ερωτικη σεληνη 13-14/06

selini-afosiwsi-allagi

ερωτικη σεληνη 13-14/06

Η σεληνη περνάει στον Ζυγό από 13 Ιουνίου
Εύνοια σε Σκορπιούς και Τοξότες

σεληνη – Κριός: Αν δεν έχετε διάθεση να μιλήσετε για όλα με τον άνθρωπο σας, μην το αποφεύγετε, χαλάτε την εικόνα σας και γίνεστε δυσνόητοι.
All day and night: Έρχονται αλλαγές

σεληνη – Ταύρος: Έχετε παρασυρθεί σε καινούργιες περιπέτειες, που σας αφήνουν τελικά κενά μέσα στην καρδιά σας. Ψάξτε για κάτι με ποιότητα.
All day and night: Δοκιμάστε και κάτι άλλο

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Πολλές οι αντιρρήσεις που σας φέρνουν οι γύρω σας. Καλό θα ήταν να βάλετε τα όρια σας, και γενικότερα να μην αποκαλύπτετε εύκολα τις σκέψεις σας.
All day and night: Διαφορετικότητα

σεληνη – Καρκίνος: Σε λίγο η Αφροδίτη θα σας ανατρέψει τα ερωτικά δεδομένα. Είσαστε σε θέση ισχύος και που πρέπει σίγουρα να εκμεταλλευτείτε.
All day and night: Προτάσεις για ψυχαγωγία

σεληνη – Λέων: Κυνηγάτε πεταλούδες, συννεφάκια και ρομαντικά λόγια. Αλλάξτε κανάλι, γιατί σας έρχεται είδηση από το πρόσφατο παρελθόν σας που θα σας εκπλήξει.
All day and night: Απροσδόκητος έρωτας

σεληνη – Παρθένος: Η επιτυχία είναι σίγουρη πια. Έχετε κάνει ότι ήταν δυνατόν για να φέρετε πολύ κοντά σας τον άνθρωπο που αγαπάτε.
All day and night: Συναισθηματικές αποτυχίες

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Ζυγός: Πολλές από τις υποσχέσεις που τότε σας είχαν δώσει, θα τις δείτε προσεχώς να γίνονται πραγματικότητα. Ανταποκριθείτε στο ανάλογο.
All day and night: Τερματισμός προβλημάτων

σεληνη – Σκορπιός: Αφιερώνετε πολύ χρόνο στην αισθηματική σας ζωή, και ίσως αυτό τελικά να σας έχει κουράσει. Κάντε και κάτι για τον καλό εαυτό σας.
All day and night: Το κυνήγι της ευτυχίας

σεληνη – Τοξότης: Ένα πρόσωπο που σας φλέρταρε πολύ και εσείς το απορρίψατε, έρχεται και πάλι με νέες και πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις.
All day and night: Ουτοπίας συνέχεια

tarw-taro-xartomanteia

σεληνη – Αιγόκερως: Η επιθυμία για έναν σωστό και σοβαρό σύντροφο επιτέλους έχει εισακουστεί. Τα άστρα θα σας φέρουν λίαν συντόμως τον άνθρωπο σας.
All day and night: Ευχάριστες ειδήσεις

σεληνη -Υδροχόος: Μην κοιτάτε τον λοιπό κόσμο πάνω από τα γυαλιά ηλίου σας. Εντάξει, έχετε μια αστρολογική εύνοια, αλλά μην αγνοείτε και τα σινιάλα έρωτα, που σας έρχονται από νέες επαφές.
All day and night: Φίλοι στο πλευρό σας

σεληνη – Ιχθείς: Η ανάγκη σας για περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό, είναι εδώ. Ζητήστε από το ταίρι σας ότι θέλετε. Θα το έχετε.
All day and night: Αντάμωση με το παρελθόν