ερωτικη σεληνη 31/08-02/09

erwtikes-provlepseis-kyriaki-1-6

ερωτικη σεληνη   31/08-02/09

 

Η σεληνη  περνάει στον Κριό  από 31 Αυγούστου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Λέων  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Ζυγός

 

σεληνη –  Κριός:  Ολοκληρώστε τις σκέψεις σας και μην δέχεστε παρεμβολές. Τερματίστε τις αισθηματικές εκπτώσεις και αδιαφορήστε για τις επαναλήψεις αίολων λόγων!

zodia-taro-45

CHECK POINT: Δηλώστε τις προθέσεις

 

σεληνη – Ταύρος: Η ζήλια σας έχει κατακυριεύσει. Αυτό σας βάζει στην απομόνωση και τον χλευασμό των τρίτων. Προτείνετε και απομακρυνθείτε.

CHECK POINT: Κινήστε τα νήματα

 

σεληνη – Δίδυμοι: Πάρτε μια βαθιά ανάσα. Αποφασίστε τι θέλετε και σε ποιους θέλετε να τα πείτε. Βάλτε τις προτεραιότητες και κινηθείτε ανάλογα.

CHECK POINT: Απολαύστε το τώρα

 

σεληνη – Καρκίνος: Είστε υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσετε σε τρίτα πρόσωπα τις πραγματικές σας προθέσεις. Οι μέρες είναι καλές και για ερωτική εξομολόγηση / πρόταση γάμου.

CHECK POINT: Χαλαρώστε

 

σεληνη –  Λέων: Σας στοιχειώνουν καταστάσεις από το άτυχο παρελθόν σας. Μην επιτρέψετε αυτό να συμβεί και στην τωρινή σας σχέση…. που δείχνει σημάδια κόπωσης.

CHECK POINT:  Υπολογίστε σωστότερα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη – Παρθένος: Τονώστε το ηθικό σας και μην δέχεστε τις μετριότητες. Οι θέσεις και οι απόψεις σας υποστηρίζονται από όλο το αστρολογικό σκηνικό.

CHECK POINT: Ανοίξτε τα μάτια σας

 

σεληνη – Ζυγός: Οι δύσκολες ημέρες σας αποχαιρετούν οριστικά. Πάθη και καταπιεσμένες σκέψεις θα βγουν  στην επιφάνεια ψάχνοντας την λύτρωση τους.

CHECK POINT: Μην νιώθετε ανασφαλείς

 

σεληνη  – Σκορπιός: Αναζητήστε την ουσία των καυγάδων και των λεκτικών εντάσεων που υπάρχουν στον δεσμό σας. Μην ανακυκλώνετε τα πράματα…κάντε τις προτάσεις σας.

CHECK POINT: Μην δείξτε αλαζονεία

 

σεληνη – Τοξότης:  Οι αψυχολόγητες ενέργειες από την πλευρά του ταιριού σας, δεν σας βοηθούν να πάρετε τις πρωτοβουλίες που πρέπει.

CHECK POINT: Νέες προοπτικές

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Αιγόκερως:  Αναθεωρείστε την στάση που έχετε απέναντι στον έρωτα και την αγάπη. Πολύς κόσμος θα εισέλθει στην καθημερινότητα σας και ίσως και ένας νέος έρωτας.

CHECK POINT: Μεγαλύτερη προσπάθεια

 

 

σεληνη -Υδροχόος: Η εξάρτηση σας από τα υλικά αγαθά είναι κάτι που σας καθυστερεί από την εξέλιξη την προσωπική σας ζωή.

CHECK POINT: Αφήστε τύψεις στην άκρη

 

σεληνη – Ιχθύς:  Είστε γενικά αφηρημένοι και δεν προσέχετε τις λεπτομέρειες και σε εσάς αλλά και στο συντροφικό σας ταίρι… και τα πολλά του παράπονα.

CHECK POINT:  Ισχυρή διαίσθηση