ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 01.11 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 01.11 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 28. Ο Άντρας (Άσος Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική αλλαγή
– Πρόταση δέσμευσης
– Νέα εργασιακά ξεκινήματα

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Θα πρέπει να σηκώσετε το ανάστημα σας, και να βρείτε τον τρόπο που θα ισορροπήσετε και πάλι την καθημερινότητα σας. Ένας χωρισμός δεν είναι το τέλος.

Ταύρος

Έχει αρχίσει και πάλι και σας αναζητά το πρώην ταίρι σας, και αυτό ως προς κάποιο σημείο εσάς, σας έχει ενθουσιάσει. Οι συναντήσεις είναι κοντά.

Δίδυμοι

Οι συναισθηματικές εμπειρίες που έχετε από το παρελθόν σας, θα σας βοηθήσουν στο τώρα, να ξεχωρίσετε ποιον αγαπάτε, και ποιος θα αγαπάει!

chartomanteia-44

Καρκίνος

Σε μια ευρύτερη προσπάθεια, που κάνετε εσείς για να φέρετε μέσα στον δεσμό σας τις πολύτιμες ισορροπίες, θα βρείτε μικρές αντιστάσεις, από τα περιβάλλοντα του συντρόφου σας.

Λέων

Θέλετε δεσμεύσεις, αλλά ο σύντροφος σας, ακόμη δεν είναι έτοιμος οικονομικά αλλά και σας κατάσταση διάθεσης, για να κάνετε μαζί τώρα μια επόμενη κίνηση.

χαρτομαντεία Παρθένος

Κάποιος φίλος – γνωστός σας, που περνάει πολύ όμορφα σε αυτό το κοινωνικό επίπεδο μαζί σας, θα κάνει ένα πιο προσωπικό πλησίασμα τις επόμενες ημέρες.

taro-zodia-76

Ζυγός

Έχετε την ανάγκη να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα επικοινωνιακά με τον σύντροφο σας, που δείχνει αυτήν την εποχή να είναι μπερδεμένος με τα δικά του ζητήματα.

Σκορπιός

Θα σας προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, η επανεμφάνιση κάποιου πρώην εραστή σας που δεν έρχεται για να γίνετε φίλοι. Οι προτάσεις θα σας εκπλήξουν.

Τοξότης

Θέλετε απλά να γυρίσετε μια σελίδα στην ζωή σας, και αυτό είναι κάτι που θα σας το ενισχύσει το σύμπαν, μέσα από ξαφνικό χρήμα και φιλική βοήθεια.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Μην εξαπατάσθε! Ουδείς μπορεί να αλλάξει τον χαρακτήρα του. Απλά να τον βελτιώσει για να είναι συμβατός με τα περιβάλλοντα. Ακόμη και εσείς.

Υδροχόος

Είστε πάντα ανώτεροι των καταστάσεων, που θα σας φέρουν σε ένα σημείο αρχές του Νοεμβρίου, για να πάρετε τελικές αποφάσεις για την σχέση σας.

Ιχθείς

Μην προσπαθείτε τόσο έντονα και μόνιμα, να δείξετε τον υπερβολικά καλό σας εαυτό, σε άτομα που τώρα έχετε γνωρίσει. Δώστε χρόνο για να σας δείξουν και αυτοί κάτι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.