ερωτικη ταση ζωδιων Μάιος 2016

sxesi-sex

Ερωτική Τάση ζωδίων – Μάιος

Ο καινούργιος μήνας εισέρχεται με έντονη αστρολογική δυναμική… που θα συνεχιστεί μέχρι και την πανσέληνο.

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της σχέσης σας.

Κριός: Δεχτείτε αυτά που έχουν γίνει και μην αναπολείτε αυτά που δεν έχουν γίνει. Ο καινούργιος μήνας είναι γεμάτος με ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Πολύς νέος κόσμος θα σας περικυκλώσει και θα ζητήσει την προσοχή σας. Αυτοί που έχουν μια ελπίδα για επανένωση με αγαπημένο πρόσωπο, ίσως να έχουν προσεχώς ευχάριστες ειδήσεις.
Astro – Luck: 09/10

zodia-taro-45

 

 

Ταύρος: Έντονο το παρασκήνιο μέσα στον ζωδιακό σας μήνα. Δεν χρειάζεται να είστε υπερκινητικοί και πολυλογάδες. Ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη πάνω σας, μόνο σε προβλήματα και παρεξηγήσεις μπορεί να σας οδηγήσει. Οι απόπειρες επανασύνδεσης, ίσως να μην είναι και τόσο επιτυχημένες. Αφήστε τα πάντα για τις μέρες μετά την νέα σελήνη, που όλα τα αστρολογικά θα είναι πιο θετικά.
Astro – Luck: 08/10

Δίδυμοι: Οι πιθανότητες για επανασύνδεση ή για εξέλιξη προς την κατεύθυνση της δέσμευσης, θα είναι μεγάλες. Οι πλειοψηφία των Διδύμων, θα έχει και επιστροφές από το παρελθόν. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και σε εργασιακά θέματα, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ πιο καλά με τις μελλοντικές σας επιδιώξεις…αλλά και τους τρόπους για να τις κατακτήσετε.
Astro – Luck: 07/10

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καρκίνος: Η μεγάλη και αστείρευτη υπομονή σας έχει φτάσει στα απόλυτα πια όρια της. Προβλέπεται μια καθοριστική αλλαγή – εξέλιξη γύρω στις 11/05, μετά την νέα σελήνη. Μην δοκιμάσετε – αποπειραθείτε όμως να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να τις ανακοινώσετε. Το αστρολογικό σκηνικό μέχρι το τέλος των Ταύρων δεν είναι υποστηρικτικό.
Astro – Luck: 08/10

Λέων: Θα αναζητήσετε – θελήσετε έναν καινούργιο κύκλο αγάπης, που θα χωράτε και εσείς και ο ογκώδης χαρακτήρας σας. Οι αληθινές επιθυμίες, για τους αδέσμευτους – χωρισμένους, θα γίνουν πραγματικότητα άμεσα, για την αποκάλυψη του ιδανικού συντρόφου, μέσα στις προσεχείς ημέρες – εβδομάδες, αλλά και με την διάθεση συμβιβασμού για τους τσακωμένους, που έχουν πολλά ακόμα να προσφέρουν.
Astro – Luck: 09/10

Παρθένος: Είσαστε επιτέλους, σε μια ισορροπία με τον εσώτερο και πολύπλοκο εαυτό σας. Αυτό θα οδηγήσει όλους τους Παρθένους, ανεξαρτήτως, να απλώσουν το χέρι με καλή διάθεση για επανένωση στο πρόσωπο, που ακόμα τους απασχολεί, είτε αυτό είναι χαμένη αγάπη είτε είναι καινούργια γνωριμία. Ακόμα και όσοι έχουν σχέση σε χιλιομετρική απόσταση – εξωτερικό, θα εκπλαγούν με συνάντηση αναπάντεχη.
Astro – Luck: 10/10

tarw-taro-xartomanteia

Ζυγός: Οι σοφές κινήσεις και τα μετρημένα ανοίγματα του προηγούμενου μήνα, θα σας δώσουν στο τώρα τους άφθονους καρπούς τους. Πολλές οι παλιές επιστροφές και οι σοβαρές επικοινωνίες, που θα φανερωθούν από τις 05/05 που οι όψεις του Άρη θα είναι συμμαχικές. Ο ανάδρομος Ερμής σε καλές όψεις με την Αφροδίτη, θα παρακινήσει τους πάντες για άμεσες λύσεις πριν την λήξη του Μαίου.
Astro – Luck: 09/10

Σκορπιός: Οι υπερβολικές ευαισθησίες, που έχετε σίγουρα δεν σας βοηθούν να δείτε ευθέως τις αλήθειες στην αισθηματική σας ζωή. Όλοι έχουν ένα μικρό ή μεγαλύτερο παράπονο από εσάς, αλλά τελικά εσείς είστε οι στεναχωρημένοι και οι αδικημένοι. Για τους μόνους, έρχονται, ουσιαστικές γνωριμίες που θα αποδώσουν μόνιμες και σοβαρές σχέσεις. Ενεργοποιηθείτε.
Astro – Luck: 07/10taro-oroskopio-54

Τοξότης: Είστε στην διαδικασία, που συνεχώς ξεσπάτε σε λάθος άτομα ακόμη και στον άνθρωπο σας. Αυτό εάν συνεχιστεί πέραν των 08/05, ίσως και να οδηγήσει σε οριστικό χωρισμό. Τα αστρολογικά θα είναι δύσκολα. Δώστε εσείς οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου παραπάνω προσοχή σε αυτά, που έχετε παλέψει, για να τα έχετε στο ερωτικό σας παρόν. Προσοχή παντού.
Astro – Luck: 09/10

Αιγόκερως: Οι συνθήκες – περιβάλλοντα της αισθηματικής σας ζωής είναι άριστες. Έχετε μπει κάτω και για μεγάλο διάστημα, από την προστασία πολλών πλανητών, κάτι που δηλώνει για όλους τους Αιγόκερους, ότι οι χωρισμένοι θα τα ξαναβρούν, οι αδέσμευτοι θα έχουν ποιοτικές επαφές και οι ήδη σε σχέση, θα οδηγηθούν μέσα στο Καλοκαίρι σε βήματα επίσημα.
Astro – Luck: 08/10

Υδροχόος: Η ερωτική διάθεση, επιστρέφει στην καθημερινότητα σας και αυτό θα εμπνεύσει ευχάριστα και τον άνθρωπο σας. Από τις 11/05, που η Αφροδίτη και ο Δίας, θα κάνουν θετικές όψεις σε όλα τα ζώδια του Αέρα, προνοήστε και σίγουρα επωφεληθείτε ευκαιριών και προσωπικών συναντήσεων, που θα αποκαταστήσουν το άσχημο κλίμα, των προηγούμενων εβδομάδων.
Astro – Luck: 09/10

Ιχθείς: Είσαστε υπερβολικοί και έντονοι σε όλους τους τομείς. Μην παρασύρεστε όμως πάλι, καθώς η Αφροδίτη – Ερμής ανάδρομος, δεν σας κάνουν μόνο γοητευτικούς, αλλά και πιθανόν να σας αποκαλύψει τα μυστικά σας σε πρόσωπα που είναι εντελώς ακατάλληλα! Οι Ιχθείς, που είναι στα πρώτα στάδια του έρωτα – νέας αγάπης, μέχρι την πανσέληνο, θα έχουν κάνει πολλά βήματα.
Astro – Luck:07/10