ερωτικη σεληνη 16-18/05 – Φοράω μακό με το άρωμα σου

imerisies-12414

Η σεληνη περνάει στον Ζυγό από 16 Μαίου

Εύνοια σε Κριούς και Ιχθείς

σεληνη – Κριός: Ψάχνετε την ευκαιρία για να πλησιάσετε το άτομο που για ακόμη μια φόρά, καταφέρατε να πληγώσετε με τους ιδιαίτερους και κριαρίσιους σας τρόπους.

All day and night: Δώστε ευκαιρίες στον άνθρωπο σας

zodia-taro-45

σεληνη – Ταύρος: Η θέση της σελήνης στον Ζυγό, σας βάσει σε σοβαρές σκέψεις για το πως θα εκμεταλλευτείτε, τις καλές ημέρες, για να ισορροπήσετε την σχέση σας.

All day and night: Συμβουλευτείτε τους ειδικούς

σεληνη – Δίδυμοι: Ο αυθορμητισμός σας είναι μόνιμος και θετικά συμπαρασύρει και τους γύρω. Σίγουρα, αυτό θα σας φανερώσει και έναν καινούργιο έρωτα.

All day and night: Συναισθηματική ασφάλεια

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Καρκίνος: Επανεξετάστε τους στόχους σας. Δεν ζείτε αυτό που είχατε προγραμματίσει. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας, και θέστε όρια και χρόνους.

All day and night: Θα χρειαστείτε χρόνο

σεληνη – Λέων: Καλλιεργείτε παραπάνω την διπλωματία, και την κοινωνικότητα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει και θα βρείτε λύσεις, για την προσωπική σας ζωή.

All day and night: Τονίστε τα θέλω σας

σεληνη – Παρθένος: Θα ανταμειφθείτε με την αγάπη την αληθινή από τον σύντροφο σας. Ότι του έχετε προσφέρει, σας έρχεται στο πολλαπλάσιο τις επόμενες ημέρες.

All day and night: Παραμερίστε το παρελθόν

σεληνη – Ζυγός: Ήδη κάνετε σοβαρές σκέψεις για να πλησιάσετε ένα άτομο από το παρελθόν σας. Η παρατεταμένη σας μοναξιά ίσως σας βάζει λάθος σκέψεις στον νου.

All day and night: Ανυπομονησία για αγάπη

tarw-erwtoskopio

σεληνη – Σκορπιός: Οι όψεις του κυβερνήτης σας, σας φωτίζουν και προκαλούν ερωτικά τους γύρω σας. Μέσα σε αυτήν την κινητικότητα, σας έρχεται και μια νέα αγάπη

All day and night: Απολαυστικές γνωριμίες

σεληνη – Τοξότης: Σας παροτρύνουν να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να αλλάξετε τον τρόπο της ζωής σας. Κάντε, αλλά με μέτρο και στους δικούς σας χρόνους.

All day and night: Θα βρεθούν οι λύσεις

σεληνη – Αιγόκερως: Ευθύτητα και αμεσότητα είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο. Θα το εκτιμήσει δεόντως και το ταίρι σας.

All day and night: Μην εμπιστεύεστε εύκολα

σεληνη -Υδροχόος: Θέματα και υποθέσεις οικογένειας και περιουσιακών, σας απασχολούν. Θα έχετε την ευκαιρία μέσα στον μήνα να τις διευθετήσετε, σχετικά εύκολα.

All day and night: Σχέσεις από το παρελθόν

σεληνη – Ιχθείς : Είσαστε καλοπροαίρετοι. Η δυναμική σας είναι στο απόγειο της. Είναι και η εποχή που θα κάνετε τις αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

All day and night: Είστε στην κορυφή όλων