ερωτικη σεληνη 5-7/07, Κρουαζιέρα θα σε πάω

erwtikes-15314

ερωτικη σεληνη 5-7/07, Κρουαζιέρα θα σε πάω

Η σεληνη περνάει στον Λέοντα από 05 Ιουλίου. Εύνοια σε Ταύρους και Τοξότες

σεληνη – Κριός: Αν έχετε δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό μια καινούργια σχέση, το μόνο σίγουρο είναι ότι λίαν συντόμως θα έχετε έντονες απολαβές αισθηματικές, από αυτό το άτομο.
All day and night: Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση

σεληνη – Ταύρος: Χτυπάτε το χέρι σας στο τραπέζι και ζητάτε τα πράματα, να γίνουν με τον δικό σας τρόπο. Βάλτε μέσα σε όλα αυτά και διπλωματικό σας ταλέντο. Σίγουρα θα είχε καλύτερα αποτελέσματα.
All day and night: Κυνηγήστε την επιτυχία

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Ο φόβος που έχετε μην βρεθείτε μόνοι σας, πολλές φορές σας ωθεί στο να κάνετε πίσω βήματα στο παρελθόν, που αποδείχτηκε άσχημο τελικά.
All day and night: Αντοχές και επιλογές

σεληνη – Καρκίνος: Είσαστε γενικότερα απογοητευμένοι από τον άνθρωπο σας. Αυτό πρέπει να σταματήσει και να κοιτάξετε το δημιουργικό σας μέλλον.
All day and night: Προκλητικές ερωτικές συμπεριφορέςαγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

σεληνη – Λέων: Έχετε ευεργετήσει όλο τον κόσμο γύρω σας. Μέσα σε όλα αυτά τα άτομα θα ξεχωρίσει κάποιο που θα θελήσει, να σας κατακτήσει ερωτικά.
All day and night: Νέοι υποστηρικτές

σεληνη – Παρθένος: Είσαστε πάρα πολύ επιφυλακτικοί με όλες αυτές τις νέες γνωριμίες που σας περιτριγυρίζουν. Καλύτερα κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην ανοίγεστε γρήγορα.
All day and night: Φόβος της μοναξιάς

σεληνη – Ζυγός: Η έκφραση σας είναι προς την κατεύθυνση, του να φέρετε πιο κοντά έναν άνθρωπο, που στο παρελθόν τον είχατε αδικήσει. Ο κυβερνήτης σας είναι σε υποστηρικτική θέση.
All day and night: Ικανοποιητικά αποτελέσματα

σεληνη – Σκορπιός: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Πολλά αυτά που συμβαίνουν και άλλα τόσα που θα σας προκύψουν, στον αισθηματικό σας τομέα.
All day and night: Εντάσεις αποσβένονται

σεληνη – Τοξότης: Θα έχετε μεγάλη επιτυχία στο στόχο σας, για επανασύνδεση μέσα σε αυτό τον μήνα. Όλα πια είναι έτοιμα για να σας αποδοθούν.
All day and night: Διλήμματα και αποφάσεις

σεληνη – Αιγόκερως: Κρατήστε υπό έλεγχο τις υπερβολές του συναισθήματος και μην ξεφεύγετε του μέτρου. Υπάρχουν μάτια που σας παρακολουθούν.
All day and night: Ερωτικές εξελίξεις

σεληνη -Υδροχόος: Οι προσδοκίες σας θα γίνουν μέχρι την Πανσέληνο πραγματικότητα. Το άτομα από το παρελθόν σας θα εμφανιστεί, με προτάσεις επανασύνδεσης.
All day and night: Πολλές υποσχέσεις

σεληνη – Ιχθείς: Μπορείτε να βάλετε μια τάξη στην προσωπική σας ζωή. Ο άνθρωπο σας είναι πρόθυμος, να σας ανοίξει την καρδιά του για το κοινό σας μέλλον.
All day and night: Επικοινωνιακή άνεση