ερωτικη σεληνη 9-11/07, Καλύτερα οι δυο μας

pws-na-epanorthwsete-me-kathe-zwdio

ερωτικη σεληνη 9-11/07, Καλύτερα οι δύο μας

Η σεληνη περνάει στον Ζυγό από 9 Ιουλίου. Εύνοια σε Σκορπιούς και Ιχθείς

σεληνη – Κριός: Πολλά τα άτομα που είναι υπέρ σας. Μέσα σε όλα αυτά, θα υπάρξουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας προσφέρουν και μια καινούργια ερωτική ιστορία.
All day and night: Όλα θέλουν ανανέωση

σεληνη – Ταύρος: Πολλά θέματα του παρελθόντος είναι καθ’ οδόν, και σας έρχονται με δελεαστικές προτάσεις και δώρα, για να σας τραβήξουν την προσοχή.
All day and night: Αφήστε τις αιχμές

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Έχετε ελάχιστο χρόνο στην διάθεση σας, για να λύσετε όλες τις διαφορές που έχετε με άτομα που σας έχουν πληγώσει… μετά φεύγετε για διακοπές.
All day and night: Μόνο εσείς και οι διακοπές σας

σεληνη – Καρκίνος: Είσαστε ένα βήμα μπροστά. Όλα μπορούν να γίνουν με την δική σας πρωτοβουλία. Οι αστρολογικές όψεις είναι υπέρ σας.
All day and night: Προσωπικά ζητήματα στην επιφάνειαtaro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Λέων: Οι επιδράσεις των τρίτων πάνω στην ερωτική σας ζωή, μόνο καταστροφικές μπορούν να είναι. Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και λύστε μόνοι τα προβλήματα σας.
All day and night: Ερωτικές αναστατώσεις

σεληνη – Παρθένος: Μην ψάχνετε για συναισθηματικό αποκούμπι. Όλα αυτή την εποχή σας σπρώχνουν, για να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και μόνο.
All day and night: Πληγωμένοι εγωισμοί

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Ζυγός: Η άποψη σας πρέπει να ακουστεί στον άνθρωπο σας όπως είναι τελικά, ωμή. Μην φοβηθείτε να αναδείξετε την αλήθεια σας.
All day and night: Σε όσους αρέσετε

σεληνη – Σκορπιός: Είσαστε σε μια σταθερή πορεία με την σχέση σας. Αυτό θα σας δώσει και την αυτοπεποίθηση, για να μιλήσετε για δεσμεύσεις.
All day and night: Κάτω από ώριμη σκέψη

σεληνη – Τοξότης: Το επόμενο δεκαήμερο για όλους θα είναι καταλυτικό. Οι ευκαιρίες θα έχουν την τιμητική τους, μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες.
All day and night: Επανασυνδέσεις εύκολα

σεληνη – Αιγόκερως: Πολλά τα λάθη τα επικοινωνιακά που έχουν συμβεί μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Από το ερχόμενο ζώδιο, του Λέοντα, όλα θα βελτιωθούν.
All day and night: Ευχάριστες αποδράσεις

σεληνη -Υδροχόος: Οι συνθήκες δεν είναι ακόμη έτοιμες για να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας, προς τη κατεύθυνση της συγκατοίκησης – γάμου – οικογενείας.
All day and night: Είσαστε πάντα έτοιμοι

σεληνη – Ιχθείς: Είσαστε ακόμη πολύ επηρεασμένοι από την ερωτική απογοήτευση που πέρασε από την ψυχή σας. Από τις 12-07 και ύστερα θα αισθανθείτε καλύτερα.
All day and night: Εγκράτεια πάθους

tarw-taro-xartomanteia