ερωτικη σεληνη 28-30/03 – Επικίνδυνα σε θέλω

013large

ερωτικη σεληνη 28-30/03,  Επικίνδυνα σε θέλω

 

Η σεληνη περνάει στον Τοξότη από 28 Μαρτίου
Η τύχη στους – Ταύρους, Εμπόδια στους – Ιχθείς

 

σεληνη – Κριός: Περισσότερο χρόνο θα χρειαστεί να αφιερώσετε στον άνθρωπο της ζωής σας αν πραγματικά επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά, και να προχωρήσετε σε κάτι πιο δημιουργικό.
All day and night: Έκθεση στην αγάπη

σεληνη – Ταύρος: Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά. Προσπαθούν να σας διαβάσουν και να μετρήσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Τα άστρα δεν σας ευνοούν μέχρι τα τέλη του Μαρτίου.
All day and night: Κοινωνικές δραστηριότητες

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Δίδυμοι: Οι μέρες είναι έντονες. Χρειάζεται περισσότερη υπομονή και πείσμα για να τρέξετε τις υποθέσεις σας, και που ακουμπούν το μυαλό σας, το κουρασμένο πια.
All day and night: Κρυφά μονοπάτια

σεληνη – Καρκίνος: Δεν μπορείτε πια να περιμένετε. Ήδη ο Κρόνος από απέναντι σας ωθεί στο να μιλήσετε και να πράξετε για όλα αυτά, που σας πιέζουν.
All day and night: Ερωτικοί λογαριασμοί

σεληνη – Λέων: Πάλι αισθάνεστε αδικημένοι και πολύ μόνοι. Αυτό είναι αλήθεια. Οι επιλογές του προηγούμενο διαστήματος, σας έβγαλαν εκτός προγράμματος.
All day and night: Αλλαγή οι συνθήκες

tarw-taro-xartomanteia

σεληνη – Παρθένος: Οι διαφορές που έχετε με το ταίρι σας, θα ξεπεραστούν, από την επόμενη εβδομάδα, που η Αφροδίτη θα κάνει καλύτερες όψεις στον οίκο σας.
All day and night: Μεγαλύτερη προσπάθεια

σεληνη – Ζυγός: Είναι σημαντικό μέσα στην ερωτική σας σχέση να συνειδητοποιείτε και οι δύο την διαφορετικότητα σας. Απλά και ειλικρινά.
All day and night: Τόλμη αποφάσεων

σεληνη – Σκορπιός: Είσαστε στο τέλος μια πολύπαθης διαδρομής, και αυτό δεν σας λυπεί καθόλου. Ότι μπορούσατε να κάνετε το έχετε ήδη κάνει. Αφήστε και τους άλλους να δράσουν.
All day and night: Ασταθής περίοδος

σεληνη – Τοξότης: Είσαστε μέσα σε έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Αυτό με τον ανάδρομο Κρόνο επάνω σας, να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.
All day and night: Θάρρος και εξέλιξη

σεληνη – Αιγόκερως: Δεν εγγυάστε απολύτως τίποτα. Οι μέρες και οι καταστάσεις είναι τόσο εύθραυστες, που δεν επιθυμείτε να εμπλακείτε. Αυτό έχει την βαρύτερη έννοια του για τους χωρισμένους
All day and night: Υποταγή συναισθημάτων

σεληνη -Υδροχόος: Μια εκπληκτική εποχή που όλα πάνε με τα νερά και τα προγράμματα σας. Αυτό είναι στο χέρι σας για να το συνεχίσετε και να το καλυτερέψετε.
All day and night: Αποδοχή νέου κόσμου

 

σεληνη – Ιχθείς: Προσπαθήστε να λειτουργήσετε καλύτερα μόνοι σας. Δεν χρειάζεται να πείσετε για την αλήθεια σας. Αφήστε τους άλλους να σας πείσουν.
All day and night: Προσαρμογή