Ερωτική τράπουλα Josephine λέει τις αλήθειες 10-20/12

kartes-taro

Η ερωτική τράπουλα Josephine, λέει τις αλήθειες 10-20/12 .

Το επόμενο δεκαήμερο του μήνα, και ειδικά πριν τις αρχές της νέας χρονιάς είναι κρίσιμο για τις αισθηματικές σχέσεις, που έχουν χάσει την ένταση και τον ενθουσιασμό τους. Η ερωτική τράπουλα Josephine, προβλέπει για όλα τα θέματα, και αποκαλύπτει τις αλήθειες.

Κριός: Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Μην χάνεστε μέσα σε αναμνήσεις και εντάσεις αισθημάτων, από το παρελθόν. Δεν σας ωφελεί κανέναν σκοπό τελικά. Οι επόμενες ημέρες, θα σας φέρουν κοντά σε λύσεις που θα έρθουν από την άλλη πλευρά. Τύχη θα έχετε και στα οικονομικά σας.

zodia-taro-45

Ταύρος: ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες άσχημες επικοινωνιακές καταστάσεις, μέσα στον δεσμό σας, αλλά αυτό από την νέα εβδομάδα υποχωρεί και οι λύσεις φανερώνονται. Το ευτύχημα είναι, ότι κάποιοι θα βρεθούν και πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιο άτομο, που έχουν καιρό να δουν.

Δίδυμοι: Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Μπορεί να είστε αισθηματικά μπερδεμένοι, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες, και από τις δράσεις-αντιδράσεις των άλλων, εσείς θα βγάλετε τα τελικά σας πορίσματα. Μην διστάσετε ακόμη και να μείνετε μόνοι σας, αν τελικά ουδείς δεν πληρεί τις προδιαγραφές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ερωτική τράπουλα Josephine, λέει τις αλήθειες 10-20/12 .

Καρκίνος: ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Από την δική σας την πλευρά, έχετε κάνει ότι μπορείτε για να στρώσετε τους δρόμους και να δημιουργήσετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να έρθει ο αγαπημένος σας πιο κοντά. Πολλά και τα ευχάριστα που θα βγουν στους δρόμους σας, γύρω από παλιά οικονομικά θέματα.

Λέων: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αυτό που έχει μέγιστη σημασία, αυτήν την εποχή… είναι εσείς να ισορροπήσετε κάποια οικογενειακά και οικονομικά θέματα, πριν τολμήσετε να κάνετε ανοίγματα στον ερωτικό σας τομέα. Να μην έχετε καμία ανησυχία, το άτομο που αγαπάτε…σας περιμένει.

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΣ

Έχετε και θα έχετε αρκετές προτάσεις, από καινούργια άτομα, γύρω σας, για έναν ερωτικό δεσμό. Οι ελεύθεροι, καλό θα ήταν να φιλτράρουν αυτά που θα τους προταθούν. Στο αντίποδα οι ήδη έν σχέση θα πρέπει να είναι προσεχτικοί στις παγίδες.

Ζυγός: ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

Υπάρχει ένας ερωτικός πόνος μέσα στην καρδιά σας, από το άτομο που τόσο πολύ σας έχει αδικήσει. Μην το ανακυκλώνετε όμως άλλο μέσα στην καθημερινότητα σας, κάπου πρέπει και εσείς με την δική σας δυναμική να βάλετε μια τελεία. Τα καλύτερα, σας πλησιάζουν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεια 09-11/12 Λόγια θλιμμένα – Καινούργια ευκαιρία

zwdia-zodia-33Σκορπιός: Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣ

Οι μέρες μέχρι και να έρθει η καινούργια χρονιά, θα σας βάλουν σε μεγάλους πειρασμούς που σίγουρα και για αρχή, θα σας φτιάξουν τη ψυχολογία. Σε δεύτερο επίπεδο, θα πρέπει να ξεχωρίσετε ποιοι είναι αυτοί που σας ταιριάζουν περισσότερο και ποιοι αυτοί που σας προβληματίζουν.

Τοξότης: Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Αφήστε τους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και να σας πουν τι ζητούν πραγματικά από εσάς και την ζωή σας. Με το σύμπαν να σας χαμογελά, το πιο πιθανόν είναι να πιαστείτε στα ισχυρά δίκτυα κάποιου νέου καρμικού έρωτα.

Αιγόκερως: Ο ΗΛΙΟΣ

Λάμπετε και το ξέρετε. Αυτό είναι και κάτι που το έχει μάθει κάποιος από το παρελθόν σας και μάλλον ζηλεύει. Είναι πολλές οι πιθανότητες, για να σας ψάξει και να θελήσει, να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία επανασύνδεσης. Σκεφτείτε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Υδροχόος: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Μην ασχολείστε άλλο πια με το δύσκολο παρελθόν σας. Δεν έχει κανένα νόημα, και ακόμη αυτές οι λίγες επαφές – επικοινωνίες να σας κρατούν δέσμιους από το μέλλον σας. Μέσα σε αυτό το έτος, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.

Ιχθείς: ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ – ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί να είστε μόνοι σας, αυτήν την εποχή και χωρίς κάποια ιδιαίτερη παρέα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό σας έχει ωστόσο βοηθήσει να ισορροπήσετε από άσχημες καταστάσεις που περάσατε. Υπάρχει νέα γνωριμία που θα σας αναστατώσει μέσα στις γιορτές.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεια 09-11/12 Λόγια θλιμμένα – Καινούργια ευκαιρία

zodia-astra-tarot