ερωτικη σεληνη 10-12/05, Δεν πιστεύω σε Αγάπες & Έρωτες

sas-apata

ερωτικη σεληνη 10-12/05-Δεν πιστεύω σε Αγάπες & Έρωτες

Η σεληνη περνάει στον Καρκίνο από 10 Μαίου
Εύνοια σε Λέοντες και Σκορπιούς

 

 

σεληνη – Κριός: Είσαστε με τις βαριές σας σκέψεις, ένα βήμα πριν ανακοινώσετε τον χωρισμό. Η πίεση που ασκεί ο ανάδρομος Κυβερνήτης σας, συμπαρασύρει και τα αισθήματα.
All day and night: Κοινωνικές συναναστροφές

σεληνη – Ταύρος: Αισθάνεστε ότι δεν σας βοηθάει κανείς. Αυτό σίγουρα έχει το άσχημο αντίκτυπο τους στην ψυχολογία σας. Η περίοδος είναι δύσκολη για όλα τα γήινα ζώδια.
All day and night: Προστατέψτε τα συμφέροντα σας

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Δίδυμοι: Κάντε την μεγάλη προσπάθεια σας, να δώσετε χρόνο, στην άλλη πλευρά που την αντιλαμβάνεστε απόμακρη. Τα αστρολογικά δεν είναι συμμαχικά
All day and night: Μην αφήνετε αισθηματικές εκκρεμότητες

σεληνη – Καρκίνος: Οι συνθήκες στην αισθηματική σας ζωή έχουν βελτιωθεί, και σίγουρα αυτό μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα σας, προς το καλύτερο.
All day and night: Δοκιμάστε κάτι καινούργιο

σεληνη – Λέων: Υπάρχει μια στασιμότητα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό οφείλετε ότι και εσείς έχετε μπλεχτεί με ένα σωρό εργασιακές και οικονομικές υποχρεώσεις.
All day and night: Συσπειρώστε τον εγωισμό σας

tarw-taro-xartomanteia

σεληνη – Παρθένος: Το να υπερασπίζεστε επιθετικά τα συμφέροντα σας, σίγουρα δεν έλκει κανέναν. Το πιο πιθανόν είναι να προκαλείτε τα περιβάλλοντα σας αρνητικά.
All day and night: Διαλέξτε με μεγάλη προσοχή

σεληνη – Ζυγός: Οι δηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα βρουν τον στόχο τους, και σίγουρα θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά.
All day and night: Μην αμελείτε την εξωτερική σας εμφάνιση

σεληνη – Σκορπιός: Να είστε άκρως προσεχτικοί στις κινήσεις σας. Πολλά τα μάτια από το παρελθόν, που κατά έναν περίεργο τρόπο είναι έτοιμα να σας λογοκρίνουν.
All day and night: Ασκήσεις ψυχραιμίας

σεληνη – Τοξότης: Αναμένετε να έρθουν καλύτερες ημέρες αστρολογικές, δηλαδή η ορθή πορεία του Ερμή στις 22-05, προκειμένου να ξεκινήσετε τους διάλογους με τον άνθρωπο σας.
All day and night: Λειτουργείτε κάτω από πίεση

tarw-wroskopio-4

σεληνη – Αιγόκερως: Είσαστε πιο σταθεροί από κάθε άλλη φορά! Οι μέρες και το επόμενο χρονικό διάστημα, σας δίνουν την ευκαιρία που επιθυμείτε, για να ξεκαθαρίσετε το παρελθόν.
All day and night: Ταξίδια και αναψυχή

σεληνη -Υδροχόος: Έχετε καταφέρει το απόλυτο. Το άτομο που μέχρι τώρα ήταν δύσκολος και ακατόρθωτος στόχος για εσάς, στο τώρα έχει πιαστεί στα δίκτυα του έρωτα σας.
All day and night: Δώστε την απόλυτη προσοχή σας

σεληνη – Ιχθείς: Προσοχή στους καυγάδες που πιθανόν να ξεκινήσουν από μικρές παρεξηγήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να σας φτάσει μέχρι και τον χωρισμό.
All day and night: Νέα ξεκινήματα