ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 27.05 Δευτέρα

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 27.05 Δευτέρα

ερωτική χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 03. Το Πλοίο (10 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερχομός άντρα
– Οικονομική δυναμική
– Ερωτική έκπληξη

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Για εσάς αυτό το διάστημα έχει την αξία του να βρείτε χρόνο για να ξεκαθαρίσετε με το άτομο που αγαπιέστε, ποια θα είναι η επόμενη σας επίσημη κίνηση.

Ταύρος

Το σύμπαν πραγματικά θα σας βοηθήσει στο να βρείτε ευκολίες και ευκαιρίες στο παρόν και να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Οι συμπτώσεις και οι τυχαίες επαφές που θα έχετε με τον πρώην σας θα σας βάλουν και πάλι σε μια διαδικασία, να δώσετε ευκαιρίες για άμεση επανασύνδεση.

zodia-0988

Καρκίνος

Δεν είναι στην δική σας την φιλοσοφία, να μπλέκετε με διπλές καταστάσεις. Τώρα όμως πρέπει να δείτε που θα δώσετε με ασφάλεια την καρδιά σας.

ερωτική χαρτομαντεία Λέων

Οι αντοχές και η γενικότερη σας υπομονή έχει περάσει από πολλά τέστ αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον θα πρέπει να γίνουν σοβαρές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας.

Παρθένος

Δεν μπορείτε να είστε και τόσο σίγουροι, για αυτά που σας λέει το συντροφικό σας έτερο, παρά μόνο αν περιμένετε λίγο για όλα αυτά να έρθουν στην επιφάνεια.

zodia-zwdia-9988

Ζυγός

Μην λέτε σε καινούργια άτομα, πολλά για το ερωτικό σας παρελθόν, καθώς μπορεί κάποιο από αυτά, να σας έχει ήδη ερωτευτεί και να σκέφτεται πως θα σας το πει.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι αυτές τις ημέρες, που θα δείτε και πάλι τον πρώην σας. Έχουν αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά που τα είπατε εσείς οι δύο.

Τοξότης

Φροντίστε περισσότερο αυτό το διάστημα, να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, που επιθυμεί να σας κάνει κάποιες ανακοινώσεις για το κοινό σας μέλλον.

zodia-88

Αιγόκερως

Τα αιτούμενα σας για ακόμη μια φορά, θα χρειαστεί να δηλώσετε στον σύντροφο σας, που έχει αρχίσει και χάνει και πάλι τους κοινούς σας ρυθμούς.

Υδροχόος

Είστε μπλοκαρισμένοι μέσα σε καταστάσεις από το παρελθόν. Τώρα πρέπει να βάλετε τα πράματα σε μια σειρά και να μιλήσετε με το παρόντα σας σύντροφο.

Ιχθείς

Κάποια πράματα που συντελούνται μέσα στην εργασία σας, θα πρέπει να τα αφήσετε να λήξουν χωρίς να ανακατευτείτε πολύ περισσότερο τελικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.