Ερωτική σεληνη 24/06 -26/06 astrology

astrologia-evdomadas

Ερωτική σεληνη   24/06 -26/06 astrology

 

Η σεληνη  περνάει στον Ζυγό από 24 Ιουνίου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Παρθένος – Θετικές επιρροές σεληνης: Σκορπιός

 

σεληνη –  Κριός:  Σταδιακά ξεκινήσετε να εντάσσετε στον διάλογο σας με τον ταίρι σας, τι θα θέλατε να συμβεί το προσεχές διάστημα στην μεταξύ σας σχέση,

zodia-taro-45

SEX TIP: Απομακρυνθείτε από πηγές άγχους

 

σεληνη – Ταύρος: Οι ορίζοντες όσων έχουν υπάρξει χωρισμένοι καιρό, από σήμερα κι μετά θα επεκταθούν, μέσω καινούργιων προσώπων που θα εισέλθουν στην καθημερινότητα τους.

SEX TIP: Μιλήστε λιγότερο

 

σεληνη – Δίδυμοι: Εξαπάτηση θα αντιληφτείτε από το άτομο που έχει τραβήξει την προσοχή σας. Αν τελικά σας έχει παρουσιαστεί σαν κάτι άλλο… καλύτερα απομακρυνθείτε.

SEX TIP:  Αποφύγετε τις εντάσεις.

 

σεληνη – Καρκίνος: Ευχάριστες εκπλήξεις θα υπάρξουν σε όλους τους Καρκίνους που έχουν μακροχρόνια σχέση. Πολλά τα νέα που θα προκύψουν στον κοντινό ορίζοντα.

SEX TIP:  Ανακοινώστε τις αποφάσεις σας

σεληνη –  Λέων: Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε μια νέα προσωπικότητα που θα μπει στην ζωή σας μέσα στις επόμενες μέρες… και αυτό θα είναι για καλό.

SEX TIP:  Τολμήστε την αλλαγή

 

σεληνη – Παρθένος: Όμορφες στιγμές αναμένονται το προσεχές διάστημα ανάμεσα σε ζευγάρια, που έχουν φτάσει σε επίπεδο να συζητάνε για σοβαρές δεσμεύσεις.

SEX TIP: Βελτιώστε την εικόνα σας

 

σεληνη – Ζυγός: Οι συναισθηματικές σας ανάγκες δεν  καλύπτονται πια. Τραβήξτε μια χρονική γραμμή μέχρι που μπορείτε να περιμένετε…και μετά αποχωρήστε.

SEX TIP: Εντυπωσιάστε

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Ερωτική σεληνη   24/06 -26/06 astrology

σεληνη  – Σκορπιός: Θα ανακτήσετε την  χαμένη αισιοδοξία σας τις προσεχείς ημέρες. Αυτοί που έχουν χωρίσει θα δεχτούν πρόταση συμφιλίωσης.

SEX TIP: Κινηθείτε λιγότερο

 

σεληνη – Τοξότης: Ενθαρρύνονται οι συζητήσεις για σοβαρές δεσμεύσεις και ξεκαθαρίσματα με τρίτα πρόσωπα. Μην δεσμεύεστε για πράματα που δεν ελέγχετε.

SEX TIP: Δηλώστε τις προθέσεις σας.

 

σεληνη -Αιγόκερως: Καλλιεργείτε στο μυαλό σας παραπλανητικά συναισθήματα με τον φόβο μην ξαναπληγωθείτε από νέα γνωριμία…. με πολλές καλές όμως προοπτικές.

SEX TIP: Αποφύγετε τις τολμηρές δηλώσεις

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Ερωτική σεληνη   24/06 -26/06 astrology

σεληνη -Υδροχόος: Επηρεάζεστε υπερβολικά  από λόγια του ανθρώπου που υπάρχει στην ερωτική σας ζωή. Μιλήστε ειλικρινά για το επιθυμείτε να συμβεί.

SEX TIP: Ψάξτε την αλήθεια

 

σεληνη – Ιχθύς:  Πέφτετε έξω στις προσωπικές εκτιμήσεις για το πρόσωπο που σας έλκει ερωτικά. Μην δώσετε ξανά υπερβολικά συναισθήματα χωρίς πρακτικό αντίτιμο.

SEX TIP:  Διεκδικείστε περισσότερα