ερωτικη σεληνη 27-29/12 Υποσχέσεις αγάπης

kerato-7-logoi-na-fugeis

ερωτικη σεληνη 27-29/12 Υποσχέσεις αγάπης

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!

Η σεληνη περνάει στον Λέοντα από 26 Δεκεμβρίου
Ευνοημένοι ημέρας – Καρκίνοι Προσοχή στους -Σκορπιούς

σεληνη – Κριός: Πολλά τα παράδοξα που έχετε ζήσει τις τελευταίες ημέρες μέσα στον δεσμό σας. Οι μέρες είναι για ιδανικές για εξομολογήσεις και αποφάσεις.
Day status: Μην χάνετε την Ψυχραιμία σας

zodia-taro-45

σεληνη – Ταύρος: Για πολλοστή φορά προσπαθείτε να επιβάλλετε την γνώμη σας στον άνθρωπο που υπάρχει δίπλα σας. Ακούτε όμως πρώτα και την άλλη μεριά.
Day status: Όχι άλλα παρατράγουδα

σεληνη – Δίδυμοι: Έχετε στο παρελθόν ξεφύγει από τις δύσκολες καταστάσεις και κάτι ανάλογο καλείστε να κάνετε και στο τώρα, που οι συνθήκες έχουν αρχίσει και αλλάζουν.
Day status: Βολευτείτε στην ησυχία σας

σεληνη – Καρκίνος: Επιτυχία και αναγνώριση είναι οι δύο βασικές έννοιες που θα σας περικυκλώσουν αυτές τις ημέρες και μέχρι την λήξη του έτους.
Day status: Δυναμισμός παντού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Λέων: Επωφεληθείτε των καλών ημερών και των θετικών όψεων της Σελήνης πάνω στο ζωδιο σας, και ανακοινώστε χωρίς άλλο δισταγμό τις αποφάσεις σας.
Day status: Επιμονή στους στόχους

σεληνη – Παρθένος: Μην οξύνετε περισσότερο τις διαμάχες μέσα στην σχέση σας. Ξεκινήστε με έναν πιο γενικό διάλογο και καταλήξτε εκεί που θέλετε.
Day status: Καλοί τρόποι ανοίγουν πόρτες

σεληνη – Ζυγός: Καλό θα ήταν να μην παραδεχτείτε τα λάθη σας, αν τελικά δεν θα υπάρξει όφελος – επανασύνδεση – συγχώρεση μέσα από αυτό.
Day status: Ικανοποιητικοί όροι

σεληνη – Σκορπιός: Η καρδιά σας είναι θέμα μόνο λίγου καιρού για να ξεπεράσει πια οριστικά την πίκρα της ερωτικής απογοήτευσης.
Day status: Δέσιμο συναισθημάτων

tarw-taro-xartomanteia

σεληνη – Τοξότης: Είστε πρόθυμοι να υποδεχτεί μια νέα αγάπη. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα ήδη προετοιμάζουν το έδαφος για κάτι τέτοιο
Day status: Απομάκρυνση δυσκολιών

σεληνη -Αιγόκερως: Το ενδιαφέρον που έχετε για ένα νέο πρόσωπο, θα βρει θετική ανταπόκριση μέσα στον νέο μήνα του Ιανουαρίου.
Day status: Χαρμόσυνες ειδήσεις

σεληνη -Υδροχόος: Σε βάρος της προσωπικής σας ευτυχίας, είναι οι δράσεις που έχετε εντάξει στην καθημερινότητα σας. Βάλτε τις προτεραιότητες σας.
Day status: Χαρά και διασκέδαση

σεληνη – Ιχθείς: Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε κουβέντες και συζητήσεις που τυχόν αν πληγώνουν και εσάς και τον σύντροφο σας, για λάθη του παρελθόντος.
Day status: Λόγια τοις μετρητοίς

ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!