ερωτικη σεληνη 16-18/02 Στην στροφή του χωρισμού

ase-na-lene

ερωτικη σεληνη 16-18/02 Στην στροφή του χωρισμού

Η σεληνη περνάει στον Σκορπιό από 16 Φεβρουαρίου
Μεγάλη εύνοια σε ζώδια του Νερού

σεληνη – Κριός: Δεν αισθάνεστε ασφαλείς, με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι μια απόρροια που ξεκινάει μέσα από την σχέση σας, που δεν είναι σταθερή.
You and Me = Καινοτόμες ιδέες

 

σεληνη – Ταύρος: Αν δεν θυμάστε, τι έχει γίνει στο παρελθόν, θα σας το θυμίσει μια παλιά σας ερωτική υπόθεση, που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει τα συναισθήματα της για εσάς.
You and Me = Λόγια που ενοχλούν

zodia-taro-45

σεληνη – Δίδυμοι: Μπορείτε να κάνετε τώρα την μεγάλη προσπάθεια σας, για να πείσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, να σας δώσει μια ακόμη ευκαιρία
You and Me = Λίγα και καλά

σεληνη – Καρκίνος: Ο Ήλιος είναι ένα βήμα πριν τον Ιχθύ. Αυτό σημαίνει ότι είναι θέμα ελάχιστου χρόνου, για να δείτε κάποια από τα όνειρα σας, να πραγματοποιούνται.
You and Me = Δράσεις και πρόοδος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Λέων: Αφήστε τους τρίτους να σας ψάξουν πρώτοι. Εσείς έχετε δώσει το στίγμα σας. Όποιος είναι ο τολμηρός και αξίζει, θα κάνει την κίνηση του.
You and Me = Νέα πρόσωπα

σεληνη – Παρθένος: Από την καινούργια εβδομάδα, θα έχετε νεότερα πάνω σε κάποιες παλιές σας οικονομικές υποθέσεις, που θα σας ανεβάσουν κατά πολύ την διάθεση.
You and Me = Ερωτικές σκοπιμότητες

σεληνη – Ζυγός: Είσαστε ανάμεσα σε δύο προτάσεις ερωτικές. Σίγουρα εσείς αποφασίζετε, αλλά μην το τραβήξετε χρονικά για πολύ ακόμη.
You and Me = Ολοκλήρωση σκοπών

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Σκορπιός: Δεν είστε και τόσο αθώοι τελικά. Έχετε για ακόμη μια φορά, μπλέξει το παρόν με το παρελθόν, και ακόμη δεν ξέρετε τι και ποιον θέλετε.
You and Me = Δικαίωση

σεληνη – Τοξότης: Η καρδιά σας έχει πολλά τσιρότα από παλιές ερωτικές μάχες. Προσέχετε λίγο παραπάνω, γιατί πάλι… κάποια λάθος επιλογή έχετε κάνει.
You and Me = Αλήθειες και ψέματα

σεληνη – Αιγόκερως: Μια ανάσα είσαστε πριν τα διαλύσετε όλα. Υπάρχει μια αδιέξοδη κατάσταση που δεν θα πρέπει να συντηρήσετε για πολύ ακόμη.
You and Me = Τυχαίες συναντήσεις

σεληνη -Υδροχόος: Εσείς και η αισιοδοξία σας έχετε κάνει πολλά βήματα στην κατάκτηση ποικίλων στόχων. Λίγο ακόμη, και θα έχετε στην αγκαλιά σας το άτομο που επιθυμείτε.
You and Me = Αισθηματικές επικοινωνίες

σεληνη – Ιχθείς: Έχετε σίγουρα αγανακτήσει με όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ερωτική σας σχέση. Είτε βάλτε τα όρια σας, είτε απομακρυνθείτε από τοξικές καταστάσεις.
You and Me = Οικογενειακές υποθέσεις