Ερωτική Αστρολογία – Πώς οι όψεις Ήλιου/Αφροδίτης θα επηρεάσουν τις ερωτικές σχέσεις τους επόμενους μήνες

erwtiki-astrologia

Ερωτική Αστρολογία Πώς οι όψεις Ήλιου/Αφροδίτης  θα επηρεάσουν τη ζωή και τις ερωτικές σας σχέσεις, τους επόμενους μήνες

Ερωτική Αστρολογία : Έχουμε μια έκρηξη ευκαιριών και ρεαλισμού, καθώς κινούμαστε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές διελεύσεις στις 23 Ιανουαρίου:

Το τετράγωνο Ήλιου / Ουρανού, με τον Ήλιο στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο…και το εξάγωνο Δία / Αφροδίτης, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες και τον Δία στον Αιγόκερω.

Αυτές οι διελεύσεις μπορεί να μας προκαλέσουν…. αλλά θα μας υπενθυμίσουν παράλληλα, γιατί αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουμε.

zodia-taro-45

Η ένταση και το νόημα αυτών των δύο διελεύσεων θα μεγεθυνθεί, δεδομένης της ενέργειας του συνόλου των αστρολογικών γεγονότων που είδαμε στα μέσα του μήνα. Αλλά αυτές οι δύο διελεύσεις στέκονται από μόνες τους ζητώντας μας: Πόσο πολύ το θέλετε?

Στη ζωή, φαίνεται ότι περιμένουμε πως όλα θα είναι είτε έτσι είτε αλλιώς…. αλλά η ίδια η ζωή, είναι η ισορροπία όλων. Το φως και το σκοτάδι, το θετικό και το αρνητικό, ο πόνος και η χαρά, η δημιουργία και ο θάνατος – δεν μπορούμε να έχουμε το ένα χωρίς το άλλο γιατί, από την ίδια τη φύση του το ένα, συμβάλλει στη δημιουργία του άλλου. Δεν μπορούμε να έχουμε μια νέα ευκαιρία χωρίς να αποχαιρετήσουμε μία παλιά…. και δεν μπορούμε να ανοίξουμε μια νέα πόρτα χωρίς να κλείσουμε την παλιά πίσω μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ερωτική Αστρολογια

Αυτή είναι ταυτόχρονα, μια θαυμάσια ενέργεια, αλλά και μια πρόκληση. Όπως κι αυτό που αισθανόμαστε από τη δική μας ανθρώπινη εμπειρία μέσα σε αυτή τη ζωή. Αλλά είναι επίσης απαραίτητο να καταλάβουμε, πόσο θέλουμε αυτή η νέα αρχή, αυτή τη νέα ευκαιρία.

Όταν ξεκινάμε κάτι καινούργιο, μας φαίνεται πάντα ελκυστικό ή συναρπαστικό! Αλλά είναι σαν ένα παιδί που κρατάει αγκαλιά ένα αγαπημένο παιχνίδι που του ζητάνε να το αφήσει, για να του δώσουν το καινούργιο δώρο του. Κανείς δεν θέλει να αφήσει το παλιό παιχνίδι ή το γνώριμο….αλλά δεν μπορούμε να αγκαλιάσουμε κάτι καινούργιο, αν τα χέρια μας είναι ήδη γεμάτα.

Επομένως, θα έχουμε μια υπενθύμιση γι’ αυτό! Ίσως προκαλώντας μας, για το πώς θα νιώθαμε, αν χάναμε κάτι πριν το δεχτούμε. Τότε θα δούμε την άλλη πλευρά της τελειότητας, της αγάπης, της στοργής και του πάθους.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 26-28/01 Επιτυχίες στην επανασύνδεση

μελλοντολόγος

Ερωτική Αστρολογία

Είναι πιθανό ότι μέσα σε λίγες μέρες από αυτή τη διέλευση, θα βιώσουμε το πλήρες φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων… καθώς προσπαθούμε όχι μόνο να επεξεργαστούμε αυτό που νιώθουμε, αλλά και τι σημαίνει αυτό. Και φυσικά, τι κάνουμε εξαιτίας αυτού.

Η πρώτη διέλευση, είναι το τετράγωνο Ουρανού / Ήλιου. Η τελευταία φορά που είδαμε αυτούς τους δύο μαζί στον ουρανό, ήταν τον Ιούλιο του 2019, και δεν θα συμβεί ξανά, μέχρι τον Αύγουστο του 2020. Συνήθως συμβαίνει δυο φορές το χρόνο αυτή η διέλευση και θέλει πραγματικά να ενσωματώσουμε την αλλαγή προκαλώντας μας, για το πώς θα αισθανόμασταν αν χάναμε αυτό που μας ενδιαφέρει.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τι θα συμβεί αν χάσουμε την ευκαιρία μας? Τι θα συμβεί αν ξαφνικά χάναμε αυτή την επιλογή από τη ζωή μας? Αυτά είναι μερικά από τα θέματα που μπορεί να προκύψουν στη ζωή μας. Αλλά πρέπει κι εμείς, να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο αποδοχής. Ότι δηλαδή, τα πράγματα δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω και να είναι όπως ήταν… όσο κι αν το θέλουμε.

Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τον εαυτό μας και ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών. Όταν αυτοί οι δύο δημιουργούν ένα τετράγωνο – που σημαίνει ότι βρίσκονται σε απόσταση 90 μοιρών ο ένας από τον άλλο – προσφέρουν ένα αγχωτικό ή ένα στρατηγικό σημείο δράσης.

Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι δύο έχουν φθάσει στο σημείο, που ο εσωτερικός εαυτός μας (Ήλιος) δεν μπορεί πλέον να αρνηθεί την πραγματικότητα όλων όσων έχουν αλλάξει (Ουρανός). Μερικές φορές, αυτό μπορεί να μας κάνει να έχουμε έντονα αισθήματα όπως θυμό, απογοήτευση, άρνηση ή ακόμα και χειραγώγηση, αν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την αλήθεια! Αλλά τελικά ο Ήλιος επικρατεί πάντα!

zwdia-fotia

Ερωτική Αστρολογία

Αυτή η διέλευση, μας ζητά να πάρουμε αυτή την αλήθεια, και να δεχτούμε την αλλαγή, έτσι ώστε να προχωρήσουμε, γνωρίζοντας περισσότερα τώρα, απ’ ό,τι προηγουμένως….κι έχοντας μάθει τα πολύτιμα μαθήματα που έπρεπε να μάθουμε, συμπεριλαμβανομένου του ότι… όσο κι αν θέλουμε κάτι, δεν σημαίνει ότι στην πραγματικότητα πρόκειται να το έχουμε.

Η δεύτερη διέλευση που συμβαίνει… είναι το εξάγωνο Αφροδίτης / Δία. Η Αφροδίτη είναι επί του παρόντος στους Ιχθύες κι αισθάνεται όλα τα συναισθήματα. Ο Δίας στον Αιγόκερω θα ανατρέψει στην πραγματικότητα, όλα όσα μας κρατάνε πίσω, από τη ζωή που έχουμε ονειρευτεί.

Μαζί αυτοί οι δύο, μας προσφέρνουν την τέλεια ευκαιρία…. είτε μέσα από ένα ιντερλούδιο, μια ευκαιρία ή μια συζήτηση, για να δούμε τι θα χάσουμε, αν δε δεχτούμε την αλλαγή που συμβαίνει αυτό το διάστημα. Μας δίνει παράλληλα και τη δυνατότητα, να ρίξουμε μια ματιά στο φως, που είναι στο τέλος της σήραγγας.

tarw-taro-xartomanteia

Ερωτική Αστρολογια

Ερωτική Αστρολογία : Δεν μπορούμε στην πραγματικότητα, να επιστρέψουμε στην παλιά μας ζωή. Ούτε ακόμη και σ’ εκείνες τις καταστάσεις που δύο άνθρωποι χωρίζουν για ένα διάστημα….και βρίσκουν το δρόμο τους πίσω ο ένας στον άλλο, μερικά χρόνια αργότερα. Αυτό θα συμβεί μόνο, επειδή το μονοπάτι τους οδήγησε στη νέα έκδοση του εαυτού τους.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 26-28/01 Επιτυχίες στην επανασύνδεση

Οι σχέσεις δεν λειτουργούν απλά επειδή επιστρέφουμε σε κάποιον, γιατί συνειδητοποιήσαμε ότι είμασταν ερωτευμένοι μαζί του…αλλά επειδή συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, να μαθαίνουμε και να αλλάζουμε. Και λόγω αυτού, οδηγούμαστε πίσω ο ένας, στον άλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ερωτική Αστρολογία

Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί και δεν μπορούμε να προβλέψουμε αν κάτι θα είναι για πάντα ή όχι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παραμείνουμε αληθινοί σ’ αυτό που είμαστε, να προσπαθήσουμε να ζήσουμε την αλήθεια μας και να υποστηρίξουμε το πρόσωπο που αγαπάμε, ώστε να κάνει το ίδιο. Ίσως ορισμένοι, να δουν αυτό το παιχνίδι να παίζεται στην καριέρα ή στις φιλικές τους σχέσεις.

Αλλά λόγω της Αφροδίτης και της πρόκλησης να δεχτούμε την αλήθεια στα ερωτικά μας θέματα, είναι πιθανό να αισθανθούμε αυτές τις αλλαγές πιο έντονα, σε μια πολύ πνευματική, οικεία, ρομαντική σχέση.

Τίποτα δεν είναι άσκοπο ή άχρηστο….και όλα κάτι σημαίνουν! Γι’ αυτό διαθέστε χρόνο γι’ αυτές τις δύο διελεύσεις. Αφήστε τα πάντα να αφομοιωθούν με σκοπό να δεχτείτε το σκοπό όσων πρόκειται να έρθουν… και αποδεχτείτε ότι η ζωή είναι και πάντα θα είναι μια ισορροπία και των δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA