείτε το λέτε ευθέως. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά σε έναν νέο μεγάλο έρωτα.

ζωδια – Λέων: Οι σκέψεις σας είναι μονόδρομος, πάνω σε αυτά που θέλετε από την παρούσα ερωτική σας σχέση. Μοιραστείτε τες με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Σκορπιός: Μπορείτε ακόμη και τώρα να σώσετε σχέσεις και συναισθήματα. Ανοίξτε τα μάτια σας, σε όλα αυτά που συνεχώς σας ζητάει το ταίρι σας.

ζωδια – Υδροχόος: Οι επόμενες ημέρες, θα σας φτιάξουν την διάθεση. Υπάρχει γύρω σας, ακόμη και αν δεν το έχετε παρατηρήσει, μια προσωπικότητα που σας θέλει αισθηματικά.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι προοπτικές για να τα ξαναβρείτε με ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι πολλές. Μέχρι το τέλος του μήνα αυτού, κάντε τις προσπάθειες σας.

ζωδια – Παρθένος: Μην σκέφτεστε συνεχώς τι έχει γίνει, αλλά τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. Οι λύσεις δεν θα πέσουν στα χέρια σας, πρέπει να τις ψάξετε.

ζωδια – Τοξότης: Μπορείτε να πείτε ότι είσαστε πολύ κοντά πια στο να κατακτήσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Σας έρχονται εκπλήξεις.

ζωδια – Ιχθύς: Δεχτείτε σαν κατάσταση των χωρισμό και ανοίξτε το βήμα σας στο πολλά υποσχόμενο μέλλον. Είσαστε αρκετά τυχεροί σε πολλά αυτήν την εποχή.