Ερωτική Αριθμολογία για Δεσμευμένους και Ελεύθερους!

arithmologia

Ερωτική Αριθμολογία για Δεσμευμένους και Ελεύθερους!

Προβλέψεις για 5-10 ημέρες.

Ερωτική Αριθμολογία, Πιο αναλυτικά:

Κριός : Μην ζητάτε στην αγάπη να σας δώσουν, αν και εσείς πρώτα δεν έχετε προσφέρει. Πάντως η περίοδος αυτοί, όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, θα τους φέρει με τον σωστό άνθρωπο.
Τυχερά νούμερα : 1 και 8

zodia-taro-45

Ταύρος : Είστε στο κυνήγι του χρήματος, και μάλλον έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα, την ερωτική σας ζωή και τον άνθρωπο σας. Τώρα το πρώτο ήδη το πετυχαίνετε, άρα ρίξτε και το βάρος σας, στην σχέση σας.
Τυχερά νούμερα : 2 και 7

Δίδυμοι : Υπάρχουν αυτές τις ημέρες πολλοί και έντονοι διαξιφισμοί, με τον σύντροφο σας, ακόμη και για ζητήματα που δεν είναι και τόσο σημαντικά. Κάτι άλλο φταίει.
Τυχερά νούμερα : 4 και 9

Καρκίνος : Εσείς που είστε μόνοι σας, από τα τέλη αυτής της εβδομάδας, θα έχετε μια εκδήλωση ερωτικού ενδιαφέροντος, από έναν φίλο σας, που όμως και στο παρελθόν το είχε ξανα-προσπαθήσει.
Τυχερά νούμερα : 5 και 8

taro-tarw

Λέων : Εσάς, στις ερωτικές σχέσεις, όλα σας έχουν τύχει. Αυτό είναι και κάτι που τώρα σας δίνει την εμπειρία, για να αποφασίσετε από αυτούς που στο τώρα σας πολιορκούν, ποιος είναι ο καλύτερος για την ζωή σας.
Τυχερά νούμερα : 6 και 7

Παρθένος : Ο άνθρωπος σας, έχει πια καταλάβει τι ζητάτε και μάλλον πρέπει να κινηθεί άμεσα, για να μην υπάρξουν και πάλι προβλήματα. Θα έχετε θεαματικές αλλαγές στην σχέση σας.
Τυχερά νούμερα : 2 και 5

zvdia-zwdia-tarw

Ζυγός : Εσείς που έχετε ερωτικά μπερδευτεί, με τον πρώην σας και πάλι, θα πρέπει να είστε πια και πιο παρατηρητικοί, σε αυτά που σας λέει για το μέλλον σας αλλά και τι τελικά κάνει.
Τυχερά νούμερα : 3 και 4

Σκορπιός : Οι αποδείξεις του έρωτα κάποιου, για το πρόσωπο σας, είναι στον δρόμο και μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα σας έρθουν! Είναι η εποχή που το ζώδιο σας, θα βρει το καρμικό του έτερον ήμισυ.
Τυχερά νούμερα : 4 και 6

Ερωτική Αριθμολογία για Δεσμευμένους και Ελεύθερους!

ζωδια-ταρο-99

Τοξότης : Ο άνθρωπος σας, θα προσπαθήσει να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που έχετε τώρα, μια απλή σχέση. Οι προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι θα συσχετίζονται με γάμο και οικογένεια.
Τυχερά νούμερα : 8 και 9

Αιγόκερως : Όσοι είστε μόνοι σας, μην το βάζετε κάτω και σε καμία των περιπτώσεων, μην συγκρίνεστε με τους τριγύρω σας. Τώρα θα έχετε μια νέα επαφή, που πιθανόν να καταφέρει να συγκινήσει την καρδιά σας.
Τυχερά νούμερα : 5 και 7

Υδροχόος : Εσείς έχετε βρει αυτόν που ζητάτε να γίνει ταίρι σας. Τώρα θα πρέπει και οι συνθήκες που είναι δύσβατες, στο μεταξύ σας να λυθούν και να μπορέσετε να γίνετε και κανονικό ζευγάρι.
Τυχερά νούμερα : 2 και 3

Ιχθείς : Μην συνδέεστε συνέχεια με το παρελθόν. Υπάρχουν καταστάσεις που σας έλκουν, αλλά ξέρετε ότι μόνο αδιέξοδες είναι τελικά. Ο καιρός, θα σας φέρει πιο κοντά σε έναν νέο έρωτα μεγάλο!
Τυχερά νούμερα : 3 και 5

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia