ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 07.10 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 07.10 Κυριακή

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική πίστη
– Νέος σύντροφος
– Επαγγελματική σταθερότητα

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Οι καταστάσεις μέσα στην επαγγελματική ζωή αλλάζουν και σας δίνουν την ευχέρεια, για να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας και όλα να βρουν την πορεία τους.

Ταύρος

Σιγά – σιγά και μέσα από τις δικές σας τις προσπάθειες η ερωτική σας ζωή, θα βρει τον δρόμο της. Είναι μια εποχή, που θα γίνουν και πολλές επανασυνδέσεις.

Δίδυμοι

Οι μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα αυτού, ειδικά στους ελεύθερους θα δώσουν πολλές και ουσιαστικές γνωριμίες, που θα ενάρξουν σχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Καρκίνος

Από όλα αυτά που σας έχει τάξει το συντροφικό σας ταίρι, εσείς έχετε εισπράξει τα ελάχιστα. Μάλλον έχει έρθει η ώρα, για να μιλήσετε χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

χαρτομαντεία Λέων

Δεν τολμάτε να μιλήσετε ακόμη στο άτομο που τόσο καιρό κρυφά το θέλετε. Θα βρεθούν όμως οι λύσεις και οι αφορμές μέσα στην νέα εβδομάδα, για να ξεκαθαρίσετε.

Παρθένος

Δεν υπάρχει κάποιος άμεσος τρόπος, για να συναντήσετε το πρόσωπο που αγαπάτε. Ωστόσο αυτό είναι και κάτι που η άλλη πλευρά, θα το προσπαθήσει.

zvdia-zwdia-tarw

Ζυγός

Οι πρώην οικογενειακές και οικονομικές υποθέσεις, του συντρόφου σας, μπορεί να σας ενοχλούν, αλλά είναι στο πρόγραμμα για να λήξουν.

Σκορπιός

Έχετε κλέψει την καρδιά κάποιου, και το ξέρετε! Είστε διακριτικοί και δεν θέλετε να πιέσετε τις καταστάσεις. Από την νέα εβδομάδα, κάτι θα ξεκινήσει.

Τοξότης

Αν υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην ζωή σας, καλύτερα να μην το διαφημίσετε ακόμη στους κύκλους σας. Σιγουρευτείτε για το παρελθόν του πρώτα.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία, για να δώσετε στον εαυτό σας για όλην αυτήν την ταλαιπωρία, που έχετε περάσει, μέσα σε αυτήν την σχέση.

χαρτομαντεία Υδροχόος

Τα σχέδια σας, πάνε καλά και είναι θέμα μόνο λίγων εβδομάδων, να συναντήσετε το ταίρι σας, και πλέον να είστε μαζί και καλά.

Ιχθείς

Δύο πρόσωπα, σας πολιορκούν αυτό το διάστημα και θέλουν να κερδίσουν την δύσκολη σας καρδιά. Σίγουρα αυτό σας ανεβάζει την διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.