ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 05.08 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 05.08 Κυριακή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 33. Το Κλειδί (08 Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές επικοινωνίες
– Εξηγήσεις
– Επαγγελματικές επιτυχίες

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Έχετε δώσει από τον ύστερο εαυτό σας, ότι σας έχει ζητήσει ο σύντροφος σας, αλλά ακόμη δεν έχετε λάβει κάτι. Πιθανόν και να σας περιμένει μια έκπληξη,

Ταύρος

Αφίξεις και προτάσεις θα έχετε από αυτόν που αγαπάτε. Ακόμη και αν η εποχή σας βρίσκει χωρισμένους, όλα έχουν την δυνατότητα να επανέλθουν.

Δίδυμοι

Έτσι όπως είναι η καθημερινότητα σας και οι έντονοι ρυθμοί σας, εσείς δεν μπορείτε να εμπλακείτε σε μια σοβαρή μόνιμη ερωτική σχέση.

chartomanteia-44

Καρκίνος

Από την νέα εβδομάδα, θα έρθουν στον δρόμο σας κάποια οικονομικά δεδομένα ίσως και επαγγελματικές προτάσεις … που θα σας λύσουν πολλές υποχρεώσεις.

Λέων

Μην αναπολείτε το παρελθόν. Δεν έχει νόημα να ταλαιπωρείτε τον εαυτό και την καρδιά σας. Άλλωστε αυτό το Καλοκαίρι, θα έρθει νέος έρωτας στην ζωή σας.

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής

Παρθένος

Μην νομίζετε ότι ο άνθρωπος σας, κάθε φορά που τσακώνεστε δεν στεναχωριέται και αυτός. Απλά από εγωισμό … δεν σας το δείχνει.

zwdia-768

Ζυγός

Υπάρχουν κάποια ζητήματα – προβλήματα, από την μεριά του πρώην σας, που πιθανόν και μέσα στον μήνα αυτόν, να σας ζητήσει την προσωπική σας βοήθεια.

Σκορπιός

Αν έχετε σκοπό να χωρίσετε, τον άνθρωπο με τον οποίον είστε, μην αναμένετε την δική του αφορμή. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνετε, απλά κάντε το.

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής

Τοξότης

Όλα εξαρτώνται σε εργασία και οικογένεια – σχέση, μόνο από εσάς. Δεν πειράζει, είστε το αγαπητό παιδί όλων, και όλα μπορείτε να τα τακτοποιήσετε.

zodia-88

Αιγόκερως

Η σχέση αυτή, πια ζητάει κάτι περισσότερο. Μάλλον ο σύντροφος σας, θέλει αυτήν την εποχή, να σκεφτείτε …. πιο σοβαρά μια δέσμευση ή και συγκατοίκηση.

Υδροχόος

Δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα, να έχετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις – ανακοινώσεις, από την οικογένεια σας, γύρω από οικονομικά θέματα.

Ιχθείς

Μια ξαφνική αναστάτωση, που θα έρθει από ταίρι σας, είναι μόνο προσωρινή. Μην δώσετε και μεγάλη σημασία, θα ξεχαστεί προσεχώς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.