ερωτικη ταση ζωδιων – Σεπτέμβριος 2015

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

ερωτικη ταση ζωδιων – Σεπτέμβριος 2015

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

 

 

Ένας μήνας ιδιαίτερα ευνοϊκός στο ξεκίνημα του για τα περισσότερα ζωδια, που ξεκαθάρισαν τα μονοπάτια της ζωής τους μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι. Η νέα Σελήνη στις 13/09, καθώς και η ανάδρομος Ερμής στις 17 θα δώσουν το στίγμα για την έναρξη μια νέα εποχής που θα δώσει ευκαιρίες για επανασυνδέσεις αλλά και νέα βήματα σε αυτούς που έχουν κάτι άρτιο στην ερωτικής τους ζωή. Η κίνηση του Κρόνου στον Τοξότη θα φανερώσει κρυφά μυστικά σε όλα τα ζωδια του νερού που θα πρέπει από τώρα να είναι πολύ προσεκτικά  τις δράσεις τους.

 

Τυχεροί  του  μήνα θα είναι οι γεννημένοι στις : 05/01, 30/01, 05/02, 30/03, 02/04, 12/04, 19/04, 10/05, 07/06, 12/07, 19/08, 01/09, 22/09, 06/10, 17/11, 21/11, 20/12.

zodia-taro-45

 

ζωδιο –  Κριός: Πολλές οι ανατροπές που θα συμβούν στους απανταχού Κριούς που ακόμα πιστεύουν ότι μέχρι τρεις λέγεται σχέση! Όλα μέχρι την νέα σελήνη θα οριοθετηθούν και θα αναγεννηθούν. Σχέσεις που πια σέρνονται μέσα στον χρόνο χωρίς εξέλιξη και ενδιαφέρον…. θα τερματιστούν, από εσάς προσωπικά. Δεν έχετε την φήμη του ανεκτικού και του υπομονετικού ζωδίου!

Ερωτικές ημέρες: 05 και 09 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με : Κριός και Τοξότης

Τυχερό νούμερο: 08

Προσοχή στις: 12 και 20

Τύχη: 9/10

SEX: Υπερβολικό!

 

ζωδιο –  Ταύρος: Δυσκολίες και αρκετά εμπόδια θα σας φανερωθούν από τις 3-5 του Σεπτεμβρίου και που ανάγονται σε θέματα του ημιτελούς παρελθόντος σας.  Αν δεν θέλετε να σας ταράξει το γαλήνιο παρόν σας, καλύτερα διευκρινίστε την θέση σας και απομακρυνθείτε. Για όσους Ταύρους είναι ακόμα μόνοι, ή έστω κοντά σε έναν νέο έρωτα.. η συγκέντρωση πλανητών στην Παρθένο δίνει την ευκαιρία για νέα αισθηματική σχέση με καρμικές αποχρώσεις και βάσεις!

Ερωτικές ημέρες: 06 και 21 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με : Καρκίνος και Ιχθύς

Τυχερό νούμερο: 09

Προσοχή στις: 14 και 30 Σεπτεμβρίου

Τύχη: 8/10

SEX: Μέτριο!

 

ζωδιο –  Δίδυμοι:  Μετρήστε ανάποδα… και πλησιάζει! Οι μέρες από την αρχή του μήνα μέχρι την λήξη του θα σας ανανεώσουν σε όλα τα μήκη και πλάτη. Όλοι οι δεσμευμένοι θα συζητήσουν σοβαρά για δέσμευση και κοινή πορεία. Αυτοί που έχουν χωρίσει, αλλά το μυαλό τους είναι ακόμα μπλοκαρισμένο θα έχουν αρκετό κόσμο και δραστηριότητες δίπλα τους, που θα τους κάνουν να ξεχαστούν.  Μια εποχή που πολλά από τα όνειρα και τις επιδιώξεις του θα πραγματοποιηθούν… εύκολα!

Ερωτικές ημέρες: 02 και 28 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με : Καρκίνος και Αιγόκερως

Τυχερό νούμερο: 05

Προσοχή στις: 15 και 20 Σεπτεμβρίου

Τύχη: 10/10

SEX:  Επιλεκτικό:

 

ζωδιο –  Καρκίνος:  Διαλέξτε στρατόπεδο και παραμείνετε εκεί! Όλο το Καλοκαίρι το σπαταλήσατε, οι περισσότεροι ανασφαλείς Καρκίνοι , σε παρελθόν και ανάλαφρο παρόν. Οι μέρες με ένα Δία να κάνει άσχημες όψεις προς τον ζωδιακό σας οίκο,  θα είναι γεμάτες με κόσμο που ζητάει την αλήθεια και τις τελικές αποφάσεις για θέματα καρδιάς και γενικότερα αισθηματικών.

Ερωτικές ημέρες: 10 και 18 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με : Ταύρος και Παρθένος

Τυχερό νούμερο: 01

Προσοχή στις: 14 και 23 Σεπτεμβρίου

Τύχη:  08/10

SEX: Ρομαντικό!

tarw-erwtoskopio

ζωδιο –  Λέων: Παλέψτε για τις επιθυμίες σας και μην αφήνεστε στους ρυθμούς των άλλων. Με το ξεκινήματα του ο Σεπτέμβριος, σας δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική, που θα σας κάνει να πάρετε αποφάσεις που συσχετίζονται σε τα αισθηματικά και την πορεία αυτών. Όσοι έχουν χωρίσει ή απομακρυνθεί επικοινωνιακά με τον άνθρωπο τους, θα δώσουν μια ακόμα ευκαιρία. Για όσους είναι μόνοι… από Οκτώβριο τα καλύτερα. Μέχρι τότε μην εγκαταλείπετε την εξωτερική σας εμφάνιση.

Ερωτικές ημέρες: 06 και 17 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με : Λέων και Σκορπιός

Τυχερό νούμερο: 04

Προσοχή στις: 08 και 21 Σεπτεμβρίου

Τύχη: 07/10

SEX: Ποικίλο!

 

ζωδιο –  Παρθένος: Απολαύστε αυτά που κερδίσατε το Καλοκαίρι μέσα από την ασταμάτητη προσπάθεια σας. Οι πλανήτες είναι όλοι συμμαχικοί, και θα δώσουν καρμικές ευκαιρίες και συναντήσεις που θα αργήσουν να επαναληφτούν.  Αδράξτε την ευκαιρία. Αυτοί που είναι σε φάσεις επαναδιαπραγματεύσεων συμβιβασμού ..θα το πετύχουν εύκολα. Οι νέοι έρωτες θα εξελιχτούν σε δυναμικές αγάπες και με άριστες προδιαγραφές σε όλα τα επίπεδα.

Ερωτικές ημέρες: 10 και 28 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με : Λέων και Παρθένος

Τυχερό νούμερο: 06

Προσοχή στις: 11 και 17 Σεπτεμβρίου

Τύχη: 08/10

SEX: Ενδιαφέρον!

 

ζωδιο –  Ζυγός: Δείξτε αποφασιστικότητα και μην φοβάστε. Αυτό που επιθυμεί ο άλλος να κάνει θα το κάνει, είτε εσείς θέλετε είτε όχι. Αν βιώνετε χωρισμό, απομακρυνθείτε και δώστε χρόνο σε όλους τους εμπλεκόμενους. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή μέσα στον μήνα, θα βγάλεις την επιφάνεια πολλά που μέχρι τώρα αγνοούσατε, ακόμα και για τον ίδιο τον άνθρωπο σας. Μην εμπιστεύεστε τυφλά κανέναν…ούτε καν τον υπερβολικό πολλές φορές εαυτό σας.

Ερωτικές ημέρες: 12 και 21 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με : Ζυγός και Αιγόκερως

Τυχερό νούμερο: 07

Προσοχή στις: 05 και 19 Σεπτεμβρίου

Τύχη: 07/10

SEX: Διαφορετικό!

 

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδιο –  Σκορπιός: Λίγη υπομονή ακόμα και όλα θα αλλάξουν…!  Οι μέρες μέχρι τα μέσα του μήνα έχουν κάτι ιδιαίτερο που μπορεί να σας βγάλει μπροστά σε μοιραίες ευκαιρίες ζωής. Αυτό μπορεί να σημαίνει επανένωση με το δύσκολο παρελθόν, νέα γνωριμία που να τρέξει σε δέσμευση αλλά και μια ψυχική ανάταση που θα σας αναζωογόνηση σε όλα τα επίπεδα! Για τους δεσμευμένους του τρίτου δεκαημέρου

Ερωτικές ημέρες: 02 και 27 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με : Παρθένος και Τοξότης

Τυχερό νούμερο: 08

Προσοχή στις: 06 και 20 Σεπτεμβρίου

Τύχη: 09/10

SEX:  Έντονο!

 

ζωδιο –  Τοξότης: Χαρούμενους σας βρίσκει η αρχή του νέου  μήνα. Πολλά τα καλά που σας έτυχαν το Καλοκαίρι. Οι σκέψεις όσων  δεσμευμένων θα κινηθούν μετά τις 12 του Σεπτεμβρίου και μετά  γύρω από επισημοποίηση και αισθηματική εξέλιξη. Αποτρέψτε όμως διλήμματα και πειρασμούς που θα μπουν στον δρόμο σας…. και θα θελήσουν να σας αποπλανήσουν. Έχετε επίσης τις κεραίες σας σηκωμένες, καθώς αυτό πιθανόν να το βιώσει και το ταίρι σας.

Ερωτικές ημέρες: 03 και  12 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με : Αιγόκερως και Ιχθείς

Τυχερό νούμερο: 03

Προσοχή στις: 09 και 29 Σεπτεμβρίου

Τύχη: 08/10

SEX: Μοναδικό!

 

ζωδιο –  Αιγόκερως: Θα αναζητήσετε αλλαγές σε όλα τα κομμάτια της ζωής σας. Ελάχιστοι είναι οι Αιγόκεροι που έχουν βρει το ιδανικό τους ταίρι. Όσοι έχουν μετριότητες, σκαμπανεβάσματα, συχνές απομακρύνσεις και γενικότερα βιώνουν μια αλλοπρόσαλλη κατάσταση, θα πάρουν την δύσκολη πια απόφαση να χωρίσουν οριστικά. Μετά τις 20 του Σεπτεμβρίου θα έρθουν τα καλύτερα μαζί με αρκετή πλανητική εύνοια από τους γοργούς πλανήτες, που έχουν να σας φανερώσουν πολλά.

Ερωτικές ημέρες: 05 και 14 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με : Κριός και Καρκίνος

Τυχερό νούμερο: 02

Προσοχή στις: 03 και 27 Σεπτεμβρίου

Τύχη: 07/10

SEX: Άφθονο!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδιο –  Υδροχόος: Η αστρολογική εύνοια που απολαμβάνει το αέρινο ζωδιο σας, θα διαρκέσει μέχρι τις 22 του Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, καλείστε να δείτε χωρίς παρωπίδες το τι ακριβώς συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή. Οι πλειοψηφία που κουβαλάει νέο καλοκαιρινό έρωτα, θα θελήσει να κάνει σκέψεις για κάτι περισσότερο μέσα στο έτος. Αυτοί που έχουν το ένα πόδι στο παρελθόν αλλά το βλέμμα στο παρόν, ίσως να χρειαστεί να υπερβάλουν των δυνάμεων τους, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις επιθυμίες τους και να δράσουν ανάλογα.

Ερωτικές ημέρες: 12 και 24 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με : Ταύρος και Λέων

Τυχερό νούμερο: 02

Προσοχή στις: 10 και 23 Σεπτεμβρίου

Τύχη: 09/10

SEX: Ιδιαίτερο!

 

ζωδιο –   Ιχθείς: Είστε από τα λίγα ζωδια που έχουν βρει τις προσωπικές τους σταθερές.  Όσοι έχουν συναντήσει το ιδανικό έτερον ήμισυ, το Φθινόπωρο μαζί με τις εξαίσιες αστρολογικές όψεις στον ζωδιακό οίκο των Ψαριών θα φέρει ευχάριστες ανατροπές. Για αυτούς που αναζητούν μια αλλαγή, ένα νέο ειδύλλιο θα το έχουν από τα μέσα του Σεπτεμβρίου και μετά. Ωστόσο, αποφύγετε να πάτε και να το αναζητήσετε αυτό στο παρελθόν σας. Θα απογοητευτείτε.

Ερωτικές ημέρες:  06 και 24 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με : Καρκίνος και Ζυγός

Τυχερό νούμερο: 07

Προσοχή στις: 08 και 23 Σεπτεμβρίου

Τύχη: 08/10

SEX: Πρωτοπόρο!