ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 10.08 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 10.08 Παρασκευή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 06. Τα Σύννεφα (Ρήγας Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές παρεξηγήσεις
– Εντάσεις
– Επαγγελματικά θέματα

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Όσα λιγότερα πείτε αυτήν την εποχή, τόσο καλύτερα θα είναι. Το ταίρι σας, ξέρει που ακριβώς έχει φταίξει και προσεχώς θα κάνει ότι μπορεί για να ισορροπήσετε.

Ταύρος

Υπάρχει μια ερωτική αύρα γύρω σας, μέσα στον χώρο που δουλεύετε. Ωστόσο, επειδή ακόμη είστε νέοι σε όλο αυτό, καλύτερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Δίδυμοι

Οι φωνές και οι εντάσεις, δεν έλυσαν ποτέ κανένα πρόβλημα. Αν έχετε το κουράγιο μπορείτε να κάνετε μέσα στην σχέση σας, ένα μικρό διάλειμμα για να σκεφτείτε πιο καθαρά.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 10.08 Παρασκευή

taro-tarw

Καρκίνος

Έχετε κάνει όλες τις πιθανές αλλαγές στην ζωή σας, για να ευχαριστήσετε τον άνθρωπο σας, αλλά ακόμη η ιστορία σας δεν είναι ισορροπημένοι. Καλύτερα πατήστε λίγο φρένο.

Λέων

Αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος που τον θέλετε, μην μπείτε στην διαδικασία, να τον φλερτάρετε ευθέως, αλλά καλύτερα χρησιμοποιείστε την φιλική οδό.

Παρθένος

Όλα έχουν συμβεί μέσα σε αυτόν τον δεσμό, καλά και αρνητικά και τώρα μόνο έχετε καταφέρει να βρείτε τι μπορεί να φταίει. Άρα, διώξτε το – τον, από την ζωή σας.

zwdia - love

Ζυγός

Οι μέρες είναι πολύ ευχάριστες και μάλλον μέχρι το τέλος του μήνα, να έχετε στα χέρια σας και κάποια περισσότερα – έκτακτα χρήματα που θα σας ενισχύσουν.

Σκορπιός

Από όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν σας, εσείς συγκρατείστε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, μόνο τα ευχάριστα. Αυτή είναι και η προσωπική σας σοφία.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 10.08 Παρασκευή

Τοξότης

Δεν έχετε χρόνο για νέες σχέσεις και έρωτες. Έχετε πέσει στο 100% σε υποθέσεις που αφορούν την εργασία και την οικογένεια σας.

zodia-88

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες μέσα στον δεσμό σας, αλλά τελικά εσείς με το διπλωματικό ταλέντο που έχετε, θα φέρετε τις ισορροπίες.

Υδροχόος

Έχετε αντιληφθεί ότι ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, είναι μπλεγμένος και αλλού. Δεν υπάρχει κάτι που μπορείτε, να κάνετε… μόνο να απομακρυνθείτε.

Ιχθείς

Ακούτε και ενημερώνεστε για τον πρώην σας, που έχει κάνει κάποια επόμενα βήματα στην ζωή του. Κάντε λοιπόν το ίδιο και εσείς.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.