Ερωτική Αριθμολογία για Δεσμευμένους και Ελεύθερους

arithmologia

Ερωτική Αριθμολογία για Δεσμευμένους και Ελεύθερους

Αριθμολογία πιο αναλυτικά:

Κριός: Δεν έχετε σε μια ακόμη ευθεία τις σκέψεις σας, για το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα μέσα στην σχέση σας που μόνο σας προβληματίζει. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το σκεφτεί, και το ταίρι σας.
Τυχερά νούμερα : 1, 5, 8

Ταύρος: Έχετε χάσει τον χρόνο σας και την υπομονή σας με άτομα και προβληματικές καταστάσεις, που δεν σας ταιριάζουν. Μέσα στο επόμενο διάστημα, αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το σταματήσετε.
Τυχερά νούμερα : 2, 4, 8

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Εσείς το επόμενο διάστημα, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φλερτ και πολιορκία, από τον χώρο της κοινωνικής σας δράσης. Σίγουρα εν αρχή θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί με την εικόνα σας.
Τυχερά νούμερα : 4, 7, 8

Καρκίνος: Οι κινήσεις, που θα κάνει τις ερχόμενες ημέρες, κάποιος πρώην σας, θα αφορούν την επανασύνδεση σας. Αν και εσείς επιθυμείτε κάτι ανάλογο, αυτήν την φορά βάλτε τα αυστηρά σας όρια.
Τυχερά νούμερα : 3, 5, 8

Ερωτική Αριθμολογία για Δεσμευμένους και Ελεύθερους

zodia-543

Λέων: Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ ακόμη τον σύντροφο σας, να κάνει τις κινήσεις που πρέπει έτσι ώστε, αυτή η σχέση να φωτιστεί και να φανερωθεί και στα οικεία σας περιβάλλοντα.
Τυχερά νούμερα : 1, 4, 6

Παρθένος: Ευκαιρίες θα σας αποδοθούν στην ερωτική σας ζωή, έτσι ώστε να βρείτε ένα καινούργιο ταίρι, που θα μπορεί να μείνει δίπλα σας, και κάπως έτσι να δημιουργηθεί μια νέα καλή σχέση.
Τυχερά νούμερα : 5, 7, 9

Ζυγός: Το πρόσωπο σας, δείχνει ότι βαριέστε με την παρούσα αισθηματική σχέση που έχετε. Κάτι θα πρέπει να κάνετε έτσι ώστε αυτή η κατάσταση, να λήξει ή να τροποποιηθεί.
Τυχερά νούμερα : 3, 5, 7

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Σκορπιός: Οι μέρες έχουν για το ζώδιο σας, πολλές επισκέψεις, από το παρελθόν που σε κάποιες περιπτώσεις, κουβαλάνε μαζί τους, και νέες προτάσεις για επανένωση.
Τυχερά νούμερα : 1, 4, 7

Τοξότης: Αισθάνεστε ότι έχετε κάνει μια λάθος ερωτική σχέση, η οποία όσο εξελίσσεται σας αποκαλύπτει πράματα που δεν σας αρέσουν. Κάπου θα πρέπει να βάλετε ένα στοπ.
Τυχερά νούμερα : 2, 5, 9

Αιγόκερως: Η θέση σας μέσα σε αυτή την σχέση, είναι μπερδεμένη. Για κάποιον λόγο, όλα θα πρέπει να περνούν από τα χέρια σας, κάτι που σας έχει κουράσει σίγουρα.
Τυχερά νούμερα : 3, 5, 8

zwdia shmera

Ερωτική Αριθμολογία για Δεσμευμένους και Ελεύθερους

Υδροχόος: Υπάρχει μια αγωνία στην καρδιά του πρώην σας, για το αν εσείς μετά από αυτόν, έχετε προχωρήσει σε κάτι νέο. Πιθανόν να υπάρξει μια συνάντηση το επόμενο διάστημα.
Τυχερά νούμερα : 3, 4, 7

Ιχθείς: Έχετε κάνει μια πρώτη νύξη στο ταίρι σας, για το αν θα ήθελε μέσα στους επόμενους μήνες, να πάτε ίσως και σε μια πιο επίσημη κατάσταση την παρούσα σχέση σας.
Τυχερά νούμερα : 2, 6, 7

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia