ερωτική χαρτομαντεια λενορμαν Σαββάτο 16.05

Lenormard

ερωτική χαρτομαντεια  λενορμαν    Σαββάτο 16.05

 

ωροσκοπιο – Σκορπιός:   Η συγκεκριμένη μέρα είναι ορόσημο για τους περισσότερους Σκορπιούς, που συχνά παραπονιούνται για την στασιμότητα της προσωπικής ζωής τους …είτε είναι σε σχέση,  είτε μόνοι. Η νύχτα θα αποκαταστήσει  ισορροπίες στα ζευγάρια που είναι ψυχραμένα…. αλλά και στους ελεύθερους φρέσκιες  γνωριμίες,  με θετικές προδιαγραφές για πορεία.

Ευνοϊκές ώρες: 23:00-24:00

 

ωροσκοπιο – Τοξότης:  Από σήμερα και τις επόμενες 1-2 ημέρες,  δώστε μια παραπάνω προσοχή στα λόγια σας…., που πιθανόν να είναι έντονα και πικρά. Έχετε πει, ούτως ή άλλως ότι θα απομακρυνθείτε…., αν εν τέλη δεν δείτε βελτιώσεις στην καθημερινότητα σας.

zodia-taro-45

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

 

ωροσκοπιοΑιγόκερως:  Σημαντικότατα  γεγονότα… θα διαδραματιστούν μέσα στην ημέρα. Αυτοί που έχουν πάρει τις  οριστικές τους αποφάσεις για να προτείνουν… γάμο – οικογένεια, θα έχουν συγκινητική  αντιμετώπιση από τον άνθρωπο τους…! Τολμήστε σήμερα και θα το πετύχετε.

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-21:00

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ωροσκοπιοΥδροχόος: Η Σελήνη στην πλήρη ενέργεια της προς το ζωδιο σας, σας δίνει πολλές ευκαιρίες να ενεργοποιηθείτε, και να λύστε τις διαφορές με το ταίρι σας. Αυτοί που έχουν μόνιμη σχέση, θα δουν ότι το προσεχές διάστημα όλα να βελτιώνονται και  πια να αποκαθίστανται…,με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι επικοινωνίες.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

 

ωροσκοπιο – Ιχθύς:   Μην ανησυχείτε….., τα αστέρια είναι με το μέρος σας…, όπου και σας δίνουν την απαραίτητη ενέργεια και εύνοια να παραμείνετε σταθεροί στον δεσμό σας, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί. Μην παραμελείτε όμως και την εξωτερική σας εμφάνιση.

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-22:00

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._