Ερωτική Σελήνη 16-18/03 – Θέλω στην αγκαλιά σου να μπω

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Ερωτική Σελήνη 16-18/03 – Θέλω στην αγκαλιά σου να μπω .

Ερωτική Σελήνη 16-18/03 Κριός:

Έχετε ξεφύγει από κάθε μέτρο με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες είναι ιδανικές για να μπορέσετε να μιλήσετε πιο καθαρά και να λύστε τις ημιτελείς καταστάσεις. Πολλά είναι αυτά που θα συμβούν και στους ελεύθερους που θα δεχτούν προσεγγίσεις από νέα άτομα.

All day and night: Οι μετοχές σας θα ανέβουν

zodia-taro-45

 Ταύρος:

Οι πιθανότητες τις επόμενες ώρες να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με παλιά σας αγάπη, είναι πολλές. Αφήστε τα λόγια να κυλήσουν και μην αναπολήσετε τις άσχημες στιγμές του τότε. Για τους δεσμευμένους Ταύρους, αυτό μπορεί να είναι και παγίδα για την σχέση τους.

All day and night: Οι ρυθμοί ανεβαίνουν

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ερωτική Σελήνη 16-18/03 Δίδυμοι:

Είσαστε σε μια φάση μεγάλων αλλαγών στην ερωτική σας ζωή. Η Σελήνη πάνω σας σε όψεις με τον Άρη , δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να πάρετε αποφάσεις μέχρι την λήξη του μήνα των Ιχθύων. Αυτό έχει την ισχύ του και για τους δεσμευμένους.
All day and night: Τα δεδομένα αλλάζουν

 

Καρκίνος:

Η πίστη στον δυναμικό εαυτό σας, είναι και το διαβατήριο για την καρδιά του ατόμου που σας έχει κάνει να έχετε χάσει τον ύπνο σας. Η διάθεση του σύμπαντος αυτές τις μέρες είναι να σας αποδώσει ευκαιρίες και να σας ισορροπήσει.
All day and night: Το άγχος της εξέλιξης

tilefonikes-provlepsis

 Λέων:

Είστε επηρεασμένοι από το αρνητικό αστρολογικό σκηνικό, που δεν σας αφήνει περιθώρια για εξέλιξη και διαμόρφωση άποψης για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου θα τύχουν ερωτικών εξομολογήσεων από άτομο του κοινωνικού τους περιβάλλοντος.
All day and night: Ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας

 

 Παρθένος:

Έχετε αναστατωθεί από τα τελευταία γεγονότα που σχετίζονται με την ερωτική ζωή του συντρόφου σας. Μην ανοίξετε κουβέντα, ιδίως σήμερα κι αύριο, και μέχρι να είστε απόλυτα σίγουροι για το τι έχει πραγματικά συμβεί.
All day and night: Πρόθεση συμβιβασμού

zodia-0988

Ερωτική Σελήνη 16-18/03 Ζυγός:

Η συμπεριφορά και η αντίληψη του συντρόφου σας θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή και την εξέλιξη αυτής. Όλο το αστρολογικό σκηνικό κινείται γύρω από εσάς, και δίνει την ευκαιρία μέσα στο επόμενο διάστημα, σε σχέσεις που έχουν ταλαιπωρηθεί από τον χρόνο να ανανεωθούν.
All day and night: Ανασυνταχτείτε σε δυνάμεις

 

 Σκορπιός:

Έχετε ανοίξει αρκετά μέτωπα με το παρελθόν… και δεν αποκλείεται αυτά να σας επισκεφτούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτοί που ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο, θα μπορέσουν να μιλήσουν ειλικρινά… για τα ενεργά ακόμα συναισθήματα τους.
All day and night: Πραγματικές αξίες

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

Τοξότης:

Η συμπεριφορά σας δεν βοηθάει το ταίρι σας να καταλάβει τι ακριβώς αισθάνεστε γι’ αυτό. Η εβδομάδα θα σας φέρει μπροστά σε αποφάσεις και συζητήσεις, για το πού οδεύει η σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα μείνουν σήμερα αποστασιοποιημένοι από ερωτικές προτάσεις.
All day and night: Κατάλληλο χρονικό διάστημα

 

Αιγόκερως:

Μπερδεμένοι είστε από αυτά που εισπράττετε από τον σύντροφο σας. Η μέρα είναι ιδανική για να τολμήσετε να μιλήσετε σχετικά με όσα επιθυμείτε να βελτιωθούν μεταξύ σας. Προσοχή στις επιστροφές.
All day and night: Νέα ανοίγματα

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ερωτική Σελήνη 16-18/03 Υδροχόος:

Το παρελθόν σας θα σας θυμηθεί τις επόμενες μέρες. Όσοι έχουν διπλή κατάσταση στη ζωή τους… θα δεχτούν υπερβολική πίεση από το ταίρι τους για ξεκαθαρίσματα. Οι υποσχέσεις αγάπης δεν ευνοούνται.
All day and night: Καλές εντυπώσεις

 

 Ιχθύες:

Εκκρεμότητες έχετε αφήσει μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, που σας δημιουργούν ανακατατάξεις και πολλές εντάσεις. Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου θα σκεφτούν σοβαρά μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες να προτείνουν χωρισμό ή μερική απομάκρυνση.
All day and night: Συμβουλές από τρίτους

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66