Ερωτικά μυστήρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση 25-31/10

erwtikes-1314

Ερωτικά μυστήρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση 25-31/10 .

Ερωτικά μυστήρια : Δεν θα χρειαστείτε τα ροζ γυαλιά  του έρωτα  για να δείτε τον κόσμο μέσα από έναν ροζ φακό, καθώς η Δονκιχωτική Αφροδίτη μπαίνει σε ένα δυναμικό δίδυμο με τον ονειρικό Ποσειδώνα.

Όταν αυτοί οι ονειροπόλοι πλανήτες τετραγωνίζουν ο ένας τον άλλον δύο φορές κάθε χρόνο, είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση.

Παράλληλα όμως, είναι ιδανικό για να κάνετε μια βαθύτερη αξιολόγηση σε οτιδήποτε μπορεί να φαίνεται «πολύ εύκολο» για να είναι αληθινό.

zodia-taro-45

Με την Αφροδίτη στον ανεξάρτητο Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους νομάδες Ιχθύες, ακόμη και οι αυθόρμητες περιπλανήσεις, θα πρέπει να είναι λίγο πιο προγραμματισμένες. Ελέγξτε το GPS και κάντε εκ των προτέρων μια έρευνα για να δείτε πού μπλέκετε – πριν ξεφύγει εντελώς η κατάσταση.

Αυτή είναι η σοφή συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσετε ξανά αυτήν την Πέμπτη, όταν το τέταρτο σελήνης εξασθενεί στον παθιασμένο, θεατρικό Λέοντα. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του «ρομαντισμού» και της «εξιδανίκευσης», αλλά όλοι τη διασχίζουμε από καιρό σε καιρό. Έχετε ζωγραφίσει λιακάδα πάνω σε μια κατάσταση που χρειάζεται πιο στρατηγική σκέψη? Σταματήστε με τον ψεύτικο θετικισμό και κάντε έναν έλεγχο πραγματικότητας. Φυσικά, αυτό διαφέρει από το να είστε αρνητικοί.

zodia-zvdia-22

Ερωτικά μυστήρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση 25-31/10 .

Αν δεν ασχοληθείτε με τα γεγονότα, δεν μπορείτε να βρείτε μια ικανοποιητική λύση. Αντίθετα, επιτρέπετε σε αποκαλυπτικές σκέψεις να σας εμποδίσουν να βγείτε στον κόσμο. Τα τέταρτα φεγγάρια απαιτούν ισορροπία, που μπορεί να ξεκινήσει με το να είστε προσγειωμένοι στην παρούσα στιγμή. Αξιοποιήστε τον αισθησιασμό του Λέοντα για να ξεφύγετε από τη θλίψη.

Το Σάββατο, ο Άρης γλιστράει στον φλογερό Σκορπιό, πυροδοτώντας την παρόρμηση, για συγχώνευση. Όμως αρχικά… θα πλανάται στην ατμόσφαιρα περισσότερο μυστήριο, μαγεία και κέφι! Η χρονιά δεν θα τελειώσει χωρίς έναν ακόμη γύρο παθιασμένης έντασης. Σαν συγκυβερνήτης του Σκορπιού (μαζί με τον Πλούτωνα), ο Άρης βρίσκεται και πάλι στο πηδάλιό του. Αυτή η λαχταριστή φάση, που διαρκεί μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, θα είναι ένα ρομαντικό μυθιστόρημα φαντασίας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο του έμψυχου (και σοβαρού) αισθησιασμού, με όλα τα «ταντρικά» φινιρίσματα – και ο Άρης επαναφέρει την εκρηκτική σεξουαλικότητα. Αν σκοπεύετε να δώσετε μια «παράσταση», φροντίστε να είναι ιδιωτική προβολή και όχι δημόσιο θέαμα.

Κάθε είδους «συγχωνεύσεις και εξαγορές» θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες επτά εβδομάδες. Είτε βρίσκεστε στο υπνοδωμάτιο είτε στην αίθουσα συνεδριάσεων, αναζητήστε τους κατόχους, γιατί θέλετε να υπογράψετε αυτές τις προσφορές με μόνιμο μελάνι! Σε υπάρχουσες κοινοπραξίες, αλλάξτε τη στρατηγική σας. Αντί να χωρίζετε τα πάντα στη μέση, παίξτε με τη δύναμη του καθενός και αναθέστε τα υπόλοιπα στους εξωτερικούς συνεργάτες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 26-28/10 Ερωτικές εξομολογήσεις – Σκέψεις για δέσμευση

tarw-taro-xartomanteia

Ερωτικα μυστήρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση 25-31/10 .

Έτσι θα διατηρήσετε δυνατή τη δυναμική σας. Και γίνεται εύκολα… με τα παιγνίδια εξουσίας. Δεν είναι η ώρα να ενεργήσετε ιδιότροπα ή να μην εκτελέσετε τους κατάλληλους ελέγχους. Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν κρυφές ατζέντες – εκείνες που περιλαμβάνουν μια αδιάλειπτη δίψα για κυριαρχία. Εξασφαλίστε δικηγόρο και κάντε γραπτή σύναψη συμφωνιών. Χρειάζεστε κεφάλαιο? Κάντε ενεργή αναζήτηση και συγκρίνετε τις επιλογές σας, γύρω από αυτό το επιχειρηματικό σχέδιο ή δημιουργήστε μια χρηματοδοτική καμπάνια.

Αυξήστε τον χρηματοοικονομικό σας δείκτη νοημοσύνης μαθαίνοντας τα λεπτότερα σημεία της κρυπτογράφησης ή της ακίνητης περιουσίας. Επαναχρησιμοποιείστε, αναπροσαρμόστε και ανακυκλώστε! Η οξυδερκής ενέργεια του Σκορπιού, λατρεύει τον αλχημικό τρόπο μετατροπής του κάρβουνου… σε χρυσάφι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988