Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια Αύγουστος 2022

sxeseis-sagapw

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια Αύγουστος 2022

 

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Φωτιάς .

Αυτός ο δικός σας συνδυασμός είναι και ο πιο τυχερός μέσα στον νέο μήνα. Θα υπάρξουν θετικές καταστάσεις, που όλες οι σχέσεις – γάμοι, θα εξελιχτούν.

Μην αναπολείτε το παρελθόν, φροντίστε με τον τρόπο σας, να ισορροπήσει στο τώρα, και θα δείτε ότι καινούργιες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν άμεσα.

zodia-taro-45

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης

Είσαστε σε μια μεταβατική φάση, που μαζί με τον άνθρωπο σας, έχετε πια βρει τον σωστό τρόπο, έτσι ώστε από την νέα σεζόν να οδεύσετε την σχέση σας σε κάτι πιο σοβαρό.

Ακόμη και όσοι έχουν λογοφέρει – τσακωθεί, μέσα στον πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, θα βρουν τις αφορμές για να μιλήσουν και να είναι μαζί ξανά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Οι μέρες του Αυγούστου είναι φορτωμένες με αστρολογικές όψεις, που θα δώσουν την δυναμική και τις ευκαιρίες στον ζωδιακό σας συνδυασμό … για να λύσετε τις όποιες εκκρεμότητες.
Οι σχέσεις που έχουν χιλιομετρικές αποστάσεις στο μεταξύ τους, θα έχουν την οικονομική δυνατότητα, από τα μέσα στου μήνα και μετά, για να είναι κοντά και μόνιμα πια.

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Είσαστε ένας συνδυασμός που είναι τόσο δύσκολος στην διαχείριση του… που πιθανόν και αυτή η εποχή να σας βρίσκει …πάνω σε μια αναστάτωση και αλλαγές.
Αφήστε τις παλιές άσχημες αναμνήσεις και καταστάσεις, να προσπεραστούν και θα δείτε ότι η αγάπη που έχετε ο ένας για τον άλλον… θα σας φέρει πολύ πιο κοντά.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρω-σκόπιο – Αύγουστος 2022

μελλοντολόγος

 

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης

Από σήμερα και μέχρι τα τέλη του μήνα, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ισιώσετε κάποιες καταστάσεις, που κατά καιρούς ενοχλούν και αναστατώνουν την καθημερινότητα σας.
Τα ζευγάρια που έχουν τσακωθεί, μέσα από την θετική και καταλυτική παρέμβαση του στενού τους κύκλου, θα καταφέρουν να συναντηθούν και να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία.

 

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Μπορεί να περνάτε, μια περίεργη φάση, αυτόν τον καιρό, αλλά μην το πολυαναλύετε μέσα στο μυαλό σας, καθώς ο άνθρωπος σας, έχει προτάσεις… που θα σας ανανεώσουν.
Υπάρχουν κάποιοι που έχουν ακόμη ανοιχτές τις πόρτες τους, κρυφά, με το ερωτικό τους παρελθόν. Αυτό να ξέρετε ότι ρισκάρει την παρούσας σας σχέση … σε κάθε επίπεδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Έχετε γίνει πάρα πολύ αυστηροί και καχύποπτοι με όλους. Αυτό σίγουρα είναι ένα ψυχικό σας κατάλοιπο, από τις άσχημες καταστάσεις που βιώσετε, σε κάποια ερωτική σας υπόθεση. Μέσα στον Αύγουστο θα υπάρξουν κάποιες θετικές ανατροπές, που θα σας δώσουν ένα καλό κίνητρο με τον άνθρωπο σας, που πιθανόν και να σας σβήσει αυτά τα λάθη του τότε. Πολλά και τα χρήματα, που θα σας δώσουν μια καλύτερη ψυχολογία.

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Είστε οι καλύτεροι.. μακράν! Αυτό θα το δείτε μέσα και από τις ιδιαίτερες του ανθρώπου σας, που ίσως και να έχουν και κάποια υπονοούμενα για το άμεσο μέλλον σας.
Οι σχέσεις που έχουν τώρα καταφέρει και επανασυνδεθούν…. σίγουρα μέσα στις εκλείψεις θα πρέπει να είναι παραπάνω προσεχτικά τα ταίρια, για παρεξηγήσεις.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρω-σκόπιο – Αύγουστος 2022

taro-zodia-76

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Δεν είστε των άκρων σαν ζευγάρι, και αυτό είναι κάτι που μέσα στον δεσμό σας, κρατά τις πολύτιμες ισορροπίες. Μέσα σε αυτό το υπόλοιπο Καλοκαίρι … θα έχετε εκπλήξεις.
Μέσα σε όλα αυτά, να είστε έτοιμοι, για ξαφνικές εγκυμοσύνες, προτάσεις γάμου αλλά και καινούργια δέλεαρ… στον δρόμο σας. Δράστε με ώριμο τρόπο πια.

Ζώδια του Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Δεν έχετε ακόμη πάρει την τελική σας απόφαση, για το που επιθυμείτε αυτή η σχέση να καταλήξει. Μην το κάνετε τώρα και κάτω από αυτές τις δύσκολες εκλείψεις.
Μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα, που εκκρεμούν στην ζωή εκάστου, όμως μέσα από σοβαρό και ώριμο διάλογο, οι προβληματικές καταστάσεις θα λυθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01