Ερωτικές συναστρίες Ιούλιος 2022 για όλα τα ζώδια

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Ερωτικές συναστρίες Ιούλιος 2022 για όλα τα ζώδια .

Ερωτικές συναστρίες Ιούλιος 2022 : Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού εισέρχεται δυναμικά για την ερωτική ζωή όλων των ζωδίων. Σημείο αναφοράς η Πανσέληνος στις 13/07, που θα φωτίσει όλες τις σκοτεινές πλευρές και θα οδηγήσει σε λύσεις.

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Φωτιάς

Είστε αυτοί που θα έχετε και τις περισσότερες, ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή και προς το καλύτερο. Οι εσωτερικοί πλανήτες σας δίνουν όλη την θετική τους ενέργεια για να μιλήσετε, με τον άνθρωπο σας, και μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, να οργανώσετε τα προγράμματα σας, ίσως και γύρω από μόνιμες δεσμεύσεις.
Τυχερό χρονικό διάστημα: 11-21 Ιουλίου

zodia-taro-45

 

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης

Οι περισσότεροι έχετε μέσα στην σχέση σας αυτήν την εποχή, είτε τσακωθεί, είτε απομακρυνθεί. Αυτό ευτυχώς είναι μόνο προσωρινό. Από τις πρώτες ημέρες, του Ιουλίου, θα υπάρξουν κάποιες θετικές συζητήσεις, που θα απομακρύνουν, όλα τα τρίτα προβλήματα. Οι σύντροφοι, που είναι χρόνια μαζί, θα αποφασίσουν να κάνουν κάτι πιο επίσημο… προσεχώς.
Τυχερό χρονικό διάστημα: 02- 14 Ιουλίου

 

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Οι αστρολογικές όψεις του Άρη και της Αφροδίτης. το μόνο που μπορούν να σας προσφέρουν τις επόμενες εβδομάδες, είναι να διώξουν μακριά τους τρίτους, και να σας φέρουν σε μια πιο σταθερή αισθηματική κατάσταση. Όποια φάση και να έχετε περάσει, σίγουρα θα βρείτε τους τρόπους για να περάσετε ένα αξέχαστο Καλοκαίρι.
Τυχερό χρονικό διάστημα: 03 – 10 Ιουλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ερωτικές συναστρίες Ιούλιος 2022 για όλα τα ζώδια .

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Δύσκολος αστρολογικός συνδυασμός. Των άκρων. Αυτό είναι και κάτι που το βιώνετε εξάλλου από την αρχή της σχέσης. Ωστόσο, μέσα στον νέο μήνα, το κλίμα θα ανανεωθεί και εσείς θα έρθετε πολύ πιο κοντά. Ακόμη και τα ζευγάρια, που τσακώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, θα τα βρουν. Μέχρι τότε και οι δύο πλευρές, θα πρέπει να κοιτάξουν τα οικονομικά τους.
Τυχερό χρονικό διάστημα: 02 – 14 Ιουλίου

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης

Μάλλον ένα διάστημα, που σας βρίσκει ακίνητους και με πολλές απορίες και ανασφάλειες, για το άμεσο σας μέλλον. Ίσως και κάποιες συζητήσεις, που μέχρι τώρα τις αποφεύγατε, τώρα να πρέπει να γίνουν. Και οι δύο πλευρές, έχουν την αίσθηση, ότι δεν υπάρχει μια κοινή συνισταμένη, και τελείως διαφορετικές προσεγγίσεις σε ζητήματα σοβαρά. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των τελικών αποφάσεων.
Τυχερό χρονικό διάστημα: 05- 11 Ιουλίου

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Θετικές ερωτικές ειδήσεις – Λόγια ερωτευμένων

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, όχι μόνο για τον Ιούλιο αλλά και όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι. Αυτό στους περισσότερους δεσμούς θα ανοίξει το πράσινο φως για αλλαγές και θετικές εξελίξεις, που μπορούν να δώσουν γάμους και οικογένειες σχετικά σύντομα. Μέσα στα καλά, θα έρθουν και αρκετά χρήματα, που θα ανοίξουν τους δρόμους.
Τυχερό χρονικό διάστημα: 06- 17 Ιουλίου

 

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Δεν είστε και στην πιο καλή εποχή και φάση. Έχουν συσσωρευτεί πολλά και διαφορετικά ζητήματα, που ενοχλούν όχι μόνο τις ίδιες τις σχέσεις, αλλά και τα οικεία περιβάλλοντα. Μέσα στο πρώτο 10ημερο του Ιουλίου, θα γίνουν μια σειρά, από συζητήσεις, που είτε θα φέρουν τα ζευγάρια πιο κοντά, είτε θα μπουν σε κατάσταση διαλείμματος.
Τυχερό χρονικό διάστημα: 10 – 22 Ιουλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Η χαρά του παιδιού, είναι η σχέση σας. Από τις πρώτες 2 εβδομάδες του Ιουλίου, όλα θα αρχίσουν να κινούνται σύμφωνα με τα κοινά σας πλάνα. Διακοπές, καλύτερα οικονομικά …και κάπου πριν να λήξει το Καλοκαίρι, μια πιο σοβαρή δέσμευση – αποκάλυψη. Μέχρι τότε όποιοι, έχουν και διπλές παράλληλες καταστάσεις θα πρέπει να τις έχουν λήξει οριστικά.
Τυχερό χρονικό διάστημα: 12- 14 Ιουλίου

 

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε με τον άνθρωπο σας, αυτό τον καινούργιο μήνα, που θα σας ανοίξουν και τους ορίζοντες για όλα αυτά που έχετε προγραμματίσει. Λίγη υπομονή μόνο θα πρέπει να κάνετε, μέχρι να έρθουν κάποια αναμενόμενα χρήματα, ή ο άνθρωπος σας, να λήξει κάποιες ημιτελείς καταστάσεις, από το παρελθόν του.
Τυχερό χρονικό διάστημα: 08- 14 Ιουλίου

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Θετικές ερωτικές ειδήσεις – Λόγια ερωτευμένων

zwdia – love

Ερωτικές συναστρίες Ιούλιος 2022 για όλα τα ζώδια .

Ζώδια του Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού .

Όλες τις δοκιμασίες τις έχετε περάσει εσείς σαν σχέση. Τώρα μέσα στην εποχή του Καρκίνου, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να περάσετε ένα γεμάτο Καλοκαίρι από εκπλήξεις και πολύ χρήμα, που θα σας έρθει ίσως ξαφνικά, ίσως μέσα από κληρονομιά – πώληση. Όλα αυτά που σας κολλάνε στο παρελθόν, θα λυθούν και από τις δύο πλευρές.

Τυχερό χρονικό διάστημα: 03 -19 Ιουλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098