ερωτικη σεληνη 10-13/06, Αγαπάω το λάθος άτομο

ερωτικη σεληνη 10-13/06, Αγαπάω το λάθος άτομο

Η σεληνη περνάει στην Παρθένο από 10 Ιουνίου
Εύνοια σε Κριούς και Αιγόκερους

σεληνη – Κριός: Το κριαρίσιο πείσμα σας, είναι ως γνωστόν, αυτό που σας βγάζει πάντα στον αφρό και με λύσεις. Επιστρατεύστε το για να μην χάσετε τον σύντροφο σας.
All day and night: Ανοίξτε το μυαλό σας

σεληνη – Ταύρος: Είσαστε σε πλήρη εναρμόνιση με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Τα άσχημα έχουν οριστικά λήξει και ο αστρολογικός ουρανός σας αποδίδει χάρες και δώρα.
All day and night: Η καθοδήγηση δεν σας ταιριάζει

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Έρχεται ο Ερμής. Εκμεταλλευτείτε τα καλά που θα σας προσφέρει η Αφροδίτη, και μην αφήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, να σας φύγει.
All day and night: Προσπαθούν να σας κατακτήσουν

σεληνη – Καρκίνος: Οι προσωπικές σας σχέσεις έχουν προβληματικό χαρακτήρα. Χρειάζεται να κινητοποιηθείτε και να δείτε τι μπορείτε άμεσα να βελτιώσετε.
All day and night: Διασκέδαση και ψυχαγωγία

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Λέων: Οι αλλαγές που ζητάτε είναι στον δρόμο και σε λίγο θα σας φανερωθούν. Ξεχάστε τους κανόνες και τα όρια και αφεθείτε σε έναν νέο έρωτα
All day and night: Ευκαιρίες για νέες επαφές

σεληνη – Παρθένος: Είσαστε ψυχικά εξαντλημένοι, στο να προσπαθείτε να σώσετε καταστάσεις και αισθήματα. Κάντε αυτό που λεει η συνείδηση σας και η πείρα σας.
All day and night: Αίσθηση ανασφάλειας

σεληνη – Ζυγός: Οι άνθρωποι που σας έχουν προδώσει, μέχρι τις 21/06 θα σας πλησιάσουν, με ένα διαφορετικό πρόσωπο για να τους δώσετε ευκαιρίες.
All day and night: Αγαπημένα πρόσωπα πιο κοντά

σεληνη – Σκορπιός: Έχετε ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του συνομιλητή σας και αυτό θα σας, βάλει και στο στόχαστρο της ερωτικής τους προσοχής.
All day and night: Προσωρινά και όχι μόνιμα

σεληνη – Τοξότης: Καλείστε για ακόμη μια φορά να δείξετε την ανωτερότητα σας. Ο Άρης από τον διπλανό Σκορπιό, δημιουργεί αναστατώσεις που δεν θα πρέπει να σας αγγίξουν..
All day and night: Κοινωνικές δικτυώσεις

tarw-taro-xartomanteia

σεληνη – Αιγόκερως: Υπάρχει μια τάση υπερβολής και απαίτησης από τον σύντροφο σας. Βάλτε ένα στοπ, σε οτιδήποτε θίγει τα συμφέροντα σας.
All day and night: Εσωτερική ανανέωση

σεληνη -Υδροχόος: Τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε έχει κάνει την προσωπική του επιλογή, η όποια είναι και πάλι εσείς!
All day and night: Πολύτιμη ηρεμία και γαλήνη

σεληνη – Ιχθείς: Είσαστε ψυχικά καταπονημένοι από τις λάθος επιλογές που έχετε κάνει στην προσωπική σας ζωή. Αυτό με την ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα θα αλλάξει.
All day and night: Ταξίδι και μετακινήσεις