ερωτικη σεληνη 15-17/06, Γιορτάζω και το φωνάζω

selini-afosiwsi-allagi

ερωτικη σεληνη 15-17/06, Γιορτάζω και το φωνάζω

Η σεληνη περνάει στον Σκορπιό από 15 Ιουνίου
Εύνοια σε Ταύρους και Τοξότες

σεληνη – Κριός: Αδειάστε το παρόν σας από άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν ή απλά σας τρώνε την ώρα, χωρίς να σας αποδίδουν κάτι ουσιαστικό.
All day and night: Μετρήστε τις κατακτήσεις

σεληνη – Ταύρος: Αλλαγή πλεύσης. Δεν χρειάζεται να περιμένετε πρώτα να δείτε τις ακραίες συμπεριφορές των τρίτων. Απομακρυνθείτε άμεσα
All day and night: Πίστη στον εαυτό σας

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εσάς όλους. Οι γεννημένοι σαν σήμερα, και όλου του 3ου 10ημερου , έχουν το Ερμή σε άψογες όψεις με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, να τους φωτίζει στις επιθυμίες τους.
All day and night: Δεχτείτε δώρα και συναισθήματα

σεληνη – Καρκίνος: Διαλέξτε τι θέλετε εδώ και τώρα. Αφροδίτη και Ήλιος, προσεχώς σας βάζουν κάτω από προβολείς και σας ανακρίνουν.
All day and night: Μοναδικότητα

σεληνη – Λέων: Οι συναισθηματικές περιπέτειες δεν είναι πια για εσάς. Ξεκινήστε με τις πιο ορθές επιλογές και μετά επεκταθείτε και στα υπόλοιπα.
All day and night: Συναισθηματική εξουσία

σεληνη – Παρθένος: Τελικά όλα λειτουργούν όπως τα είχατε σχεδιάσει. Το μόνο που απομένει, αυτήν την εποχή είναι να δείτε πρακτικά τις συναισθηματικές αντιδράσεις των άλλων.
All day and night: Παραπλανήσεις ερωτικές

σεληνη – Ζυγός: Κουβάρι έχει γίνει το μυαλό σας, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Βάλτε μια σειρά και ακολουθήστε την.
All day and night: Διαφορά απόψεων

taro-oroskopio-54

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Σκορπιός: Ανησυχείτε πολύ και χωρίς λόγο. Μια μικροπαρεξήγηση ή ένας καυγάς, ίσως και να ανάψει τα αισθήματα και στις δύο πλευρές.
All day and night: Αγνοήστε τις υπερβολές.

σεληνη – Τοξότης: Κοιτάτε να βρείτε την ευκαιρία επιτέλους να φύγετε για διακοπές με τον άνθρωπο σας. Φέτος έχετε πολλά ωραία να ζήσετε.
All day and night: Λόγια και έργα

σεληνη – Αιγόκερως: Η αδυναμία του να συνεννοηθείτε με τα οικεία σας περιβάλλοντα δεν είναι κάτι καινούργιο. Πάντως αξίζει να το ξαναπροσπαθήσετε.
All day and night: Διαφορετικότητα και εξέλιξη

σεληνη -Υδροχόος: Για εσάς που έχετε ακόμη απορίες ή κενά, όντως καλά το νομίζετε και το διαισθάνεστε… το άτομο που σας ενδιαφέρει, είναι ακόμη πυρ και μανία μαζί σας! Καταλάβατε τώρα γιατί δεν σας μιλάει?!
All day and night: Εμπιστοσύνη στον εαυτό

σεληνη – Ιχθείς: Με τόσους πλανήτες να σας χαμογελούν, όλα τα όνειρα σας μπορείτε να τα δείτε προσεχώς να γίνονται πραγματικότητα. Ενεργοποιηθείτε.
All day and night: Κυνήγι νέου έρωτα