ερωτικη σεληνη 15-17/07, Εδώ σε θέλω καρδιά μου

hqdefault (1)

ερωτικη σεληνη 15-17/07, Εδώ σε θέλω καρδιά μου

Η σεληνη περνάει στον Τοξότη από 15 Ιουλίου. Εύνοια σε Σκορπιούς και Αιγόκερους

σεληνη – Κριός: Είσαστε πια σταθεροί, σε όλα αυτά που έχετε δηλώσει και στο τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε βήματα πίσω. Όποιος επιθυμεί ας κάνει βήματα εμπρός.
All day and night: Αντιφατικά συναισθήματα

σεληνη – Ταύρος: Υπάρχουν πολλά μυστικά. Είσαστε μια ανάσα, πριν πάρετε τις καθοριστικές σας αποφάσεις γύρω από χωρισμό ή επανασύνδεση. Εκφραστείτε μετά την Πανσέληνο
All day and night: Νέες εξηγήσεις και αποχωρήσεις

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Οι ζήλιες και τα πάθη που εκφράζονται από εσάς ίσως και να προκαλούν κούραση και αγανάκτηση στον σύντροφο σας. Περιορίστε τις υπερβολές.
All day and night: Κύκλος νέος ανοίγει

σεληνη – Καρκίνος: Τα σχέδια σας σταθεροποιούνται και το μόνο βέβαιο είναι ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει θα σας εκφράσεις, όλα αυτά που υπάρχουν μέσα στο μυαλό του.
All day and night: Τάσεις εσωστρέφειας

σεληνη – Λέων: Σιγουριά και ασφάλεια είναι τα αιτούμενα σας. Αυτό αν δεν το έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα από τον άνθρωπο σας, το πιο πιθανόν είναι να αποχωρήσετε.
All day and night: Συναρπαστικές καταστάσεις

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας  astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Παρθένος: Οι εξηγήσεις που σας έχουν δοθεί δεν είναι αυτές που περιμένατε. Συγκεντρωθείτε και δείτε τι είναι αυτό που ζητάτε στην προσωπική σας ζωή.
All day and night: Προσωπική εξέλιξη

σεληνη – Ζυγός: Τα πισωγυρίσματα σας είναι αβάσιμα. Δεν έχετε πραγματικά κανέναν λόφο να πηγαίνετε πάλι πίσω σε καταστάσεις και άτομα που σας πλήγωσαν.
All day and night: Μεγάλα ερωτικά κατορθώματα

σεληνη – Σκορπιός: Έχετε αφήσει τις σκοτούρες αυτό το χρονικό διάστημα, κι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να οργανώσετε τις διακοπές σας με τον άνθρωπο σας.
All day and night: Λειτουργείτε καταλυτικά

σεληνη – Τοξότης: Έχετε στην διάθεση σας ελάχιστο χρόνο. Οι προβληματικές αισθηματικές καταστάσεις, δεν θα πρέπει να περάσουν και μέσα στον Αύγουστο.
All day and night: Οικογενειακές υποθέσεις

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Αιγόκερως: Οι συζητήσεις που θα κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα θα σας φωτίσουν όλα αυτά που πρέπει να ξέρετε για να λύσετε τις διαφορές σας με τον άνθρωπο σας.
All day and night: Συναισθηματικοί επηρεασμοί

σεληνη -Υδροχόος: Είσαστε πολύ επηρεασμένοι από αυτά που έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν σας και σας αναγκάζουν να δείχνετε σε πολύ κόσμο το ιδιότροπο του χαρακτήρα σας.
All day and night: Ασυνήθιστες εκπλήξεις

σεληνη – Ιχθείς: Είσαστε έτοιμοι να επαναστατήσετε. Δεν υπάρχει άλλη πίστωση χρόνου για όλους αυτούς που σας έχουν πικράνει το προηγούμενο διάστημα.
All day and night: Ερωτική εξομολόγηση

tarw-taro-xartomanteia