ερωτικη σεληνη 12-14/10, Πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία

prwin-epanasyndesi

ερωτικη σεληνη 12-14/10, Πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία

Η σεληνη περνάει στους Ιχθείς από 12 Οκτωβρίου.
Δυσκολίες στον άξονα Σκορπιός – Ταύρος.

σεληνη – Κριός: Οι αλλαγές που και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε είναι μόνο για το καλό σας. Ο σύντροφος σας έχει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, για εσάς.
You and Me = Αναγνωρίστε την αλήθεια

σεληνη – Ταύρος: Μην παρασύρεστε μόνο από τα ωραία λόγια. Όποιος αντέχει να σας έχει, θα πρέπει να το συνοδέψει και από πράξεις.
You and Me = Θα αισθανθείτε καλά και δικαιωμένοι

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Η αστρολογική εύνοια των ημερών είναι υπέρ σας, και σας σπρώχνει να κάνετε κάτι περισσότερο από το απλά να κοιτάτε τα αισθηματικά σας προβλήματα.
You and Me = Λάθος αρχική εντύπωση

σεληνη – Καρκίνος: Το τελευταίο χρονικό διάστημα εκφράζεστε με λάθος τρόπο, και αυτό σας κάνει και λίγο αντιπαθείς προς το ιδιαίτερο άτομο που σας ενδιαφέρει.
You and Me = Φανείτε ανοιχτόμυαλοι

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Λέων: Η σκέψη σας παραμένει κολλημένη σε μια παλαιότερη σας αγάπη. Η σκέψη από μόνη της δεν θα φέρει κάποια πρακτικά αποτελέσματα, προσπαθήστε για κάτι περισσότερο.
You and Me = Αποκτάτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

σεληνη – Παρθένος: Θα πρέπει να κάνετε τις κινήσεις σας μέσα στον μήνα του Ζυγού, για να φέρετε και πάλι τον αγαπημένο σας κοντά στην ζωή σας.
You and Me = Είστε ονειροπόλοι και αφηρημένοι

σεληνη – Ζυγός: Διαλέξτε και πάρτε. Οι μέρες που έρχονται είναι άκρως θετικές, για εσάς και τις ερωτικές σας επιδιώξεις. Τύχη και στις επανασυνδέσεις.
You and Me = Δημιουργικές ικανότητες

σεληνη – Σκορπιός: Οτιδήποτε σας ξενίζει, καλό θα ήταν να μην το φέρετε πιο κοντά σας. Η Αφροδίτη επάνω σας, σίγουρα δημιουργεί από το πουθενά προβλήματα.
You and Me = Είστε στα καλύτερα σας

σεληνη – Τοξότης: Η μόνιμα καλή σας διάθεση είναι και αυτή που έχει γοητεύσει υπερβολικά μια νέα προσωπικότητα, που θα σας πλησιάσει με σοβαρό σκοπό.
You and Me = Εντυπωσιακές αλλαγές

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

σεληνη – Αιγόκερως: Κρατήστε την ανάσα σας. Μέσα στις επόμενες 3-4 ημέρες θα συμβούν πολλά, που όμως σε βάθος χρόνου θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.
You and Me = Τάση επικοινωνίας και εξωστρέφειας

σεληνη -Υδροχόος: Ο μεγάλος υπαίτιος για την στραβή και άγονη πορεία της σχέσης σας, δεν είστε εσείς. Αφήστε την άλλη πλευρά να σας αποδείξει την αγάπη της.
You and Me = Ακουμπάτε έναν νέο έρωτα

σεληνη – Ιχθείς: Ανεξάρτητα από την ερωτική σας σχέση, εσείς θα πρέπει να είστε συνεχώς σε μια εγρήγορση και για τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας.
You and Me = Ξεφεύγετε από τα ίδια