Ερωτική Αριθμολογία για Ελεύθερους και Χωρισμένους

arithmologia

Ερωτική Αριθμολογία για Ελεύθερους και Χωρισμένους

Προβλέψεις για 1-3 εβδομάδες για όλους:

Κριός : Δεν θα αφήσετε κανέναν και τίποτα, να σταθεί εμπόδιο στην αισθηματική σας πορεία με τον άνθρωπο που έχετε αγαπήσει. Σίγουρα κλείστε τις πόρτες από τα παλιά.

Τυχεροί αριθμοί : 5 και 9

zodia-taro-45

Ταύρος : Ζητάτε να δείτε και να συναντήσετε, τον πρώην σας που λέει ότι ακόμη δεν σας έχει ξεχάσει επίσης, αλλά οι καταστάσεις στο μεταξύ σας ακόμη είναι άγονες.
Τυχεροί αριθμοί : 4 και 6

Δίδυμοι : Η θεραπεία της καρδιάς σας είναι ο σύντροφος σας, που δείχνει ότι κάνει ότι μπορεί, ειδικά αυτήν την εποχή, για να είστε εσείς οι δύο καλά και μακριά από τα προβλήματα. Το παρελθόν διαγράψτε το.
Τυχεροί αριθμοί : 3 και 7

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-543

Καρκίνος : Έχετε κάνει κάποια ξεκαθαρίσματα με τον άνθρωπο σας και μάλλον τώρα πρέπει, αυτές τις ημέρες να πάρετε και κάποιες πιο τελικές αποφάσεις για την πορεία σας.
Τυχεροί αριθμοί : 1 και 5

Λέων : Δεν έχει ακόμη βρεθεί κάποιος που να μπορεί να κάνει και πάλι την καρδιά σας να χτυπήσει ερωτικά. Άλλωστε η περίοδος αυτή έχει για σας εσάς πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Τυχεροί αριθμοί : 2 και 4

Παρθένος : Μέσα από τις αναμνήσεις του παρελθόντος, δεν μπορείτε να ζείτε πια. Τώρα που θα έρθετε και πιο κοντά στους φίλους σας μπορείτε να επεκτείνετε και την κοινωνική σας δραστηριότητα.
Τυχεροί αριθμοί : 5 και 7

Ζυγός : Αφήστε τις παλιές εικόνες να χαθούν από το μυαλό σας, και θα δείτε ότι θα καταφέρετε να δείτε πολλά πρόσωπα που είναι γύρω σας και ήδη, σας κοιτούν με ερωτική ματιά.
Τυχεροί αριθμοί : 7 και 9

Ερωτική Αριθμολογία

zwdia-fotia

Σκορπιός : Με την εύνοια του σύμπαντος επάνω σας, δεν υπάρχει περίπτωση, μέχρι και την λήξη αυτού του έτους, να μην έχετε βρει ένα νέο και ταιριαστό ταίρι.
Τυχεροί αριθμοί : 1 και 4

Τοξότης : Τα ερωτικά μονοπάτια που έχετε πάρει, είναι λάθος και ήδη το ένστικτο σας, σας το λέει. Το τι θέλετε το ξέρετε, άρα μην χάνεστε μέσα σε ακατάλληλα άτομα.
Τυχεροί αριθμοί : 5 και 8

Αιγόκερως : Οι φίλοι σας έχουν αγανακτήσει, με την μοναξιά και την εργένικη σας ζωή. Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα σας φέρουν ένα νέο προξενιό / νέα γνωριμία.
Τυχεροί αριθμοί : 1 και 4

zwdia shmera

Ερωτική Αριθμολογία

Υδροχόος : Σας έχει τελειώσει, ο έρωτας και ο ενθουσιασμός για το παρελθόν σας. Τώρα έχετε σκοπό, να βρείτε μια νέα αγάπη που θα σας κρατήσει για πάντα.
Τυχεροί αριθμοί : 2 και 7

Ιχθείς : Οι λέξεις και οι προτάσεις που έρχονται από έναν φίλο σας, μάλλον σας έχουν βάλει σε σκέψεις. Οι επόμενες ημέρες, θα φέρουν συνάντηση και αποσαφήνιση των επιθυμιών του.
Τυχεροί αριθμοί : 6 και 7

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66