ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 08.08 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 08.08 Τετάρτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 29. Η Γυναίκα (Άσσος Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές περιπέτειες
– Ενοχλήσεις από το παρελθόν
– Επαγγελματικές αλλαγές

χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Αν έχετε κάποιες πρώτες επαφές – επικοινωνίες με αυτόν που αγαπάτε, τότε φροντίστε να βγάλετε τον διπλωματικό σας εαυτό και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ταύρος

Μην αφηγείστε σε νέα άτομα, ερωτικές σας ιστορίες από το παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος μιας και δεν αφορούν κανέναν, και σίγουρα χαλάτε την εικόνα σας.

Δίδυμοι

Κοιτάτε με μεγάλη περιέργεια αλλά και διακριτικά ταυτόχρονα, όλες αυτές τις αλλαγές που προσπαθεί ο άνθρωπος σας, να κάνει μέσα στην επαγγελματική του καριέρα.

chartomantia-087

Καρκίνος

Είστε πολύ θυμωμένοι και δεν το κρύβετε. Υπάρχουν λάθη που επαναλαμβάνονται από την μεριά του συντρόφου σας, και αυτό σίγουρα σας πάει πίσω.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 08.08 Τετάρτη

Λέων

Αναζητάτε την ερωτική δέσμευση, αλλά αυτήν την φορά υπό πιο υγιείς συνθήκες. Ξέρετε τι θέλετε, και σίγουρα δεν θα ανεχτείτε άλλους πειραματισμούς και ανωριμότητες.

Παρθένος

Έχετε ανοιχτό μυαλό, και αυτό είναι κάτι που θα σας σώσει, από μη συμβατές σχέσεις και ακατάλληλα άτομα που τυχόν να βρεθούν στον ερωτικό σας δρόμο.

taro-zodia-76

Ζυγός

Η γοητεία σας, δεν σας αφήνει μόνους. Τόσα πολλά άτομα έχουν έρθει στην ζωή σας, αυτό το διάστημα, άρα όλο και κάτι θα σας τραβήξει την προσοχή.

Σκορπιός

Οι εξηγήσεις που θα σας δοθούν από τον σύντροφο σας, θα σας πείσουν για τις προθέσεις αλλά και για όλα αυτά που ήδη προσπαθεί να διεκπεραιώσει.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 08.08 Τετάρτη

Τοξότης

Δεν θα πρέπει ακόμη να αποκαλύψετε σε νέες γνωριμίες, τα πάντα για την προσωπικότητα σας. Εσείς θα πρέπει να δείτε πιο βαθιά τις δικές τους τις διαθέσεις.

zodia-88

Αιγόκερως

Θα πρέπει να εμπιστευτείτε περισσότερο τις δικές σας τις ικανότητες, παρά των άλλων. Ξέρετε που βαδίζετε, άρα να είστε πιο προσεχτικοί με όλα.

Υδροχόος

Προσοχή στις συμπεριφορές σας, που πιθανόν ήδη και να έχουν ενοχλήσει. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, θα υπάρξουν γενναίες συζητήσεις επί παντός στητού!

Ιχθείς

Είτε είστε μόνοι είτε μέσα σε δέσμευση, οι πειρασμοί θα είναι άπειροι που θα περάσουν από μπροστά σας, και θα σας προκαλέσουν με κάθε τρόπο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.