ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 06.10 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 06.10 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 34. Τα Ψάρια (Ρήγας Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική απιστία
– Λόγια από γυναίκα
– Ευκαιρίες οικονομικές

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Η διάθεση σας, όλο και ανεβαίνει. Αυτό είναι και κάτι που έχει κάνει τον άνθρωπο σας, να ζηλεύει και να θέλει να κατακτήσει όλο και μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς σας.

Ταύρος

Τα φλερτ, και τα επικοινωνιακά υπονοούμενα που σας έρχονται από ένα συγκεκριμένο άτομο, τα έχετε καταλάβει. Τις πράξεις του ακόμη δεν έχετε δει!

Δίδυμοι

Δεν σας συγκινούν καθόλου τα άτομα και οι προτάσεις, που περνούν από μπροστά σας! Εσείς έχετε κολλήσει σε ένα συγκεκριμένο άτομο από το παρελθόν σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-543

Καρκίνος

Το ότι έχετε κάνει μια νέα σχέση, δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι πρέπει να είστε σε όλα συμβατοί και σύμφωνοι με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Όλα έχουν το μέτρο τους.

Λέων

Δηλώνετε μόνοι και ωραίοι, σε όλους! Είστε μέσα σε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας, και σίγουρα πρέπει τώρα να προσέχετε από τους νέους εραστές που θα σας πλησιάσουν.

Παρθένος

Υπάρχει ένα άτομο, από τα παλιά που θέλει αυτό το χρονικό διάστημα, να σας μιλήσει. Δεν είναι φιλικό το θέμα του. Μόνο ερωτικό και μάλλον το ξέρετε.

χαρτομαντεία Ζυγός

Το να κοιτάτε με μια μόνιμη – ανούσια αγωνία το παρελθόν σας, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Αν έχετε κάποια απορία ή εκκρεμότητα καλύτερα να επικοινωνήσετε.

zwdia-taro-astra

Σκορπιός

Είστε από τα ζώδια, που εντός αυτού του Σαβ.Κου, θα έχετε μεγάλες και σημαντικές εκπλήξεις μέσα στην ερωτική σας ζωή, ακόμη και οι χωρισμένοι.

Τοξότης

Μην είστε και τόσο σίγουροι, ότι το πρώην ταίρι σας, έχει προχωρήσει μετά από εσάς την προσωπική του ζωή και πάλι. Μπορεί και να σας ψάχνει ήδη.

Αιγόκερως

Θεωρείτε ότι έχει συμβεί κάτι μέσα στην προσωπική σας ζωή, που μπορεί να κάνει τον άνθρωπο που αγαπάτε, να έρθει πάλι μόνιμα μέσα στην αγκαλιά σας.

zwdia-agnh

χαρτομαντεία Υδροχόος

Εσείς και η υπομονή έχετε πάρει μόνιμο διαζύγιο. Δεν θα δώσετε σε κανέναν, καινούργιο χρονικό περιθώριο για να σας αποδείξουν αν και πόσο σας αγαπά.

Ιχθείς

Από σήμερα και μέχρι τις αρχές της νέας εβδομάδας θα έχετε πολλές ειδήσεις και ευχάριστες από τον άνθρωπο που αγαπάτε, εδώ και χρόνια…χωρίς ιδιαίτερο αντίκρισμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.