Ερωτικές προβλεψεις 2ο 15νθήμερο Οκτωβρίου

erwtikes-provlepseis-triti-29-4

Ερωτικές προβλεψεις 2ο 15νθήμερο Οκτωβρίου .

Ερωτικές προβλεψεις Κριός .

Το προηγούμενο δεκαπενθήμερο, σας εξάντλησε και άφησε αρκετές εκκρεμότητες για τα αισθηματικά σας ζητήματα, πολύ απλά γιατί δεν είχατε την ψυχολογική διάθεση και  τον απαραίτητο χρόνο, ούτε την καλή διάθεση, για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μίας σοβαρής  σχέσης ή ποιοτικής γνωριμίας!

Οι μέρες καλυτερεύουν και σαφώς το δεύτερο δεκαπενθήμερο  θα έχετε περισσότερη τύχη για να τολμήσετε να βάλετε σε μία πιο σταθερή πορεία τα αισθηματικά σας. Θα κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας και επιτέλους να ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε…να το ξέρουν και οι άλλοι.

zodia-taro-45

 

ζωδια Ταύρος

Οι επόμενες ημέρες θα σας φωτίζουν. Θα αποπνέετε απόλυτη εμπιστοσύνη, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, εμπειρία και έντονο δυναμισμό και όλα αυτά τα στοιχεία θα σας κάνουν να γοητεύετε το άλλο φύλο αλλά  και να έχετε αρκετές σημαντικές κατακτήσεις!

Για τους δεσμευμένους Ταύρους, ζυγίστε τα θετικά και τα αρνητικά της σχέσης σας, και κάντε το επόμενο βήμα, προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση. Ελεύθερα Ταυράκια, στις 28-29-30, κάτι ‘ποιοτικό’ θα ζητήσει την προσοχή σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Δίδυμοι

Αυτό το διάστημα ειναι δυστροπο, και σας δημιουργεί καθυστερήσεις, ποικίλα εμπόδια αλλά και ανατροπές σε διάφορους τομείς της ζωής σας,  αλλά κυρίως στα αισθηματικά σας!  Η Πανσέληνος που συντελέστηκε θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες εξελίξεις στον ερωτικό σας τομέα που δεν υπολογίζατε καθόλου! Μία ανατροπή, μία ξαφνική απογοήτευση…θα σας πικράνει! Γενικότερα με τον Κυβερνήτη σας ανάδρομο προσεχως , μην μπαίνετε στον κόπο περαιτέρω εξηγήσεων. Αργότερα όλα θα καλυτερεύσουν.

ζωδια Καρκίνος

Ανανεώστε την σχέση σας, και ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας! Προσοχή όμως στα νέα φλερτ που θα προκύψουν, ιδίως το διάστημα 20-24/10 γιατί κάποια από αυτά θα σας βάλουν σε ‘πικάντικο’ πειρασμό και θα θέσουν σε κίνδυνο τον συναισθηματικό δεσμό σας!  Για τους ελεύθερους του ζωδιου, οι μέρες είναι ρομαντικές,  άρα απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες, εκμεταλλευτείτε τυχόν νέες ευκαιρίες για γνωριμίες που θα προκύψουν ακόμα και μέσα από τα εργασιακά σας δρώμενα.

tarw-taro-xartomanteia

Ερωτικές προβλεψεις 2ο 15νθήμερο Οκτωβρίου

ζωδια  Λέων

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις λεκτικές ακρότητες και συμβιβαστείτε στις θετικές αλλαγές που θα σας προκύψουν! Για τους  Λέοντες που κυκλοφορούν ελεύθεροι, δεν είναι το καλύτερο διάστημα να ξεκινήσετε μία νέα σχέση, είτε να κάνετε μία επανασύνδεση ή να πάρετε μία σοβαρή απόφαση για την παρούσα σχέση σας!  Μετά τις 20 Οκτωβρίου γενικότερα, θα ξεμπλοκαριστεί όλη η  εξέλιξη των ερωτικών σας υποθέσεων.

 

ζωδια Παρθένος

Τις επόμενες 2 εβδομάδες, τα ερωτικά σας ζητήματα έρχονται σε πρώτο πλάνο, και πλέον καλείστε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να δράσετε με  καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέση! Ο Άρης από την άριστη θέση του ως προς το ζώδιο σας μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου, θα σας κάνει  εκφραστικό αλλά και …σεξουαλικό! Η παραμονή του Ποσειδώνα στους φιλικούς Ιχθείς, , θα φέρει στην αισθηματική σας ζωή  γεγονότα καθοριστικά, αλλά θα μπορούσαμε να τα περιγράψουμε και ως μοιραία!

zwdia-tarw-zodia-19

ζωδια Ζυγός

Έχετε μεγάλη  πικρία για τις ερωτικές σας υποθέσεις, αλλά και μία γενική ασάφεια για που βαδίζετε. Ωστόσο μην βιάζεστε να απογοητευτείτε και να βγάλετε το συμπέρασμα σας, κάτω από αυτά τα έντονα διαπλανητικά φαινόμενα του μήνα.

Πολλά θα αλλάξουν! Οι προκλήσεις αλλά και τα εμπόδια δεν θα λείψουν, αλλά μετά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρξει σταδιακή εύνοια στις αισθηματικές σας υποθέσεις!

ζωδια Σκόρπιος

Χαμογελάστε …ένα νέο καταπληκτικό ερωτικό ξεκίνημα το  επόμενο διάστημα, θα σας προσφέρει ερωτική αρμονία και θα έχει καλές προοπτικές!

Προσπαθήστε να αποφύγετε τα ερωτικά καβγαδάκια, ενώ δεν θα ήταν ιδιαίτερα σοφό,  να πάρετε τώρα μία σοβαρή και καθοριστική απόφαση για τα αισθηματικά σας! Ιδίως για τους γεννημένους  του 2ου δεκαημέρου, θα έχετε την τύχη να σας προσέξει μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Αποφύγετε τα παράλληλα μπερδέματα.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

 

ζωδια Τοξότης

Είναι ένα διάστημα, που αν είστε ήδη σε μία σταθερή σχέση, θα υπάρξει κοινή πορεία, και γιατί όχι και μια συγκατοίκηση ή ένας απόγονος, ενώ αν ο μήνας σας βρίσκει χωρίς μόνιμο ερωτικό σύντροφο, μπαίνει στη ζωή σας  μία μόνιμη και σταθερή σχέση με καλές προοπτικές! Σε ότι φάση και να είστε, το  μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι ‘εκκρεμές’, από το μακρινό παρελθόν σας, θα σας χτυπήσει την πόρτα! Αν είστε καλά εκεί που είστε, τότε μην πειραματιστείτε.

 

ζωδια Αιγόκερως

Η τύχη είναι αρκετά γενναιόδωρη μαζί σας, ακόμα και στις ερωτικές σας υποθέσεις δηλαδή στον τομέα της αγάπης και της δημιουργικότητας. Οι επόμενες ημέρες θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τα  συντηρητικά όρια, που από την γήινη φύση του ζωδιου σας, θέτετε στην αισθηματική σας ζωή. Ένας παθιασμένος έρωτας που θα σας κάνει να ανατρέψετε τα πάντα, είναι μέσα στο ερωτικό  πρόγραμμα, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι! Προσοχή.

taro-zodia-76

ζωδια Υδροχόος

Αποφύγετε δυσάρεστα και παρελθοντολογικά λόγια με το αγαπημένο σας ταίρι. Ο Ανάδρομος Ερμής , θα  σας προκαλέσει μπερδέματα. Αν είστε σε σχέση, αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις βαρυσήμαντες δηλώσεις. Αν είστε ελεύθερα παιδιά, αφήστε τα συναισθηματικά δεσίματα από τον νέο μήνα. Αν βιώνετε έναν ποιοτικό έρωτα, δεν αποκλείεται να προκύψουν από το ταίρι σας, προτάσεις για κάτι πιο δεσμευτικό.

 

ζωδια Ιχθύς

Τα δύσκολα πέρασαν, ο ερωτικός σας τομέας πέρασε από πολλές φουρτούνες, δοκιμάστηκε,  και τώρα πρέπει σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας ικανοποιεί και σας γεμίζει για  να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας! Η νέα περίοδος των 15 ημερών, δεν είναι ούτε δυσάρεστη, αλλά ούτε και δύσκολη για τα αισθηματικά σας! Είναι μία εποχή ευκαιριών, ανανέωσης αλλά και τελεσίδικων γεγονότων, που θα διαδραματιστούν, επειδή πλέον οι επιθυμίες σας και οι συναισθηματικές σας ανάγκες θα αλλάξουν.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

xartomanteia