ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 15.05 Τετάρτη

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 15.05 Τετάρτη

ερωτική χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 02. Τα Σπαθιά (06 Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
– Ερωτική υποστήριξη
– Αισθηματικά λόγια
– Οικονομική επιτυχία

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν είστε και πολύ ξεκάθαροι στα λόγια σας, προς το άτομο που αγαπάτε, και αυτό σας έχει δημιουργήσει μια ένταση. Δώστε λύσεις άμεσα και μόνιμα πλέον.

Ταύρος

Είστε τώρα αποφασισμένοι, να βρείτε μια καινούργια αγάπη που δεν θα μοιάζει με τίποτα άλλο από το παρελθόν σας. Ίσως και σε όλα αυτά να είστε κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Υπάρχει μια καινούργια γνωριμία, από το παρελθόν σας, που ίσως και να σας επισκεφτεί, αυτόν τον καιρό. Εσείς από την δική σας την μεριά να είστε επί 10 πιο προσεχτικοί.

Καρκίνος

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν γίνει η γέφυρα, για να μπορείτε να μιλάτε με τον άνθρωπο σας, που σας κρατάει σε απόσταση.

ερωτική χαρτομαντεία Λέων

Μέσα στην οικογένεια σας, υπάρχουν πολλά ζητήματα που θα πρέπει να δείτε με ένα πιο ανοιχτό πια μυαλό. Ότι δεν κινείται καλό είναι να τροποποιείτε!

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Πραγματικά κάνετε ότι μπορείτε για να φέρετε μια ισορροπία μέσα στην σχέση σας, και αυτό να είστε σίγουροι, ότι έχει εκτιμηθεί από τον άνθρωπο σας.

Ζυγός

Είστε απασχολημένοι, με τα προβλήματα από την εργασία σας και μάλλον ούτε καν έχουν πιάσει οι κεραίες σας, ότι ένα φιλικό σας πρόσωπο, έχει βαθιά συναισθήματα για εσάς.

ερωτική χαρτομαντεία Σκορπιός

Αυτός που έχετε μέσα στην καρδιά σας, από τον μήνα των Διδύμων, θα σας ξαναπλησιάσει και ίσως και να σας μιλήσει και πιο καθαρά, για τις προσωπικές του προθέσεις.

FACEBOOK (1)

Τοξότης

Η εποχή θα σας βοηθήσει στα προσωπικά σας σχέδια, γύρω από καταστάσεις που συσχετίζονται με τα οικονομικά αλλά και τυχόν σπουδές.

Αιγόκερως

Οι εκπλήξεις θα έρθουν από το 2ο 15μερο του μήνα, καθώς το πρόσωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, έχει ξεκαθαρίσει το παρελθόν του, και έχει χώρο μόνο για εσάς.

Υδροχόος

Νέα δεδομένα έρχονται στον δρόμο σας. Η αγάπη που δεν έχει σβήσει μέσα στην καρδιά κάποιου πρώην σας, σίγουρα θα σας κάνει να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ιχθείς

Οι ερωτικές περιπέτειες που τρέχουν αυτό το διάστημα, μέσα στην ζωή σας, δεν σας αφήνουν να δείτε ότι ήδη ένα άτομο, από τον κύκλο σας, σας έχει ερωτευτεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.