ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 23.05 Πέμπτης

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 23.05 Πέμπτης

ερωτική χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 32. Το Φεγγάρι (08 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική ηρεμία
– Βαθιά συναισθήματα
– Επαγγελματικές αλλαγές

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Οι καταστάσεις που υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή, δεν σας είναι τελικά και οι πιο ευχάριστες. Είναι μόνο στο δικό σας χέρι, για να ρυθμίσετε τα πάντα.

Ταύρος

Είστε αποφασισμένοι να δείτε πιο σοβαρά την σχέση σας και μάλλον έτσι και θα γίνει. Είναι και κάτι που τώρα θέλει να σας το συζητήσει και ο άνθρωπος σας.

Δίδυμοι

Υπάρχουν καταστάσεις γύρω σας που σας προκαλούν ερωτικά. Εσείς που έχετε μείνει καιρό μόνοι σας, σίγουρα θα βρείτε κάτι που μπορεί να ταιριάζει στα δεδομένα σας.

taro-zodia-098

Καρκίνος

Είστε αποφασισμένοι τις φιλίες και τις γνωριμίες που δεν σας αρέσουν να τις παύσετε. Τώρα απλά χρειάζεται και λίγο από την δική σας την μεριά διπλωματία.

Λέων

Υπάρχουν ακόμη πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες με το παρελθόν σας, και μάλλον τώρα πρέπει να δείτε πως και με ποιον τρόπο θα τις τακτοποιήσετε.

Παρθένος

Σήμερα θα έχετε πολλές και ουσιαστικές συζητήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, προκειμένου να καταφέρετε να λύσετε τις παλιότερες σας διαφορές.

zwdia-taro-astra

Ζυγός

Είστε μόνοι και δεν επιθυμείτε καθόλου, να εμπλακείτε σε νέες καταστάσεις, καθώς είστε πλήρως αφοσιωμένοι σε εργασία και οικογένεια πια.

Σκορπιός

Αν ξέρετε τι έχει γίνει με το ερωτικό παρελθόν του συντρόφου σας, τότε σίγουρα μπορείτε και να καταλάβετε σχετικά πιο εύκολα τον ψυχισμό του.

αγαπη

Τοξότης

Συμβαίνουν πολλά και περίεργα, και μάλλον τώρα έχετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας, τα επόμενα σας κοινά βήματα.

Αιγόκερως

Η μοναξιά δεν δείχνει σε καμία των περιπτώσεων να σας πτοεί. Τώρα έχετε και πολύ περισσότερο χρόνο για να καταφέρετε να διορθώσετε και τα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Μια καλή είδηση θα σας έρθει, από τον σύντροφο σας, που τώρα κάνει την ειλικρινή του κίνηση, για να ξεμπλέξει οριστικά από το ερωτικό του παρελθόν.

Ιχθείς

Όσα και να έχουν συμβεί με τον άνθρωπο σας, δεν φαίνεται ότι μπορούν να σας χωρίσουν. Απλά χρειάζεται και οι δύο σας πλέον να κατεβάσετε τους ρυθμούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.