ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 09.08 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 09.08 Πέμπτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 20. Ο Κήπος (08 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Αντιδράσεις ερωτικές
– Νέα ερωτική πρόταση
– Οικονομικά κέρδη

χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο στο να δείχνετε τον υποχωρητικό σας εαυτό στον άνθρωπο που αγαπάτε. Τώρα θα πρέπει απλά να περιμένετε τις δικές του πράξεις.

Ταύρος

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, ότι αυτός ο κύκλος με τον πρώην σας έχει κλείσει. Ίσως και να μην θέλετε να το καταλάβετε τελικά! Μην χάνετε τον χρόνο σας.

Δίδυμοι

Είσαστε μέσα σε μια νέα σχέση, που σας έχει δώσει πραγματικά μια ανάσα. Αυτό μην το χάσετε και σίγουρα αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος.

astrologia-090

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος

Είστε μόνοι σας και το απολαμβάνετε. Αυτό θα σας δώσει και μια πολλή καλύτερη διάθεση, έτσι ώστε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας.

Λέων

Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι έχουν πολλάκις πει και εκφράσει την άποψη τους, για τον σύντροφο σας. Εσείς μην ακούτε τα πάντα, απλά φιλτράρετε τα.

Παρθένος

Υπάρχουν και κάποια θετικά στην ιστορία σας, με τον σύντροφο σας, όσο δύσκολο παιδί και να είναι. Είναι στο χέρι σας, για να τον φέρετε στα μέτρα σας.

Ζυγός

Το μυαλό σας, κάνει κύκλους γύρω από παλιές ερωτικές υποθέσεις. Είναι μια εποχή, που οι περισσότεροι του ζωδίου σας, θα έχουν επανασυνδέσεις.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 09.08 Πέμπτη

zwdia-768

Σκορπιός

Κοιτάξτε μέσα στην ζωή σας και κρατήστε μόνο τα κομμάτια που σας αρέσουν. Όλα και όλους τους άλλους, ιδανικά αφήσετε τους εκτός.

Τοξότης

Έχετε χάσει τον ρόλο και την ισορροπία σας, μέσα στον δεσμό αυτόν. Μην λήξει το Καλοκαίρι…και εσείς ακόμη προσπαθείτε να βρείτε τι σας φταίει.

Αιγόκερως

Υποστηρίζετε πάντα τις επιλογές σας, αλλά στο τώρα αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σας κρατήσει μέσα σε αυτήν την ερωτική σχέση.

taro-zodia-098

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 09.08 Πέμπτη

Υδροχόος

Ακόμη και για φέτος, δεν έχετε καταφέρει να ξεκουραστείτε και ίσως να πρέπει να κοιτάξετε πιο αναλυτικά τα προγράμματα σας, και να βρείτε μερικές ημέρες για εσάς.

Ιχθείς

Κάποια οικονομικά νέα, που θα έρθουν από την αρχή της νέας εβδομάδας, θα σας βοηθήσουν σαν ζευγάρι για να βρείτε τον ρυθμό σας και πάλι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.