ερωτικη σεληνη 19-20/05, Εσύ είσαι ο άνθρωπος μου

anadromos-poseidwnas

Η σεληνη περνάει στον Σκορπιό από 19 Μαίου

Εύνοια σε Σκορπιούς και Τοξότες

Ζωδια Παρθενος

Κάντε κάτι εκτός των συνηθισμένων σήμερα. Πάρτε παρακάμψεις, σκεφτείτε μερικές διαφορετικές ιδέες και δοκιμάστε μερικές καινούργιες προοπτικές καθώς επεξεργάζεστε βαθύτερα τις δικές σας. Μπορεί να έχετε μια ιδιαίτερη ευημερία στην προσωπική σας ζωή αυτή την περίοδο.

zodia-taro-45

Ζωδια Ζυγος

Κάποιος φίλος σας μπορεί να σας δώσει μια χείρα βοηθείας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή σήμερα. Μπορεί να σας δώσει μια διαφορετική προοπτική ή να σας γνωρίσει σε κάποιον που αξίζει. Μπορεί ακόμη να είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να ξεκινήσουν και να φλερτάρουν με καινούργια πρόσωπα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Σκορπιος

Μπορεί σύντομα να συναντήσετε κάποιον έντονη προσωπικότητα σαν τη δική σας. Θυμώνετε ή ενθουσιάζεστε; Γυρεύετε καβγά ή κάνετε φίλους; Ίσως όλα τα παραπάνω να είναι μοιραίο να συμβούν.

Ζωδια Τοξοτης

Δεν αισθάνεστε πολύ πάθος αυτή την περίοδο αλλά είναι φυσικό να μην είστε συνέχεια στην τσίτα. Επιπλέον τώρα μπορείτε να είστε αντικειμενικοί σε ζητήματα καρδιάς – τόσο των δικών σας όσο και των άλλων.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ζωδια Αιγοκερως

Σήμερα δουλέψτε πολύ αλλά και διασκεδάστε πολύ. Η αίσθηση της υπευθυνότητας που σας διακρίνει επεκτείνεται λίγο παραπάνω, ώστε να διασφαλίσει ότι θα βγείτε έξω και θα περάσετε καλά – και συγχρόνως θα γνωρίσετε και μερικά καινούργια άτομα. Το οφείλετε στον εαυτό σας.

Ζωδια Υδροχοος

Ένας συγγενής – ή κάποιος από το παρελθόν σας – έχει να σας δώσει ένα σημαντικό μάθημα που σχετίζεται άμεσα με την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να δίνει το καλό (ή το κακό) παράδειγμα, ή μπορεί να έχει να δώσει κάποια καλή συμβουλή.

Ζωδια Ιχθυες

Η διαίσθηση σας σας ψιθυρίζει μερικά ωραία πράγματα τώρα, οπότε ακούστε προσεκτικά. Οι συναισθηματικές σας αποκρίσεις είναι απόλυτα εύστοχες, οπότε αφήστε τις να σας καθοδηγήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.