Ερωτικές συναστρίες Αύγουστος 2023 – Υπερβολές – Λάθη και νέα ξεκινήματα

zwdia-erwtikes-21-7-14

Ερωτικές συναστρίες Αύγουστος 2023 – Υπερβολές – Λάθη και νέα ξεκινήματα .

Ερωτικές συναστρίες Αύγουστος για όλα τα ζώδια .

Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού θα προκαλέσει τριγμούς σε κάθε ερωτικό συνδυασμό που δεν έχει σωστά θεμέλια.

Υπερβολές και λάθη θα σβηστούν και νέα ξεκινήματα θα συμπληρώσουν, την ευχάριστη καλοκαιρινή διάθεση όλων.

zodia-taro-45

 

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Φωτιάς

Είσαστε αλλαγμένοι. Η υπομονή που είχατε κάποτε έχει πια εξαντληθεί μέσα από όλα αυτά τα δύσκολα, που έχετε περάσει, εντελώς μόνοι σας. Αυτή την στάση της αλλαγής, κρατήστε την και μέχρι να αισθανθείτε ότι όλα είναι και πάλι, στα μέτρα και τις ισορροπίες που βολεύουν εσάς. Αν χρειαστεί κάντε και διακοπές μόνοι σας, αυτό το Καλοκαίρι.

Τυχερό νούμερο: 06

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης

Οι όποιες επικοινωνιακές δυσκολίες, θα ξεπεραστούν μέσα από ώριμη συζήτηση με τον άνθρωπο σας, που έχει την τάση να έρθει με τα νερά σας. Οι γοργοί πλανήτες λειτουργούν θετικά, σε κάθε επίπεδο της ζωής σας, άρα είναι πολύ πιθανόν να βρείτε και ευκολίες και ανοίγματα, στα εργασιακά – οικονομικά σας δεδομένα.

Τυχερό νούμερο: 110

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Μελετήστε με μεγάλη προσοχή, όλα αυτά που υπάρχουν γύρω από την σχέση σας και την ενοχλούν συχνά – πυκνά. Αυτό μπορεί να προέρχεται και από την δική σας πλευρά, μέσα από παρελθοντικές υποθέσεις, διαζυγίων, παιδιών, περιουσιακών. Αν τελικά αυτό που θέλετε είναι μια υγιής σχέση, τολμήστε να κάνετε τις αλλαγές σας.

Τυχερό νούμερο: 08

xartomanteia

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Από τους πιο δύσκολους ερωτικούς – αστρολογικούς συνδυασμούς, που αυτήν την περίοδο ταλανίζεται από δύσκολα πλανητικά φαινόμενα. Το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου, όλα αυτά που στο τώρα σας βάζουν εμπόδια και καθυστερήσεις, θα απομακρυνθούν. Μέσα σε αυτά θα απομακρυνθούν, και άτομα που δεν σας εξυπηρετούν σε τίποτα.

Τυχερό νούμερο: 06

 

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης

Είστε οι ισχυροί και οι ευνοημένοι της περιόδου, που μπορείτε να έχετε επιτυχία σε ότι και αν θελήσετε. Ο παρορμητισμός σας, είναι κάτι αξιοζήλευτο που έλκει καινούργιο κόσμο κοντά σας. Αυτό για τους δεσμευμένους, μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και εντάσεις. Έχετε την τύχη με το μέρος σας, άρα εκμεταλλευτείτε την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τυχερό νούμερο: 04

dream

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Μην προσθέσετε και άλλα προβλήματα στο κεφάλι σας, αυτήν την περίοδο. Είσαστε ήδη επιφορτισμένοι με όλα αυτά τα μικρά και τα μεγαλύτερα, που απασχολούν την αισθηματική σας ζωή. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα σας δώσει την δυναμική για να μιλήσετε ειλικρινά, με τον άνθρωπο σας και τα οικεία περιβάλλοντα, έτσι ώστε όλα και όλοι, να πάρουν την θέση που τους αρμόζει.

Τυχερό νούμερο: 01

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Είσαστε ελεύθεροι να κάνετε ότι ποθεί η ψυχή σας. Περάσατε το προηγούμενο διάστημα από ποικίλες συμπληγάδες, και αυτό που ζητάτε στο τώρα είναι να ηρεμήσετε και να ξαναβάλετε μια τάξη στην ζωής σας. Αυτοί που είναι μέσα σε σχέσεις αδιέξοδες, θα χρειαστεί αυτήν την φορά να αποφασίσουν μόνο γνώμονα την λογική, και όχι το υποκειμενικό συναίσθημα.

Τυχερό νούμερο: 03

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

μελλοντολόγος

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Μπορείτε περίτρανα να πείτε ότι βιώνετε, μια από τις πιο καλές εποχές της ζωής σας. Όλα πια έχουν ευθυγραμμιστεί με εσάς και τους ρυθμούς σας. Σχέσεις που σας ταλαιπωρούσαν έχουν φύγει πια και από την μνήμη σας, και κάπως έτσι δίνετε άπλετο χρόνο για να εισέλθει στην καθημερινότητα σας κάτι νέο που θα σας ανανεώσει…. και θα σας βάλει σε έναν καινούργιο κόσμο έρωτα.
Τυχερό νούμερο: 07

 

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Τα συναισθήματα που έχετε για το άτομο, που υπάρχει και μπαινοβγαίνει στην ζωή σας, έχουν αρχίσει και παγώνουν. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον είστε κοντά, στο να μιλήσετε και να εξακοντίσετε τις θέσεις σας. Αποφύγετε τις αναφορές τις δυσάρεστες στο παρελθόν, και κάντε τις μελλοντικές σας προτάσεις. Πάντως αυτή η καλοκαιρινή εποχή, μπορεί να σας κάνει να αναζωογονηθείτε σε κάθε επίπεδο
Τυχερό νούμερο: 01

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zvdia-yy

Ερωτικές συναστρίες Αύγουστος 2023 – Υπερβολές – Λάθη και νέα ξεκινήματα .

Ζώδια του Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Μια ταραχώδης εποχή, που ζητά από εσάς την λογική και τις προτάσεις σας και για τα αισθηματικά αλλά και για τα οικονομικά ζητήματα. Γάμοι – δεσμοί – ερωτικοί συσχετισμοί, που έχουν αποδείξει την αξία και την διάρκεια τους, από αυτόν κιόλας τον μήνα, θα τολμήσουν ένα βήμα παραπάνω στις κοινές τους επιδιώξεις. Ακόμη και στα επαγγελματικά, θα σημειωθούν μεγάλες επιτυχίες.

Τυχερό νούμερο: 11

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra