ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 06.09 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 06.09 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 34. Τα Ψάρια ( Ρήγας Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικά λόγια
– Μυστικά
– Οικονομική δυναμική

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Καθαρίστε τις αρνητικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας και καλύτερα αυτή την εποχή, να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τον εαυτό σας.

Ταύρος

Οι φίλοι σας έχουν την διάθεση να κάνουν κάτι περισσότερο για εσάς. Μην σας έρθει σαν έκπληξη κάποιο προξενιό ή μια στημένη γνωριμία.

Δίδυμοι

Είναι μέρες τώρα που σκέφτεστε ότι θέλετε να κάνετε κάτι για την προσωπική σας ζωή, που έχει πάρει διαστάσεις που δεν τις είχατε φανταστεί.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 05.09 Πέμπτη

chartomanteia-44

Καρκίνος

Είστε πολύ τυπικοί μέσα στον χώρο της εργασίας σας και πρέπει αυτό να παραμείνει έτσι. Έχετε ήδη φλερτ στην ατμόσφαιρα που σας κυνηγούν.

Λέων

Το μυαλό σας είναι γεμάτο από υποψίες και ανασφάλειες. Έχουν γίνει πολλά μέσα στην σχέση σας αυτό το διάστημα και εσείς πρέπει να τα ισορροπήσετε.

Παρθένος

Οι αλλαγές που τόσο καιρό παλεύετε θα έρθουν από μόνες τους, από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα σας φτιάξει και την διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ζυγός

Όλα τα φλερτ και οι γνωριμίες που έχουν περάσει από δίπλα σας αυτό το χρονικό διάστημα, σας έχουν αφήσει αδιάφορους. Έρχονται νέες επαφές.

Σκορπιός

Έχετε καταλάβει ότι μετά από τόσο καιρό ο σύντροφος σας, δεν έχει την διάθεση να σας εμφανίσει στον κοινωνικό του κύκλο. Τι μπορεί να φταίει?

Τοξότης

Αν υπάρχει κάποια επικοινωνιακή κόντρα με τον άνθρωπο σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι απλά να μιλήσετε και να βρείτε την πηγή του προβλήματος.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 05.09 Πέμπτη

taro-zodia-098

Αιγόκερως

Αν ξέρετε ότι πρέπει να μιλήσετε για να βρεθεί και πάλι η ερωτική γαλήνη μέσα στον δεσμό σας, τότε κάντε το. Σίγουρα θα βρείτε και πολλή θετική ανταπόκριση!

Υδροχόος

Ενώ είστε δεσμευμένοι, κάνετε και παράλληλες διαδρομές κατά καιρούς. Αυτό μπορεί να σας ανανεώνει, αλλά μάλλον και σας βάζει σε πολλά ρίσκα.

Ιχθείς

Το ότι αυτήν την εποχή είστε μόνοι σας, δεν είναι και τόσο κακό. Αντιθέτως, σα δίνει και την ευκολία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τους φίλους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.