ερωτικη σεληνη 01-03/01

zwdia-evdomadiaies-20261014

ερωτικη σεληνη 01-03/01

Η σεληνη εισέρχεται στον Ζυγό από 01 Ιανουαρίου
Η τύχη στους – Λέοντες Εμπόδια στους -Ιχθείς

σεληνη – Κριός: Μην αγνοήσετε τι θα σας πει απόψε το ένστικτο σας … η φωνή που είναι απαλλαγμένη από την λογική και το συναίσθημα… σας λεει την αλήθεια
All day: Προσέχετε παραπάνω τα λόγια σας

σεληνη – Ταύρος: Άμεση δράση και αποφασιστικότητα είναι οι λέξεις κλειδιά που πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή προκειμένου να πάρετε τις κρίσιμες αποφάσεις, για το μέλλον της σχέση σας.
All day: Οι διαφορές εξαφανίζονται

zodia-taro-45

σεληνη – Δίδυμοι: Οι αλλαγές που σας έρχονται είναι μόνο για το καλό σας. Οι δεσμευμένοι να είναι προετοιμασμένοι για πρωτότυπες προτάσεις από το αγαπημένο τους ταίρι.
All day: Σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα

σεληνη – Καρκίνος: Μετρήστε τα λόγια σας και μην αφήνετε τους τρίτους να έχουν άποψη για την προσωπική σας ζωή. Εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους.
All day: Θέματα του παρελθόντος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Λέων: Πάρτε την πρωτοβουλία και ξεμπλοκάρετε τις στατικές συναισθηματικές καταστάσεις που απλά σας καθυστερούν από την μετέπειτα εξέλιξη σας.
All day: Εσκεμμένα ψεύδη

σεληνη – Παρθένος: Προσπαθήστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων και να ρυθμίσετε εσείς τις λεπτές ισορροπίες μέσα στην σχέση σας. …και πάντα με κέντρο το ‘συμφέρον σας’.
All day: Ρευστές καταστάσεις

σεληνη – Ζυγός: Πολύ στρεσογόνο είναι αυτό το χρονικό διάστημα καθώς καλείστε να διατηρήσετε τις αέρινη ψυχραιμία σας, ανάμεσα σε άτομα που δεν σας αντιλαμβάνονται.
All day: Άριστα αποτελέσματα

σεληνη – Σκορπιός: Αποφύγετε αυτό το διάστημα τις πολλές κοινωνικές επαφές που πιθανόν να ενοχλούν το συντροφικό σας ταίρι. Ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή.
All day: Σοβαρές κουβέντες

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Τοξότης: Τα πολύ συγκεκριμένα χρονικά όρια που έχετε θέσει στον άνθρωπο σας, για να σας πείσει για την αγάπη και την αφοσίωση του… έχουν φτάσει στο τέρμα τους. Αποφασίστε.
All day: Πιθανές καθυστερήσεις

σεληνη -Αιγόκερως: Αγαπάτε και αγαπιέστε πολύ. Σε όλο αυτό θα προστεθεί το προσεχές διάστημα και μια νέα κατάσταση ευτυχίας….πρόταση γάμου, αρραβώνας, μετοίκηση σε κοινό χώρο!
All day: Θέματα και λύσεις

σεληνη -Υδροχόος: Απομακρύνετε άμεσα ανθρώπους από την προσωπική σας ζωή, που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα καλό. Όσοι περάσουν από τα ‘φίλτρα σας’, είναι και οι τυχεροί.
All day: Συγκρούσεις με το κατεστημένο

σεληνη – Ιχθείς: Οι ρηχές σχέσεις δεν ενδιαφέρουν κανέναν Ιχθείς. Όποιος ενδιαφέρετε σοβαρά… ας το αποδείξει εμπράκτως… το προσεχές μέλλον.
All day: Αναβλητικότητα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!