Ερωτικές παρορμήσεις 16-22/05

zwdia-krevati

Ερωτικές παρορμήσεις 16-22/05 .

Ερωτικές παρορμήσεις  : Η εβδομάδα ξεκινά με μια ολική έκλειψη Σελήνης που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στις 16 Μαΐου.

Στον Σκορπιό, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει κάθε είδους εσωτερική ένταση που για να αναλυθεί, θα χρειαστούν εβδομάδες.

Μερικές από αυτές τις ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα μπορούσαν να διεγείρουν τις ερωτικές σας παρορμήσεις ή να σας εμπνεύσουν να κάνετε πράγματα που σας βοηθούν να αισθάνεστε πολύ πιο άνετα (και σαγηνευτικά!) με τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

Αλλά για να το πετύχετε αυτό, ίσως χρειαστεί να γίνετε λίγο πιο απαιτητικοί σχετικά με το ποιον και με τι ασχολείστε. Υπομονή για το καλύτερο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα ασκήσετε δύναμη θέλησης που δεν ξέρατε καν ότι μπορούσατε να επιστρατεύσετε. Αν νιώσετε στον ύπνο σας ότι αναγνωρίζετε πως ονειρεύεστε μην πανικοβληθείτε! Φταίει η μπερδεμένη,  σύνοδος του επιθετικού Άρη και του παθητικού Ποσειδώνα αυτή την Τετάρτη στις 18 Μαΐου.

Καθώς συναντιούνται στην ίδια μοίρα των Ιχθύων για έναν εντελώς αμήχανο χορό, είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε την όαση από την οφθαλμαπάτη. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να σταματήσετε να παίρνετε δεσμευτικές αποφάσεις, ειδικά αν εδραιωθεί μέσα σας ο φόβος της απώλειας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ερωτικές παρορμήσεις 16-22/05 .

Περιμένετε μερικές ημέρες μέχρι να εξαφανιστεί η ομίχλη του Ποσειδώνα – όσο ανυπόμονους κι αν σας κάνει ο Άρης! Σε τι είναι καλή αυτή η διέλευση; Να έρθετε σε επαφή με τον «ειρηνικό πολεμιστή» μέσα σας. Ο Άρης είναι πλανήτης της δράσης ενώ ο Ποσειδώνας κυβερνά τη συμπόνια: Πώς μπορείτε να υπερασπιστείτε αυτό που πιστεύετε, ενώ μετατρέπετε τους εχθρούς σε φίλους;

Αυτό το τρομακτικό έργο αξίζει να το αναλάβετε! Το 2 είναι ο αγαπημένος αριθμός όλων από την Παρασκευή 20 Μαΐου, καθώς ο Ήλιος ακτινοβολεί στους Διδύμους μέχρι τις 21 Ιουνίου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τρία, τέσσερα ή πέντε άτομα είναι πλήθος! Αυτή η πολυσύχναστη ηλιακή σεζόν μάς μετατρέπει όλους σε κοινωνικές πεταλούδες, που φτερουγίζουν από το ένα περιβάλλον στο άλλο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 16-31/05 – Ερωτικές προβλέψεις-Επανασυνδέσεις!

chartomantia-098

Ερωτικές παρορμήσεις 16-22/05 .

Αυτός ο ηλιακός κύκλος είναι γνωστό ότι κλιμακώνει τις κοινοτικές δραστηριότητες. Υποστηρίξτε την περιοχή σας και τονώστε την οικονομία της κάνοντας αγορές σε τοπικό επίπεδο όταν μπορείτε. Σκέφτεστε να ζήσετε σε μια μεγάλη πόλη; Δοκιμάστε να κάνετε την καθημερινή διαδρομή στην εργασία σας και δείτε πώς σας φαίνεται. Στο ζώδιο των Διδύμων, είναι διασκεδαστικό να έχετε ενναλακτικές λύσεις για όλες τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

Βρείτε έναν φίλο για να γυμνάζεστε, για να πηγαίνετε σε παραστάσεις ή να μοιράζεστε υπηρεσίες… όπως η φύλαξη παιδιών και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου- και δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο άτομο. Ως κοσμικός επικοινωνιολόγος, ο Δίδυμος αυξάνει τον ενθουσιασμό μας για να γράψουμε, ή να ασχοληθούμε με τα πολυμέσα. Αλλά να έχετε υπόψη πως ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος μέχρι τις 3 Ιουνίου, οπότε θα θέλετε να σκεφτείτε κάθε λέξη μέχρι τότε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ερωτικες παρορμήσεις 16-22/05 .

Από την Κυριακή, οι λεπτομέρειες γίνονται όλο και πιο διαβολικές καθώς ο Ερμής γυρίζει πίσω ένα ζώδιο – από τους ζωηρούς Δίδυμους, στον οικονομικό διαχειριστή Ταύρο. Για το υπόλοιπο της ανάδρομης πορείας του, θα νιώθουμε την αργή, πεισματική επιβράδυνση του Ταύρου. Μια συμβουλή: Αν μια σειρά από πράσινα φώτα ξαφνικά γίνει κόκκινη, μην ορμήσετε μπροστά ασυγκράτητοι, σαν καταιγιστικός ταύρος!

Αντίθετα, δείτε αυτό το αναγκαστικό διάλειμμα, σαν κρυφό πλεονέκτημα. Σχεδιάστε από την αρχή και ελέγξτε όλα τα σχέδιά σας – από προϋπολογισμούς μέχρι χρονοδιαγράμματα. Μην κάνετε ξαφνικές οικονομικές κινήσεις! Με τα κρυπτογραφημένα σήματα του Ερμή, είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε το ελαττωματικό, από την πραγματική ευκαιρία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA