Ερωτική Σεληνη 21-23/07

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Ερωτική Σεληνη   21-23/07

 

Η σεληνη  περνάει στον Ζυγό από 21 Ιουλίου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Κριός  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Ιχθύς

 

σεληνη –  Κριός:  Νέοι κύκλοι γνωριμιών ξεκινάνε για εσάς που έχετε κινητοποιηθεί προς την κατεύθυνση της απομάκρυνσης από παλαιότερα – άσχημα συναισθήματα.

zodia-taro-45

CHECK POINT: Μην λετε πολλά

 

σεληνη – Ταύρος: Προνοήστε για αυτά που έχετε ήδη κάνει… οι μέρες είναι δύσκολες και οι απαιτήσεις του ταιριού σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα… οι διπλές καταστάσεις δεν συμφέρουν κανέναν.

CHECK POINT: Αποφασίστε και δράστε

 

σεληνη – Δίδυμοι: Θα πρέπει να περιμένετε ένα σινιάλο, ένα μήνυμα, μια κίνηση από την άλλη πλευρά πριν αποφασίσετε να κινητοποιηθείτε. Μην πάρετε ακόμα κάποιες πρωτοβουλίες.

CHECK POINT:Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας

 

σεληνη – Καρκίνος: Ένα θέμα από το παρελθόν που είχε προκαλέσει τριβές στον συναισθηματικό σας τομές, τώρα μπορεί να επιλυθεί εύκολα και γρήγορα.

CHECK POINT: Μην δοκιμάζετε τα πάντα!

xartomanteia

σεληνη –  Λέων: Το ηθικό σας θα ανέβει κατακόρυφα, καθώς θα λάβετε ενδείξεις έρωτα από μια παλαιότερη γνωριμία που τώρα έχει τις προϋποθέσεις να σας κερδίσει.

CHECK POINT: Αφήστε τις τρίτες γνώμες εκτός

 

σεληνη – Παρθένος: Δείτε λίγο πιο μακριά από το συνηθισμένο. Οι μέρες απαιτούν την περισσή προσοχή σας, και ιδίως πάνω σε θέματα πίστης.

CHECK POINT: Απολογηθείτε αν χρειαστεί.

 

σεληνη – Ζυγός: Περιορισμένοι είσαστε λόγω μοναξιάς. Οι μέρες με την σελήνη επάνω σας…  σας δίνουν την απαραίτητη ενέργεια για να έρθετε πιο κοντά στα κοινωνικά σας σύνολα.

CHECK POINT: Δεχτείτε τα κομπλιμέντα

xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Δοκιμάστε πράματα και δραστηριότητες με τον άνθρωπο σας που θα σας ενώσουν και πάλι. Η προσωπική πανσέληνος που πλησιάζει δίνει ευκαιρίες.

CHECK POINT: Αποφύγετε τις κακές παρέες

 

σεληνη – Τοξότης: Κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Οι κοσμικές ροές είναι με το μέρος σας και εσείς καλείστε να φιλτράρετε τον κόσμο που σας περιβάλει.

CHECK POINT: Οργανωθείτε περισσότερο

 

σεληνη -Αιγόκερως: έχετε καταφέρει, ίσως και άθελα σας, να δημιουργήσετε μια πόλωση μέσα στην σχέση σας. Απομακρύνετε αυτά που σας πειράζουν και ενισχύστε τα υπόλοιπα!

CHECK POINT: Αποφασίστε και μιλήστε

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Οι εμφανίσεις αστραπή δεν βοηθούν κανέναν για να στεριώσει ερωτικές σχέσεις. Υποστηρίξτε περισσότερο τον λόγο και τις κινήσεις σας, προς το άτομο που σας έλκει.

CHECK POINT: Ξεκουραστείτε περισσότερο

 

σεληνη – Ιχθύς:  Η συναισθηματική ασφάλεια που υπάρχει μεταξύ σας είναι ότι πολυτιμότερο για ένα ζευγάρι. Οι ημέρες είναι ιδανικές για προγραμματισμό διαφόρων δραστηριοτήτων.

CHECK POINT: Ελάτε στις παρέες σας