ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 03.10 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 03.10 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 17. Ο Πελαργός ( Ντάμα Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέα αγάπη
– Ματιές ερωτικές
– Εργασία και επιτυχία

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν χρειάζεται να περιγράφετε, να λέτε αναλυτικά σε τρίτους, το τι κάνετε μέσα στην ζωή σας. Ότι πρόβλημα υπάρχει θα πρέπει να το μιλήσετε με τον άνθρωπο σας.

Ταύρος

Υπάρχει η δυνατότητα αυτό το διάστημα, να είστε και πάλι μαζί με το άτομο που αγαπάτε, αλλά θα πρέπει και οι δύο πλευρές, να κάνετε κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Δίδυμοι

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι, σε κανένα επίπεδο για να δώσετε χώρο και χρόνο στον άνθρωπο σας, που κατά καιρούς σας απογοητεύει για να το κάνει μια φορά ακόμη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Καρκίνος

Έχετε κουραστεί αρκετά με τις προβληματικές σχέσεις και τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να πάρετε τις καταλυτικές σας αποφάσεις.

Λέων

Μην δίνετε αφορμές σε τρίτα πρόσωπα να σας σταματούν από όλα αυτά που έχετε σαν όνειρο σας. Ακόμη και αν αυτό έρχεται μέσα από την ίδια σας τη σχέση.

Παρθένος

Όλα έχουν το όριο και την υπομονή τους. Έχετε την φήμη που τρέχει γύρω σας ότι όλα μπορείτε να τα αντέξετε, αλλά τώρα έχει έρθει η ώρα για αλλαγές.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν

Ζυγός

Ο σύντροφος σας, έχει κάνει πολλά λάθη. Εσείς είστε σε μια φάση ζωής, που όλα μπορούν να αλλάξουν αρκεί και οι δύο σας να έχετε θέληση και αγάπη.

Σκορπιός

Ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο, έχει ερωτευτεί εσάς και όλη την ιδιαίτερη σας προσωπικότητα. Αυτό είναι και κάτι που θα το καταλάβετε άμεσα.

Τοξότης

Υπάρχει μια νέα γνωριμία στην ζωή σας, που δεν έχει ακόμη δείξει κάποιο ερωτικό στοιχείο! Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε πολλές και μεγάλες εκπλήξεις.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Μην ασχολείστε με τα περιβάλλοντα του ανθρώπου σας! Σίγουρα ξέρετε τα λιγότερα και αυτός ξέρει τα περισσότερα. Όλα τα άλλα θα τα λύσει ο ίδιος.

Υδροχόος

Αποφασίστε, αν αυτήν την εποχή έχετε διάθεση για να μπείτε σε μια νέα σχέση, ή αν θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Όλα τα άλλα θα τα στείλει το σύμπαν.

Ιχθείς

Ο πρώην σας, σας αναζητεί και το ξέρετε. Αυτό που ακόμη δεν ξέρετε είναι ότι πρέπει να ετοιμαστείτε για την άφιξη του με νέες προτάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.