ερωτικη σεληνη 18-21/12 Συναισθηματικές απειλές

ερωτικη σεληνη 18-21/12 Συναισθηματικές απειλές

Η σεληνη περνάει στον Κριό από 18 Δεκεμβρίου
Ευνοημένοι ημέρας – Ταύροι Προσοχή στους -Λέοντες

σεληνη – Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή θα προκύψει τις επόμενες ώρες. Το ταίρι σας, θα σας προτείνει κάτι, που θα σας φέρει πιο κοντά σαν ερωτευμένο ζευγάρι.
Day status: Παράλληλες διαδρομές

σεληνη – Ταύρος: Το παρελθόν θα ξαναβγεί μπροστά σας με νέες προτάσεις και δράσεις. Σκεφτείτε περισσότερο τι θέλετε τελικά να αναβιώσετε και τι όχι.
Day status: Παλιές ιστορίες

zodia-taro-45

σεληνη – Δίδυμοι: Η αλλαγή στάσης που έχετε επιβάλει στον πολυδιάστατο εαυτό σας, έχει τελικά θετικά αποτελέσματα και μέσα στην ερωτική σας ζωή. Συνεχίστε και θα δείτε και τις ανάλογες αντιδράσεις από το ταίρι σας.
Day status: Δοκιμασίες μυαλού

σεληνη – Καρκίνος: Μην αφήστε, για άλλη ημέρα, τις σοβαρές συζητήσεις που επιθυμείτε να κάνετε με τον άνθρωπο σας, για όλα όσα σας έχουν ενοχλήσει…!
Day status: Θηλυκή εξουσία

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Λέων: Μην πείτε την γνώμη σας αν δεν την ζητήσουν. Οι μέρες είναι δύσκολες και εσείς πολύ εύκολο να παρεξηγηθείτε… με τον οποιοδήποτε, για οτιδήποτε.
Day status: Προτεραιότητες

σεληνη – Παρθένος: Η αστάθεια θα πρέπει να περιοριστεί στον λόγο σας, καθώς το συντροφικό σας ταίρι μάλλον μετά από τις υπερβολές σας, δεν σας εμπιστεύεται πια.
Day status: Ξεκαθάρισμα υποθέσεων

σεληνη – Ζυγός: Αν θέλετε να δώσετε πραγματικά τέλος στην ερωτική σας σχέση για οποιονδήποτε λόγο, τότε τολμήστε το και μην πιάνεστε από μικρές και ξεχασμένες ‘όμορφες’ στιγμές του παρελθόντος.
Day status: Οι σκοποί αποκαλύπτονται

σεληνη – Σκορπιός: Είσαστε κάτω από την Αφροδίτη και μέχρι τις 29/12, που αυτό σημαίνει τύχη σε νέες αγάπες αλλά και χρήμα!
Day status: Ευχές και ελπίδες

σεληνη – Τοξότης: Πολλές οι επιλογές που θα έχετε για να βρείτε την κατάλληλη που θα ανανεώσει εσάς… και τον σύντροφο σας.
Day status: Αποφυγή εντάσεων

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη -Αιγόκερως: Θα έχετε τυχαίες συναντήσεις με άτομο του παρελθόντος σας, που θα σας αναστατώσει δυσάρεστα! Αν δεν σας ενδιαφέρει κάτι… τότε απομακρυνθείτε… και αφήστε τις ερωτοφιλίες για του άλλους
Day status: Λόγια και παρεξηγήσεις

σεληνη -Υδροχόος: Σκεφτείτε καλά τι θέλετε να κάνετε και βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχετε. Οι μέρες είναι καλές για διόρθωση παλαιοτέρων λαθών σας σε όλα τα επίπεδα.
Day status: Ψυχική κούραση

σεληνη – Ιχθείς: Θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χρόνο από αυτό που νομίζετε προκειμένου, να ελέγξετε αν το πρόσωπο ή μια κατάσταση είναι αλήθεια.
Day status: Ευχάριστα νέα